Eyvallah Fatih Terim korku salıyor da, "Onu çekmeyin, bunu çekin" diyip bazı organlarını göstermesi de o korku salmanın bi parçası olsa gerek..
Eyvallah Fatih Terim korku salıyor da, "Onu çekmeyin, bunu çekin" diyip bazı organlarını göstermesi de o korku salmanın bi parçası olsa gerek..
Adamı kızdırmasınlar o zaman..
Poposuyla top tutan, tribünlere bir tarafını gösterip galeyana getiren, çeşitli vukuatları bulunan insana tepki vermeyip, bağrına basanların, bu olaya takılması, büyük trajedi..
Last edited by Nedvedmania : 12.Kasım.2012 at 19:57 Reason: Argo
Daha ne trajediler var da göz görmüyor bazen..
F.terim ayarı var birde F.terim terbiyesi var.Onu çekmeyin bunu çekin de çıkıyor ortaya kendisi
F.Terim in hocalık yeteneklerini çok beğenir ve takdir ederim ama yıllardan beri bu tarz kabadayı sinirlenince çirkinleşen halleri değişmedi gitti.Onun da yapısı bu.
Ama büyük ayıp her isteyen istediğini yapsın o zaman sinirlenince..
Fatih Terim sert adamdır artık mimiklerine falan gülüyorum ekran başındaAlıştık artık ya böyle kabul edin bu adamı bu ülkeye UEFA kupasını getirdi.Varmı başarılı başka bir TÜRK teknik direktör ? Bu Kupayı bizim ülkmize kazandıran ? Adamın biraz toleransı olduğuna düşünüyorum.Boşu boşuna İMPARATOR lakabını vermediler.Fatih Terimdir diyip geçin.
İsteyen istediğini zaten yapıyordu yıllardır, genelde yapan kesim belliydi ama çok güzel söylenmiş az önce, göz görmüyordu.. Fatih Terim yapınca gözler fal taşı gibi açılıyor tabii, şaşırtıcı değil..
Yaptığını onaylamıyorum, ayrıca eleştiren kesimin büyük bir çoğunluğunun ufak da olsa laf söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum, önce kendi kapınızın önünü temizlemeniz lazım, iğneyi bir batırın kendinize sonra laf söyleyin.
Şimdi izledim videoyu şok oldum resmen.Ama o adam oraya nasıl rahat rahat girebiliyor ilginc. Hangi gazete diye sordugunda benim gazete yok diyor bide oraya kadar gelmissin bari salla birşeyler hey Allahım.
![]()
İmparator bu o kadar basit değil bazı işler
He o zaman rahatça çıksın küfür etsin , bilmem nerelerini göstersin neden bı kupa kazandırdı dıye mı? Sportif başarı ayrı , terbiye ayrıdır. Yaptığı ahlaksızlık ve terbiyesizliktir. Bunu Aykut Kocaman yapsa tüm basında yer alırken bu haberi paylaşan basın kuruluşları ne kadar az.. Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Evet saçma terbiye konusunda aralarında dağlar kadar fark var. Orda yapılan sana göre ayıp değilse zaten boşa konuşuyoruz. Ayar değil de terbiyesizlik vermiş diyelim. Belirttiğim gibi gazeteci olmayan birine tepkisine lafım yok o yaptığı hareket terbiyesizliktir altını çiziyimde.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tam oturtmuş cevabı ancak ayıp olmuş.Ayıbı kimse örtmemeli.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yazan, yöneten, oynayan aynı kişi.Bunu Aykut Kocaman yapsa tüm basında yer alırken bu haberi paylaşan basın kuruluşları ne kadar az.. Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.Kendin sok araya Aykut Kocaman'ı, sonra tartışmaya gerek yok de. İyiymiş.
Kabadayı, terbiyesiz olduğu söylenen Fatih Terim'e duyulan saygı, Aykut Kocaman'a neden duyulmuyor acaba, bunu da bir düşünmek lazım. Kendi taraftarları bile ismiyle hitap ederken gerçi her kızdığında, basında istediği gibi sorar tabii.
Dün toplantıda gazeteci olmayan şahıs, zamanında Aykut Kocaman'a da sormuş ve cevap almış. Bunu niye paylaşıyorum, bazılarına malzeme çıksın, bakın Aykut Kocaman ne kadar düzgün bir insan diyebilsin diye.![]()
Pazar günü bir maç vardı Mersinde oynanan.1-0 öne geçen galatsaray.Nobre cıktı kürsüye bu maç 1-1 dedi.Ceza sahasında cekilen bir oyuncu vardı Cluio.Hakem DEDİ DEVAM.Ama Fatih Terim orda kalmış anlaşılan.Hakemin Devam demesin rağmen.Hırsını alamamış toplatındada devam etmiş milleti yağmalamaya.ne zaman kötü top oysnasanız ve kaybedicek gibi olsanız fatih hocamız hep böyle alıştık artık![]()
Aykut gelince adam basın toplantılarında bile zor konuşuyor öyle bir konuşuyor bir kelimeyi söylerken kırk sene düşünüyor![]()
Yanlız şöyle bir şey varO cocuk o toplantıya nasıl girdi sanki basın mensupları kapıda görevli
İmparator sonuçta..
fatih terim ayarı demiş arkadaş nasil bısey o rot balans ayarı gibımı
@petrol_fb12
Akreditasyon diye bir şey var, bihabersin galiba.
Pusu da bekleyenlerin böyle olaylarda çıkması hoşuma gidiyorEvet Fatih Terim hatalıdır ve takımdan kovulup ülke dışına gönderilmelidir
Te allam ne adamsınız yahu.
Burada duyulacak saygıya gelirsek dünya çapında bir teknik adam olan Fatih Terim ile itibarı Türkiye'yi aşmayan Aykut Kocaman'ı mı karşılaştıracağız şimdi ?Yapmışsa yapmış o hareketi.Hareket ayıp,terbiyesizce ancak sırf o hareket yüzünden bin günde geldiği ''İmparator'' lakabını ve kendisine duyulan saygıyı bir günde kaybetmez bunu da kimse unutmasın.
Last edited by Nedvedmania : 12.Kasım.2012 at 20:05 Reason: Kural 6
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaşlar tartışırken dozu kaçırmayın lütfen.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mesajım silinmiş tekrar yazmak istiyorum.
Aykut Kocaman'ın taraftarın gözünde eskisi gibi saygısı yok eğer bir taraftar teknik adamına ismiyle hitap ediyorsa bu iş çoktan bitmiştir.Hiç duydunuz mu Galatasaray tarafında Fatih istifa seslerini ? ( Ben bile yazerken utanıyorum )
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mourinho olayına falan hiç gerek yok ki. Beşiktaş taraftarı gelsin eleştirsin arkadaş, hakkıdır. Nouma yaptı hareketi, ertesi gün şutladı adamlar.
Fatih Terim kanatsız melektir diyen de yok burada zaten. Ama anlamıyorum Fenerbahçe'lilerin ayıp falan demelerini. Volkan hareketi yaparken (top tutması değil, bir taraflarını avuçlaması tribüne karşı kastettiğim), tribünde olay çıkmasına sebep olurken neredeydi bu ayıp diyenler ? Hala daha kadronuzda üstelik. Lugano'nun yaptıklarını herkes biliyor.
@Börk
Fatih'in Aslanları diyoruz, böyle taraftara, böyle hoca.![]()
Amacım tartışmak değil. Sadece aynı mantığı farklı şeyler için uygulamak ve işin nasıl çıkmaza dönüşebileceğini göstermek. Ben de tersinden sorayım o zaman soruyu. Volkan o hareketi yaparken tepki gösterenler bu harekete neden tepki göstermiyor? Fatih Terim'e tepki gösterip, Volkan'a tepki göstermeyenlerle aynı nedenden değil mi? Önce kendi kapınızın önünü temizleyin demişsin daha önce de, cuk oturuyor bence de. Herkes önce oturup, kendi önüne baksın. Ayrıca Galatasaray kadrosundan da çokca benzer davranışlar sergileyen isimler sayılabilir. Bu nereye götürecek bizi? Sen böyle yapmıştın, ama sen de böyle yapmıştın. Bu seviyeyi mi uygun görüyoruz kendimize?
@europeanconquer
Saygıyı neye duyduğun da önemlidir. Dünyanın saygı duyması diyorsan, bu saygı genel olarak teknik adamlığına duyulan saygıdır. Aykut Kocaman'a duyulan saygı ise genel olarak karakterine duyulan saygıdır. Elma ile armutu kıyaslamamak lazım bu konuda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben de aynısını söylüyorum zaten, siz temizleyin, temizlemiyorsanız, yalandan tepkilere gerek yok. Samimi bulmuyorum.
Biz Fatih Terim'e tepki göstermiyorsak, ki bu biz çok geniş bir kitle oluyor, şahsen onaylamıyorum, geri kalanları bilemem, herhangi bir takımın bir ferdinden böyle bir davranış gelirse, bizim de ama ayıp deme hakkımız yok. Şu anda böyle bir örnek olmadığına göre, ben bir çıkmaz göremiyorum Osman abi.
Neyse anlaşılan ne yazsak siliniyor.Ben cekildim galatasaray forumlarından.Saygılar herkese.
Orada vurgulamam gereken bir yer daha vardı, atlamışım. Açık olarak yazayım. Volkan'a tepki gösterenler-göstermeyenler, Fatih Terim'e tepki gösterenler-göstermeyenler genellemesini nasıl yapıyoruz? Sen Fatih Terim'in yaptığını onaylamıyorsun, ben de Volkan'ın yaptığını onaylamıyorum. Ama önce kendi kapınızın önüne bakın diyen sensin. Kim için diyorsun bunu? Fatih Terim'e tepki gösterenlerin Volkan'a tepki göstermediklerinden emin miyiz? Ya da tersinden? Bu hareket yakışıksızsa, Volkan'ın ya da Lugano'nun yaptığıyla mı değerlendireceğiz? Niye kıyas yapma gereği duyuyoruz? Daha önce yanlış olan bir duruma tepki göstermedi diye, yine yanlış görülen bir duruma tepki gösteremez mi insan?
"Siz temizleyin, temizlemiyorsanız yalandan tepkilere gerek yok. Samimi bulmuyorum" demişsin, bu tek taraf için mi geçerli?
Volkan hala kadromuzda. Ee Fatih Terim de hala Galatasaray çalıştırıcısı. Neyin tartışması ya da savunmasını yapıyoruz?
Yoğun bir günden çıktım, anlatmak istediklerimi tam anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın. Kafam allak bullak çünkü.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Genellemelerden hoşlanmıyor olmama rağmen bu konudaki örnekler Fenerbahçe tarafında daha fazla, yani istisnai de olsa genelleme yapıyorum evet, bunca zamandır gördüklerime dayanarak. Ayrıca olayın yaşandığı tarihlerde, Galatasaray taraftarını Volkan'ı tahrik etmekle suçlayan kişiler, boşuna yapmamıştır diyenlerden gelen tepkileri dediğim gibi samimi bulmuyorum.
Lafım o kişilere yani abi, sana ya da senin gibi düşünenlere değil. Volkan kadroda, zaten gönderilmesini hiç bir zaman beklemedi hiç kimse, Fatih Terim de daha beterini yapsa da gitmeyecek. Bu bir gerçek. Aslında ortada ne tartışma var, ne savunma, sadece trajedi olarak gördüğüm durumu yazdım.
Şimdi ben de anlatamamış olabilirim diyeceğim ama sonra takıyorlar ne yazık ki, oysa bu laf senin de yazdığın gibi gayet kullanılabilir bir söylem.
Edit: Ekleme yaptığın kısmı şimdi görüyorum, daha önce yanlışa tepki veremiyor diye tabii ki hakkını kaybetmiş falan olmuyor, sadece hep kendi tarafından bakanlara söylüyorum dediğim gibi, benim zaten başkasını kısıtlama hakkım olamaz, ne istiyorsa yazsın, ben de kendi fikrimi yazıyorum. Allah yanlışa yanlış demeyi nasip etsin herkese diyerek bitiririm sözümü, gereğinden fazla yazdım zaten.
Fatih Terim olayını savunanları anlamıyorum. Daha doğrusu "sizin adamlarınız da şunu şunu yaptı ses etmediniz" diyerek savunanları anlamıyorum. Yoksa hareketi normal karşılayanların ki kişisel görüştür bir şey diyemem.
Benim söylediğim gibi savunanların yaptığı tutarsızlıktır. neden? çünkü insanlara diyorlar ki sizinkiler bunu yaptı ses etmediniz şimdi ediyorsunuz. E siz de o zaman ses etmiştiniz şimdi etmiyorsunuz. Ya bu döngüyü kabul edeceksiniz. Çünkü bu paradoks haline gelmiştir artık. Ya da ciddiye alınmayacaksınız.
Biz nasıl ağırlıklı olarak tabi Volkan'ı koruyup Fatih Terim olayında ses çıkarıyorsak siz de Fatih Terim'i koruyup Volkan olayında ses çıkarıyorsunuz. Bu normal olabilir ama Volkan yaparken bir şey demiyordunuz demek fazlaca <> kaçak dövüşmek gibi geliyor bana.
Last edited by di canio : 12.Kasım.2012 at 23:56
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly