1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bu haliyle FM 13 oynayan varmı?

Threaded View

Oyun şu an oynanabilir seviyede değil...

Tarihin en kötü başlangıcını yaptı FM13 bu seride. Diğer FMler en azından ilk çıktıkları vanilla hallerinde, yani updatesiz halleriyle oynanabilir olurlardı. FM13 ise bu durumdan çok çok uzak.
    Tamam, kimse bir FM12'nin son hali olsun diye beklemiyor ama en azından oyunu adam akıllı oynanabilir seviyede olmalıydı.

FM2006'dan beri orjinal alırım ve CM96dan beri bu oyunu oynarım, ben böyle rezil böyle kepaze maç motoru görmedim. Bug'dan geçilmiyor. Bana koyan yenilmek, fark yemek, lig düşmek, kazanmak falan değil. L.pool ile 4.sıradayım ve EuroCup'ta gruptan 1. çıktım. Beni deli eden saçma sapan bir bug yüzünden gol yemek...

Buglar say say bitmez herhalde, bu 13.3 yamasıyla da düzelmiş değiller. Oyunu açasım gelmiyor, yüzüne bile bakmıyorum. Şu 13.3 ü denemek için açayım dedim, en azından bekler ve kanat adamlarının "kesinlikle orta açmama" durumu düzelmiş mi diye bakayım dedim, bakmaz olaydım. Boşa ümitlenmişim, komediden başka birşey değil... Bu bug düzelmediğiyle kalmamış, defansların ve kalecilerin saçmalamalarıda aynen devam ediyor. Anında kapattım...

Bu bi oyun herkes farkında, fakat bu oyun bir simulasyonsa ve "en gerçekçi" ünvanıyla piyasaya çıkıyorsa, bu komediden başka birşey değildir.

Muslera'nın geri pası eliyle aldığını ve oyunun gayet normal akışında devam ettiğini bile gördğm ben bu FM13'te yahu ben daha ne diyim. =D

Karşılaştığım saçmalıkları record ettim ama nereye kaydettiğini bulamadığım için koyamıyorum hiç bir siteye. =) Bir maç saveimi arkadaşa gönderdim ve bi golu izlemesini istedim. Karşılaştığım en saçma hataydı. İzledi ve kendisi gülmekten yerlere yattı. Bense o an sinirden laptopu kırmak üzereydim. =D

Olay şöyleydi, atak halindeydik ve bir oyuncum ceza sahası dışından bir şut çekti. Top kaleciden sekip gerisin geriye yöneldi. Yani ceza sahası dışına doğru. Fakat her ne hikmetse benim takımımdaki bütün oyuncular topu mopu bırakıp, takım halinde karşı kaleye doğru koştular. Karşı takımdan bir oyuncu topu aldı sürdü ve golu attı. Bu sırada benim oyuncularım hala karşı kaleye koşmaya devam ediyorlardı. =D İsteyen varsa gönderebilirim maç saveini. =)
    Last edited by front : 21.Kasım.2012 at 04:56

Mesaj Yetkileri