Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Mersin İY kazanır

1 4.00%
  • Berabere biter

6 24.00%
  • Galatasaray kazanır

18 72.00%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Mersin İY - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İmparator bu o kadar basit değil bazı işler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Fatih Terim sert adamdır artık mimiklerine falan gülüyorum ekran başında Alıştık artık ya böyle kabul edin bu adamı bu ülkeye UEFA kupasını getirdi.Varmı başarılı başka bir TÜRK teknik direktör ? Bu Kupayı bizim ülkmize kazandıran ? Adamın biraz toleransı olduğuna düşünüyorum.Boşu boşuna İMPARATOR lakabını vermediler.Fatih Terimdir diyip geçin.
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İmparator bu o kadar basit değil bazı işler
    He o zaman rahatça çıksın küfür etsin , bilmem nerelerini göstersin neden bı kupa kazandırdı dıye mı? Sportif başarı ayrı , terbiye ayrıdır. Yaptığı ahlaksızlık ve terbiyesizliktir. Bunu Aykut Kocaman yapsa tüm basında yer alırken bu haberi paylaşan basın kuruluşları ne kadar az.. Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    He o zaman rahatça çıksın küfür etsin , bilmem nerelerini göstersin neden bı kupa kazandırdı dıye mı? Sportif başarı ayrı , terbiye ayrıdır. Yaptığı ahlaksızlık ve terbiyesizliktir. Bunu Aykut Kocaman yapsa tüm basında yer alırken bu haberi paylaşan basın kuruluşları ne kadar az.. Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.
    Fatih Terim ile Aykut Kocaman kıyaslanması saçma zaten. Ve bir de Fatih Terim'in orada yaptığı ayıp falan yok küfür falan da etmiyor , etmez de. İmparator ders verebilir birilerine onda bu hak var ve gereken ayarı da vermiş Fatih Terim ayarına bir şey denilemez pek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fatih Terim ile Aykut Kocaman kıyaslanması saçma zaten. Ve bir de Fatih Terim'in orada yaptığı ayıp falan yok küfür falan da etmiyor , etmez de. İmparator ders verebilir birilerine onda bu hak var ve gereken ayarı da vermiş Fatih Terim ayarına bir şey denilemez pek.
    Evet saçma terbiye konusunda aralarında dağlar kadar fark var. Orda yapılan sana göre ayıp değilse zaten boşa konuşuyoruz. Ayar değil de terbiyesizlik vermiş diyelim. Belirttiğim gibi gazeteci olmayan birine tepkisine lafım yok o yaptığı hareket terbiyesizliktir altını çiziyimde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben İRONİ yapıyordum sen beni ciddiye almışsın neyse

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben İRONİ yapıyordum sen beni ciddiye almışsın neyse
    Özür dilerim o zaman Bu hareketi savunucu yorumlar görünce biraz şaşırdım da o anlık şeyle senide içine katmışım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.
    Valla kusura bakma da bulunduğu ortamda can güvenliği olmamasına sinirlenip tepki gösteren bir insan değil evine gelen kendisinden 15 yaş büyük misafirine hoşgeldin demeyip elini sıkmaya gitmeyen kişinin terbiyesidir asıl sorgulanması gereken (30 Ocak 2011). Kaldı ki o misafir 15 yaş büyük ve misafir olmasına rağmen arkasını dönüp kulübesine giden evsahibinin arkasından gidip elini sıkıp başarılar dileyerek "adamım" diye geçinene en güzel "insanlık" dersini vermiştir. O yüzden haklısın, tartışmaya gerek bile yok...

Fatih Terim'i eleştirebilirsin elbette de kıyaslamayı doğru kişiyle yap

Ayrıca Fatih Terim ayakta olduğu için o şekilde algılandı yaptığı hareket. Orada farklı birşey anlatmaya çalışıyor. Hiçbir kameranın oraya dönüp o kişiyi çekmemesine tepki gösteriyor. Orada içeriye yabancı biri girebiliyorsa içeride hocanın can güvenliği yoktur. O kişi yanında bıçak taşıyor olabilirdi, hocaya saldırabilirdi. Ama bunlar işinize gelmeyen, görmek istemediğiniz kısımlar tabi. Herkes görmek istediğini görür ne diyelim
    Last edited by Walter Sakana : 13.Kasım.2012 at 13:05

Mesaj Yetkileri