Buyuk ihtimalle Ultimate Soccer Manager.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=XxbMmVHoU9k#!
bence premier manager 97 arkadasin bahsettigi. o daha yaygindi o donem turkiyede. orda mac motoru vardi benim bildigim. hem de 3b![]()
mac motorunda ciddi hatalar var ama beni pek rahatsiz etmiyor. zaten 2b oynuyorum. gerci o formattayken bile bazi sacmaliklarin farkina variyorsun. o acidan biraz tatsiz ve sinir bozucu olabiliyor. ilk baslarda ciddi bir orta yapmama problemini gozlemledim, simdi oyle bir sorun yasanmiyor. kanatlar calismaya baslamis. hatalar 2013e kadar duzelmis olur bence. fm13 grafiksel acidan cok hosuma gitti. daha derli toplu gibi duruyor menuler. bazi yenilikler var, onlara alismak zaman alacak.
turkce konusunda pek birsey soyleyemem cunku ingilizce oynamayi tercih ediyorum. bu tip oyunlarda ceviri yaparken metne cok bagli kalinmamali bence, birebir ceviri yapmak google translate havasi veriyor. ama dedigim gibi yapilacaksa da ceviri konusunda profesyonellere ihtiyac var. ancak bu is gonullulerin destegiyle yapilabildigi icin emegi gecenlere tesekkur etmeliyiz. bu kusur bu ise emek verenlerden cok kolay yolu secen SIye aittir. bundan sonraki serilerde ceviri konusunda turkce dilini eklemeyi dusunuyorlarsa daha profesyonel yaklasmalilar.