Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Olcan Adın trabzonda,Özer Hurmacı Kasımpaşa'da,İlhan Parlak Karabük'Te,Sezer Öztürk Neden Geldi ? Onu ona sormak lazım,Okan Alkan Bucaspor'da..

Saydığım 3 isim süper lig'de banko oynuyor...Sezer Öztürk..Neden geldi onu ona sormak lazım...Okan Alkan Buca'da 20 yaşında iyi performans gösterirse süper Lige cıkar..

İlhan Parlak Yeniköyspor'dan kayseriye ordanda fenere gelmiş.. 2007-2009 KADAR HİZMET ETMİŞ "ONAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ANKARAGÜCÜ'NE GİTMİŞTİR"

Özer Hurmacı ANKARASPOR yetişmiş Fenere gelmiş 3 Sene oynamış..Aykut Kocaman "BEN OLSAM ÖZERİ TRANSFER ETMEZDİM,DEMİŞ YOLLANMIŞ" "YOKSA DAUM ZAMANINDA OYNAMIŞ" . "OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN KASIMPAŞAPOR'A gitmiştir "

Olcan Adın Balıkesirspor'da başlamış futbol hayatına Kartal'Da profeseyonelliğe geçmiş..2003-2008 fenerbahce hizmet etmiş.."OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GİTMİŞTİR"

Sezer Öztürk "Almanya'Dan manisaya 2006 gelmiş,Orda ESKİŞEHİRE,Ordanda OYNAMIYACAĞINI BİLE BİLE FENERE GELMİŞTİR" ...

Okan Alkan "MARDİNSPOR GELMİŞ FENERBAHCE PROFSEYONELLİĞE GEÇMİŞ" Bir isim..Şu andada bucaspor oynuyor..

Hasan Ali "KAYSERİSPORDA BAŞLAMIŞ BU SENE FENERBAHCE'DE HEMEN HEMEN HER MAÇTA OYNUYOR"

Ve biz yetenek harcıyoruz..

http://www.youtube.com/watch?v=iCfgKVJDkLU

ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?
    Okuyanın kararına bırakıyorum..İroni mi ? Ciddilik mi ?

Mesaj Yetkileri