Şu oyunun şu haline destek veren arkadaşlara yazık valla,biz burda erdiğimiz paranın derdinde değiliz,hakettiğimiz değerin peşindeyiz.Ben sana 20 tane hata sayarım şimdi oyunda olan ve bu hatalar her zamanki olabilecek türden hatalar değil.5.sınıf çocuğuna sorsan daha mantıklı çevrilebilecek cümleler var,adamın önü boşken durup geri dönüyor , kalecinin kucağına giden top kafasına çarpıp içeri gidiyor.10 maçta 1 tane orta kafa gol atıyorum,deplasmanda interi yenip elazığa yeniliyorum daha nice hatalar sayarım sana bunlar hiçbişe.güya kendi kafanıza göre bişeler diyosunuz da boş konuşuyosunuz,biz zaten gerçek olacak demiyoruz herşey,saçma olmayacak diyoruz.fm 12 diye bir oyun varsa piyasada fm 13 çıkıyorsa oyuna ben daha iyi oyun beklerim en kötü fm 12 kadar olmasını beklerim ama bu oyun en kötü fm olmuş.bilmen yazdıklarım okunabiliyor mu anlaşılabiliyor mu?!Adam alacak topu orta sahadan 7 8 topçumu geçecek messi gibi atacak golü ve bu adam isaac promise olacak, bilica bana kesme frikik golü atacak yok arkadaş öyle şey, hiç taktik maktik de demeyin herşeyi deniyoruz burda da konuşuyoruz , oyuna yeni başlamış eleman muamelesi çekmeyin.Adam gidiyor 200 bine anlaşıyor başka takımla bana 600 bine gelmiyor yahu 3 katı veriyorum...ha diyeceksin ki senn klübünün prestiji parası fazla ona göre istiyor,e büyük takımın topçusu da bana gelirken fiyat indirmiyor,nerde şmdi burda mantık?Daha geçen arkadaş forumda yazmış 40 milyon avro istemiş bursa topçusu için el insaf...Ben daha yazarım da bıktım artık bunları yazmaktan,ilkokuldan beri sabahlara kadar oynadığım oyuna şimdi günde 1 saat bakıyorum , ayıp ayıp.