Çok iyi Gidiyorsun...
Çok iyi Gidiyorsun...
Teşekkür ederim. Alpaslan Kartal adında birini getirdi başkan. Benim önceliğim takımı mümkün olan en kısa sürede üst lige yükseltmek olduğundan şu an için karışmıyorum yönetimin işineAma transferleri sonlandırma görevini kendim üstlendim, gereksiz giderler olmaması, kadroya lüzumsuz isimler katılmaması adına. Yabancı konusunda daha önce yazmıştım, istemiyorum yabancı oyuncu. Tamamı Türklerden oluşan bir ekiple (oyuncu-personel) çalışmak niyetindeyim. Ara transfer döneminde ne fırsatlar çıktı da geri çevirdim bu sebeple
Sağ ol, istikrarı bozmamaya gayret ediyoruz
Planladığımın, düşündüğümün aksine fazla hareketli bir ara transfer dönemi yaşadık. Kadro malum, yeterince geniş ancak geneli tecrübeli, yaşı ilerlemiş oyunculardan oluşuyor ve günden güne performanslarında düşüş olabiliyor. Ayrıca beklentilerin üzerinde geçen bir periyodun ardından Süper Lig hayalden çıkıp gerçekçi bir hedef halini almaya başladıÖnümüze gelen fırsatları gelecek sezonu da düşünerek değerlendirmeyi uygun buldum. Şimdi isterseniz bakalım kim gelmiş, kim gitmiş...
İki sol bekimiz var takımda, ikisi de sözleşmesinin son senesinde. İç transferde bu oyuncularla bir türlü anlaşma sağlayamadık, geleceklerini başka takımlara emanet etmeyi tercih ettiler. Saygıyla karşılıyoruz ancak kulübü de düşünmek zorundayız. Beşiktaş'la yol ayrımına gelen İsmail Köybaşı ile bu bağlamda 1.5 yıllık kiralık anlaşma sağladık. Benim için büyük sürpriz oldu açıkçası bu durum, satılık olmasından ziyade Bandırmaspor'a gelmeyi kabul etmesi beni şaşırttı diyebilirimBöylece cebimizden kuruş para çıkmadan savunmanın solunu garanti altına almış olduk. Ayrıca satılık listesindeki bir başka genç yetenek Atila Turan'la ilgili girişimlerimiz de oldu, gerçekleşmemesinin sebebi Atila'nın yüksek maaş giderleri.
Yine benzer kaygılarım ortasahanın ortası içinde geçerli. Takımlarında gözden düşen Bekir(Manisaspor) ve Ali Kemal(Bayern Münih) ortasahaya güç katacak oyuncular oldu. Bekir 1.5 yıl kiralık olarak, Ali Kemal ise bonservisiyle(14B TL) birlikte geldi. Daha sağlıklı rotasyon yapabileceğiz bu takviyeler sonrası, olası bir lig terfi durumunda yine süper ligde mücadele edebilecek kapasitede oyuncular olduğuna inanıyorum.
Forvet arayışlarım son güne kadar pek olumlu geçmedi, bu nedenle sağ kanat oyuncum Adem Çalık'ı forvette kullanma düşüncesini benimsedim, kanatlara alternatif olması açısından Bursaspor'da satılık listesinde bulunan Ahmet Arı'yı yine 1.5 yıllık anlaşmayla kadromuza kattım. Her iki kanatta oynayabiliyor olması bizim için çok büyük avantaj olacak önümüzdeki dönemde. Transferin son günü Koray Kurt'un yaşadığı sakatlığı da göz önünde bulundurarak Büyükşehir Bld. oyuncusu genç İbrahim'i kiraladık ve fazlasıyla geniş bir kadro oluşturduk. Her türlü tedbiri aldık bundan sonrası Allah'a emanet
Bir not daha düşelim, gelecek sezonun hazırlıklarına da devam etmekteyiz. Kasımpaşa ile sözleşmesi bitmek üzere olan genç forvet Şahin Aygüneş 2014/15 sezonundan itibaren Bandırmaspor forması giyecek.
Bu arada şimdi dikkatimi çekti, kadromuza kattığımız 5 isimden 3'ü Yılmaz soyadına sahip![]()
Son 5 maçımız alt bittiKoray Kurt'un eksikliğini ciddi şekilde hissettik, golleri-asistleriyle büyük katkı sağlıyordu, Ahmet'in de performansının yüksek oluşunda birinci etkendi. Hafif antrenmanlara başladı, umarım en kısa zamanda aramıza döner.