Oyunda Krasiç'den nasıl verim alıyorsunuz. Ne Kuyt'ı ne Stoch'u kesebiliyorum. Ortada oynattığım zaman ise düşük verim alıyorum. Sizce ne yapılmalı?
Ben Kanat - Destek oynatıyorum sağ açıkta. Sow ile güzel bir ikili oluyorlar, asistleriyle takımı sırtladığı gibi zaman zaman form düşüklükleri ile de saç baş yoldurabiliyor.
Amr kanat oynatıyorum, açık ara daha verim aldım Kuyt'a kıyasla.
Originally Posted by ParduS
Ben Kanat - Destek oynatıyorum sağ açıkta. Sow ile güzel bir ikili oluyorlar, asistleriyle takımı sırtladığı gibi zaman zaman form düşüklükleri ile de saç baş yoldurabiliyor.
Kuyt'dan daha hızlı olduğu kesin; ama ben uzaktan paslarla Sow'u top ile buluşturuyorum. Bu yönde Kuyt'ın çlok fazla asistini yaşadım. Krasiç ise verimsiz kalıyor. Kanat-Destek olarak oynatacağım birde. Ben genelde hücum olarak oynatıyorum.
Kuyt'dan daha hızlı olduğu kesin; ama ben uzaktan paslarla Sow'u top ile buluşturuyorum. Bu yönde Kuyt'ın çlok fazla asistini yaşadım. Krasiç ise verimsiz kalıyor. Kanat-Destek olarak oynatacağım birde. Ben genelde hücum olarak oynatıyorum.
Kanat hücum.Move into channels. Arapası ve orta yapması sık sık olarak 2 sezon kullandım. Harika iş çıkardı. (Krasic)
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.