oyunu ilk aldığım gün Fenerbahçe işe başlamıştım Ş.L ön elemede feyenord ve d.kievi elemiştim. Süper kupayı 10 kişi kalmama rağmen 4-1 le geçip lige fırtına gibi başlamıştım. ama buglardan sonra soğudum oyundan bıraktım. Krasic inanılmaz iyi driblingi ortaları şutu sanki Ronaldo. Meireles in uzaktan şutları çok isabetliydi. Ben klasik 4-4-2 oynatıyordum. Hatta Aykut hoca'ya da burdan gönderme yapayım şu anda FENERBAHÇE'NİN mevcut kadro yapısına en uygun taktiktir 4-4-2(tabii ki ilke olarak bir teknik direktörün elindeki kadrosunda ki en iyi oyuncuları her zaman ilk 11 de kullanma felsefesiyle hareket etme ve ona göre teknik ve taktik donanıma sahip olma özellikleriyle ilgili bu söylediklerim ama Aykut hoca da nerde o işler adam Alexİ yolluo tamam gitmeliydi Alex yaşı gelmişti ama neden hala Alex li sistem le oynayıp Caner'den Baroni'den Alex olmasını istersinki? çık 4-4-2 hem yabancı kontejanını hucum bölgesinde kullanan tek büyük takım olursun rakiplerine göre hemde çift forvet 2 (sow kuyt)teknik ve hızlı kanat (stoch-krasic) göbekte teknik ve oyun zekası olan meireles ile fizikli kesici nokta pas atabilen topuz defansı saymaya gerek yok ee walla şu oyun bi düzelse de şu söylediklerimi resimli olarak göndesem Aykut hocaya!!!