1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Dün gece baslayan kariyerimde Vaslui deplasmanı 3-0 lık hezimet..rovens 3-0 penaltılar ve zafer..Super kupa ile penaltılarla kupa muzede..Bursa ya içeride 1-2 lık yenıldım. Suana kadar sunu gordum Kuyt kötü..Sow halen acılamadı..Meirelles bi süper bi berbat..Transfer bütcesi 3.5 m $ kimseyi alamıcam sanırm.. önerisi olan varmı suan Türk oyuncu olarak ? bütçeye uygun

2014-2015 sezonundayım. kadrom;
    sinan bolat
    gökhan egemen aykut demir hasan ali
    (orhan)- (serdar) (vederson)
    mehmet topal - andrea poli
    (jem karacan) (salih)
    krasic griezmann gaitan
    (sercan) (recep) (mosses)
    Lacina Traore
    (muhammet)
    (umut)
    4-2-3-1 oynuyorum. sowu satıp bu sezon traoreyi aldım. yabancı kontejyanı sebebiyle mosses yada gaitanı kadroya alamıyorum. tolga cigerci , emrecan ve serdar tascı gibi arkadaşları bir kazandıramıyorum takıma 2.sezonumda cok zorda olsa şampiyon olabildim ilk sezonumda şampiyonlar ligi 2.turunda , ikinci sezonumda ise uefa kupası ceyrek finalinde elendim ilk sezonda mali yapı nedeniyle volkanla sözleşme imzalıyamadım ve bedelsiz olarak arsenale gitti cok büyük bir kayıp oldu ve cok gol yiyorum. akıcı ve atak oynuyorum. defans çizgisi önde pas ise otomatik olarak ayarlı. defansif anlamda ne yapabilirim bi öneriniz varmıdır ?

Mesaj Yetkileri