Veli ve Uğur yerine, Oguzhan ile İsmail takımda olduğu zaman Beşiktaş çok daha iyi olacakmış gibi. Maçın genelini pek sağlıklı takip edemedim, özete baktığımda Beşiktaş adına en kötü olan isimler Uğur ve Veli.
Belluschi'nin yakaladığı fırsatları Pinto yakalamış olsa ilk yarıdan çok farklı bir skor görebilirdik. İstikrarlı bir takım Bursaspor, Serdar Aziz'in sakatlığını atlatması çok sevindirici olsa gerek. Son olarak, Batalla demek lazım, çok büyük oyuncu gerçekten.![]()
FM Gazetesi
Last edited by LaigLeNoiR : 10.Kasım.2012 at 14:38 Reason: gereksiz kısımlar silindi
Sen neyi biliyorsan onu bilmeye devam et. Bizim bildiğimiz, inandığımız şeyler belli. Nobre'nin olayı ayrı. Nobre sürekli hava topu mücadelesine girer ve bu yüzden de sık sık yerde kalırdı.Fener'de de öyleydi hala da öyle. Gidip de penaltı alanı içerisinde kendini havuza atar gibi yere atmazdı. Karşılaştırdığın olay tamamen farklı.
Last edited by LaigLeNoiR : 10.Kasım.2012 at 14:38 Reason: alıntılı kısım silindi
FM Gazetesi
2006 samsun - fener macı. Yine aynı sene fener-malatya macı
O donem FB taraftarı bile Nobre gönderilsin diye kampanyalar başlattı (ki iyi oynamasına ragmen gonderildi) neden aldınız maden bu kadar inceydiniz ?
Bu arada ahmed hassan da sizde oynamıştı o da kendini atmasıyla meşhurdur. Herkes bilir bunları.
Ahmed Hassan denilince aklıma 2004'teki Ali Aydın katlettiği maç geliyor hemen, ilk uydurma penaltıdaki yüz ifadesi yeter Ahmed Hassan'ın.Sonrasında verilen ikinci penaltı zaten fenomen, Yasin Sülün, adeta bir marka.
![]()
bence çok fazla geriye dönmeyin siz zararlı çıkarsınız
Yahu siz dalgamı geçiyorsunuz? Elbette tarihte böyle şeyler dolu vardır. Önemli olan burada bir şeyleri savunup savunmamak. Dün Aygün yazdı mesela, Burak Yılmaz'ı savundu. Hala savunanlar var her şey ortadayken. Önemli olan bazı şeyleri kabullenmek ve her şeyin hakkını vermek. Realist olmak. Yoksa elbette Beşiktaş'ta da böyle şeyler oldu. Şimdi tek tek geçmişte olan bu tip olayları mı yazalım. Böyle bir mantık olabilir mi yahu![]()
FM Gazetesi
[YOUTUBE="bzMHJNNnl0g"]A.Hassan[/YOUTUBE]
Şimdi buradaki 1.08'den sonraya dikkat, A.Hassan penaltı mı bekliyor ne yapıyor ? Kendisini yere atıp penaltı diye yırtınıyor mu ?
[YOUTUBE="xxd8kbPLO48"]B.Yılmaz[/YOUTUBE]
Ahmed Hassan ile ilgili youtube'da 1 posizyon bulabildim.
Her neyse benim amacım konuyu uzatmak değil ancak ortaya bir laf atarken gerçekten sırf laf olsun diye mi yoksa gerçekten arkasında sağlam dayanaklar var mı diye bakmak lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat uğraşmaya deymez gerçekten boşver. Kimisi sadece çamur atar, kimisi de neyin ne olduğunu bilir gerçekten. Yarası olan gocunur böyle konularda. Ki maç GS maçı tartışma alanı bile değilken GS'li arkadaşlar ile doldu bir anda. Rastlantı işte...
FM Gazetesi
Ben penaltı bekliyor diye bir şey yazmadım zaten.Kastettiğim şey şaşkınlığıydı, yani çok etik, über ahlaklı olan bir takımın oyuncusu hatalı olan karara sevinip alkışlamazdı herhalde değil mi ? Ben Burak Yılmaz'ın pozisyonun da aynı yorumu yaptım, dünyada her hafta onlarca futbolcu kendini yere atıyor, iyi hakemler yakalayıp sarı kartı veriyor, kötüleri de aldatmayı yiyor. Bizde barınamaz kısmı abartılı geldi bana. Onun dışında bir sorunum yok.
Video meselesine gelince, ben 2011 yılına ait şikeli olduğu iddia edilen maçın gollerinden birini bulamıyorum, senin 7-8 sene öncesine ait görüntüleri bulman zaten ihtimal dahilinde değil. Bazı oyuncuların huyu böyle, en güzel örnek de Arif Erdem zaten.Luis Suarez de atıyor kendini, hatta sonrasında gol sevincini rakip takımın kulübesi önünde kendini atarak kutlayabiliyor.
Burak Yılmaz meselesinde başka sebepler de var, bunu herkes biliyor. Çok dallanıp budaklanıyor konu, gerginlik çıkardıysam affola.
Her neyse konuyu uzatmaya gerek yok bu mesajlardan sonraHaklısınız arkadaşlar.
Galatasaray'lı arkadaşlara hitap etsem yanlış olmaz sanırım. Siz bizim hangi konuda ne demeye çalıştığımızı anlamadınız. Bizim buradaki amacımız A.Hassan, Burak Yılmaz veya Veli Kavlak değil.
Kim ne yaptıysa bu zamana kadar biz tepki koyduk veya koymaya çalıştık ancak siz hala Burak Yılmaz'ı savunmaya çalışıyorsunuz. Benim de koymuş olduğum videoda Burak yıllardır bu şekilde lanse ediliyor kimi penaltıdır kimi değildir bilinmez önemli olan kanıdır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben zaten senin mesajına demedim Burak yanlış anladın sanırım. Ancak şu da var ki posizyonlar sonrasında Ahmed Hassan ve Burak Yılmaz'ın beklentileri ve tepkileri çok farklı benim demek istediğim buydu.
Öte yandan barınamaz kısmına bende katılıyorum senin gibi, zamanında her takımda oldu böyle oyuncular biz de de oldu ve olmuştur, hatta olmaya da devam edecektir ama taraftarlar bu oyuncuyu tasvip etmezler hareketlerinden ötürü.
Evet çok abartı oldu uzatmaya gerek yok.
Benim demek istediğim de her klüpte böyle oyuncular oldugu ve her klüpte bunu savunan ve karşısında duran insanların oldugu olay buydu.
"kimse sütten cıkma ak kaşık oldugunu iddia etmesin tek istediğim bu"
Saygısızlıgım olduysa da özür dilerim.
Murat, ben de tasvip etmiyorum şahsen, istemiyorum kendi takımımda hakemi aldatan oyuncu. O gün de tepkimizi koyduk zaten, hatta o zaman Burak Yılmaz'ın twitter hesabı aktifti, Galatasaraylılardan da eleştriler geldi. Zaten o olaydan sonra tek falso hareketi yok, kaç hafta geçti üstünden. Ama biliyorum ki, ilk fırsatta en ufak hareketinde bu temiz geçen haftalar bir çırpıda unutulacak. Adı çıkmış dokuza durumu.![]()
Yazılan mesajlara müdahale etmiyoruz ama ipin ucunu da kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Başta Bursaspor taraftarı olmak üzere sizden başka futbolseverlere saygınız olsun, Beşiktaş & Galatasaray çekişmenizi başka bir yerde halledin lütfen. Dün akşam ligimizin kat kat üstünde kaliteli ve heyecanlı bir maç oynanmış; sizler 10 sene önceki hakem kararlarının/hatalarının muhasebesi derdindesiniz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dün de belirttim.. Pozisyon penaltı olduğu için GS'li arkadaşların saldırılarını anlamıyorum? Burak Yılmaz'ı haklı çıkarabilmek için "bakın onlar da yapıyor" mantığıyla hareket ediyosunuz.. Bu mesajı da kişisel algılamasın kimse..
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...67879602_n.png Boylebir fotograf gordum ne kadar dogrudur bilmem macin sadece ozet goruntulerini izledim.Ayrica isterse Veli degil tum takim kendisini atarak penalti alsin bu Buragi hakli cikarmaz.
Bu fotoğrafla olacak işdeğil, penaltı değil bu kadar netarkadaşım, holosko'nun golüde ofsayt, Burak'ı da tasvip etmiyorum hatta Cluj maçında yine kendini yere attı ve kızdım ben kendi kendime ama bi insana emek hırsızı diyecek kadar ileri gitmek ayıptır günahtır, emek hırsızı derseniz Burak'a böle tepkiler alınması normaldir Veli için.
Tamam penaltı değildi ama kendini de yere atmadı. Yanlışlıkla düştüğünü düşünüyorum ben.
Canım FEDA olsun sana !
Şu Burak penaltı hikayesinde vidoyu izledim de ilk 6 pozisyon penaltı! atmamış adam almış.Atma farklıdır ikili mücadelede penaltıyı alİyi atıp tutuyorsunuz konu nerelere kadar geldi..
Maçtaydım ve şöyle diyebilirim ki bugüne kadar gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden biriydi. Maçı resmen katletti hakem. Fernandes'e verdiği sarı kart çok alakasızdı. Cıkan kavgada N'Diaye atılmalıydı bence saldırdı cünkü resmen ama ona sarı kart bile çıkarmadı. Beşiktaş'ın net golünü vermedi sacma bi şekilde oyunu durdurup. Saçma fauller çaldı bunlardan birinde Bursa golü buldu. Avantajları oynatamadı. Cok yetersiz kaldı.
Bursaspor çok iyi oynadı. Çok iyi takım olmuslar. Çok güzel paslaşıp direk skora yönelik oynuyorlar. Bu iyiye işaret. Beşiktaş ise ikinci yarıda kendine geldi ve gözüme en çok çarpan şey Veli'nin hiç bişey yapmamasıydı. Adam 90 dakika boyunca orta yuvarlakta durdu öyle. Ne gitti top aldı getirdi ne de başka bişey. Oğuzhan'ı çok aradı Beşiktaş. Fernandes'in de işi zorlaştı Veli böyle oynayınca. Yoruldu adam. Veli bu takımda oynayamaz bunu anlamalı artık herkes. Cok zevkli bir mactı herşeye rağmen..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Spor Toto Süper Lig'de 3-3 biten Bursaspor Beşiktaş maçında İnönü tribünlerinde sürpriz bir misafir vardı. Üstelik bu misafir dünyaca ünlü bir Hollywood yıldızıydı. Yeni filminin çekimleri için İstanbul'da bulunan ünlü aktör Viggo Mortensen, Beşiktaş-Bursaspor maçını tribünde Beşiktaş taraftarlarının arasında izledi. Beşiktaşlılar ile bol bol fotoğraf çekilen ünlü aktörün giydiği 'FEDA' tişörtü de gözlerden kaçmadı.
Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Aragorn karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan aktör Viggo Mortensen, Two Faces of January filminin çekimleri için bulunduğu İstanbul'da tribün keyfi yaptı.
Beşiktaş'in İnönü Stadı'nda Bursaspor'la karşılaştığı maçı tribünden izleyen Mortensen, tek başına geldiği tribünde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.