1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bu haliyle FM 13 oynayan varmı?

Hybrid View

bence cok gercekcı ve eskılerden bır farkı yok. beklentınız nedır pes13 yada fıfa13 le mı mukayese edıyorsunuz.. gayet zevk alarak bır tane bıle ek bırsey yuklemeden oynuyorum. ve en guzel yanı gecen sene tr yapıcam dıye haatalar zıncırınden sıkılmıstım bu sene en azından turkce dıyebılırım buda hatasız oynamamı saglıyor. abartılcak bırsey yok fm hayal gucu oyunudur gercekcı olmasını ıstersenız hıc gırmeyın. no:commodore cm ıle basladım. sadece ıngıltere vardı bırak baska ulkelerı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    bence cok gercekcı ve eskılerden bır farkı yok. beklentınız nedır pes13 yada fıfa13 le mı mukayese edıyorsunuz.. gayet zevk alarak bır tane bıle ek bırsey yuklemeden oynuyorum. ve en guzel yanı gecen sene tr yapıcam dıye haatalar zıncırınden sıkılmıstım bu sene en azından turkce dıyebılırım buda hatasız oynamamı saglıyor. abartılcak bırsey yok fm hayal gucu oyunudur gercekcı olmasını ıstersenız hıc gırmeyın. no:commodore cm ıle basladım. sadece ıngıltere vardı bırak baska ulkelerı.
    Logolar ve formalar candır reyiz. Onlarsız oynanmaz. Oynamam. Ben bu oyunu bozarım arkadaş

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    kimsenin ağzından pes fifa gibi bişey çıkmadı, ekstrem örnekler vermenin manası yok.ben küçükken 97 yılının bir menejerlik oyununu oynardım adını unuttum da onun maç motoru bundan kat be kat iyiydi.yıl olmuş 2012 sen pes diyorsun.ki eğer pes fifa böyle oyun yapabiliyorsa fm de yapablmelidir ama biz oraları daha isteyemedik,bi doğru dürüst oynayalım da o da bize yeter.

Mesaj Yetkileri