1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006

Oyunda Krasiç'den nasıl verim alıyorsunuz. Ne Kuyt'ı ne Stoch'u kesebiliyorum. Ortada oynattığım zaman ise düşük verim alıyorum. Sizce ne yapılmalı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Oyunda Krasiç'den nasıl verim alıyorsunuz. Ne Kuyt'ı ne Stoch'u kesebiliyorum. Ortada oynattığım zaman ise düşük verim alıyorum. Sizce ne yapılmalı?
    Amr kanat oynatıyorum, açık ara daha verim aldım Kuyt'a kıyasla.

Ben Kanat - Destek oynatıyorum sağ açıkta. Sow ile güzel bir ikili oluyorlar, asistleriyle takımı sırtladığı gibi zaman zaman form düşüklükleri ile de saç baş yoldurabiliyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Amr kanat oynatıyorum, açık ara daha verim aldım Kuyt'a kıyasla.
    Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Ben Kanat - Destek oynatıyorum sağ açıkta. Sow ile güzel bir ikili oluyorlar, asistleriyle takımı sırtladığı gibi zaman zaman form düşüklükleri ile de saç baş yoldurabiliyor.
    Kuyt'dan daha hızlı olduğu kesin; ama ben uzaktan paslarla Sow'u top ile buluşturuyorum. Bu yönde Kuyt'ın çlok fazla asistini yaşadım. Krasiç ise verimsiz kalıyor. Kanat-Destek olarak oynatacağım birde. Ben genelde hücum olarak oynatıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kuyt'dan daha hızlı olduğu kesin; ama ben uzaktan paslarla Sow'u top ile buluşturuyorum. Bu yönde Kuyt'ın çlok fazla asistini yaşadım. Krasiç ise verimsiz kalıyor. Kanat-Destek olarak oynatacağım birde. Ben genelde hücum olarak oynatıyorum.
    Kanat hücum.Move into channels. Arapası ve orta yapması sık sık olarak 2 sezon kullandım. Harika iş çıkardı. (Krasic)
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

klasik 4-4-2 de krasiç mr, stoch ml hucumcu kanat, kuyt santrafor sow fırsatçı golcü oynatıyorum ben hem iyi verim alıosun hemde kimi kesecem derdin de olmuyor...

Mesaj Yetkileri