Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    2006 samsun - fener macı. Yine aynı sene fener-malatya macı
    O donem FB taraftarı bile Nobre gönderilsin diye kampanyalar başlattı (ki iyi oynamasına ragmen gonderildi) neden aldınız maden bu kadar inceydiniz ?

Bu arada ahmed hassan da sizde oynamıştı o da kendini atmasıyla meşhurdur. Herkes bilir bunları.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ahmed Hassan denilince aklıma 2004'teki Ali Aydın katlettiği maç geliyor hemen, ilk uydurma penaltıdaki yüz ifadesi yeter Ahmed Hassan'ın. Sonrasında verilen ikinci penaltı zaten fenomen, Yasin Sülün, adeta bir marka.
    [YOUTUBE="bzMHJNNnl0g"]A.Hassan[/YOUTUBE]

Şimdi buradaki 1.08'den sonraya dikkat, A.Hassan penaltı mı bekliyor ne yapıyor ? Kendisini yere atıp penaltı diye yırtınıyor mu ?

[YOUTUBE="xxd8kbPLO48"]B.Yılmaz[/YOUTUBE]

Ahmed Hassan ile ilgili youtube'da 1 posizyon bulabildim.

Her neyse benim amacım konuyu uzatmak değil ancak ortaya bir laf atarken gerçekten sırf laf olsun diye mi yoksa gerçekten arkasında sağlam dayanaklar var mı diye bakmak lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    [YOUTUBE="bzMHJNNnl0g"]A.Hassan[/YOUTUBE]

Şimdi buradaki 1.08'den sonraya dikkat, A.Hassan penaltı mı bekliyor ne yapıyor ? Kendisini yere atıp penaltı diye yırtınıyor mu ?

[YOUTUBE="xxd8kbPLO48"]B.Yılmaz[/YOUTUBE]

Ahmed Hassan ile ilgili youtube'da 1 posizyon bulabildim.

Her neyse benim amacım konuyu uzatmak değil ancak ortaya bir laf atarken gerçekten sırf laf olsun diye mi yoksa gerçekten arkasında sağlam dayanaklar var mı diye bakmak lazım.
    bu video bile zihniyetinizi gösteriyo 3 . dk ya kadar falan izledim kaç tanesi penaltı hatta bi yerde hakem penaltı vermemiş burak yere vurmuş sadece nası vuramadım gibi onu bile koymuşlar

Mesaj Yetkileri