Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Ben de aynısını söylüyorum zaten, siz temizleyin, temizlemiyorsanız, yalandan tepkilere gerek yok. Samimi bulmuyorum.

Biz Fatih Terim'e tepki göstermiyorsak, ki bu biz çok geniş bir kitle oluyor, şahsen onaylamıyorum, geri kalanları bilemem, herhangi bir takımın bir ferdinden böyle bir davranış gelirse, bizim de ama ayıp deme hakkımız yok. Şu anda böyle bir örnek olmadığına göre, ben bir çıkmaz göremiyorum Osman abi.
Orada vurgulamam gereken bir yer daha vardı, atlamışım. Açık olarak yazayım. Volkan'a tepki gösterenler-göstermeyenler, Fatih Terim'e tepki gösterenler-göstermeyenler genellemesini nasıl yapıyoruz? Sen Fatih Terim'in yaptığını onaylamıyorsun, ben de Volkan'ın yaptığını onaylamıyorum. Ama önce kendi kapınızın önüne bakın diyen sensin. Kim için diyorsun bunu? Fatih Terim'e tepki gösterenlerin Volkan'a tepki göstermediklerinden emin miyiz? Ya da tersinden? Bu hareket yakışıksızsa, Volkan'ın ya da Lugano'nun yaptığıyla mı değerlendireceğiz? Niye kıyas yapma gereği duyuyoruz? Daha önce yanlış olan bir duruma tepki göstermedi diye, yine yanlış görülen bir duruma tepki gösteremez mi insan?

"Siz temizleyin, temizlemiyorsanız yalandan tepkilere gerek yok. Samimi bulmuyorum" demişsin, bu tek taraf için mi geçerli?

Volkan hala kadromuzda. Ee Fatih Terim de hala Galatasaray çalıştırıcısı. Neyin tartışması ya da savunmasını yapıyoruz?

Yoğun bir günden çıktım, anlatmak istediklerimi tam anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın. Kafam allak bullak çünkü.