Originally Posted by
mmllhh
Ben şunu anlayamıyorum crash dumps hatası için hep orjinal değildir de ondan denildi burada sonra bu çürütüldü şimdi de windows orjinal değildir ya da güncel değildir furyası çıktı bunun da gerçeklik payının olmadığı görüldüğünde ne söylenebilecek merak ediyorum..
Bazıları Football Manager'a karşı yeni bir oluşum kuracak da alt yapı hazırlıyorlar gibi sert çıkıyorlar karalıyorlar bazıları da sanki oyunu Sports Interactive değil de kendileri yapmış gibi savunuyorlar bu çok garip yani birbirini oyunu bilmemekle,Türkçe bilmemekle gibi şeylerle suçlamak yanlış..
Sonuçta herkesin buluşabileceği ortak bir payda var bu oyun şuan çıplak haliyle FM2012'nin çıplak halinden fersah fersah uzakta..Bir oyun yapılıyor çok çok fazla hayranı var bekleyeni var bir standart yakalanmış bunu korumak müşteriyi memnun etmek beklentilerle buluşmak adına her şey yapılmalıydı,test edilmeli denenmeliydi ama biz kendimizi bu oyunun tutkunu olarak görürken onlar bizi müşteri olarak görüyorlarsa bir sıkıntı vardır kaldı ki hayatımızda oynadığımız ilk ve tek oyun FM serisi değil bir çoğumuzun, diğer firmalar da oyunlar çıkartıyor oynanabilirliği bu kadar düşük ve sürekli yürekler ağızda ha şimdi attı atacak hata verdi verecek crash dumps korkularıyla tuşlara basılan böyle acemice satışa sürülmüş oyunlarla karşılaşmıyoruz
Yalnız bir de şu var, biz bu kadar konuşuyoruz üzerinde ama bu oyun sadece Türkiye'de satışa sunulmadı yurt dışındaki forumları takip eden arkadaşlar varsa eğer orda da benzer şikayetlerin olup olmadığını aktarabilir mi acaba?
Ben eminimki bizdeki kadercilik anlayışı onlarda yoktur, oyun böyle çıktı ne yapalım ilerleyen günlerde versiyon,patch,yama vs ile çözüm bulunur bekleyelim görelim, ne olacak canım onlar da insan yapmışlar bi hata düzeltirler demiyorlardır.