Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Öncelikle böyle birşeyde insanlara yardımcı olduğun için sana kendi adıma çok teşşekkür ederim. Benimde bir sorum olacak. Mantalite sınırla ve anlayışı katı yaptım. Genişliği geniş tempoyu ortada pası kısa ve preside önde yapmama rağmen istediğim topla oynamayı yakalayamadım. Maç sonunda topla oynamayı %60 civarında bitirmem için ne yapmam gerekir. Bir fikirde bana verebilirsen teşşekkürü borç bilirim. Ayrıca oynadığım takım Fenerbahçe ve ortasahada oynayan bütün oyuncularda uzaktan şut çeker özelliği var bunun fazla bir etkisi olabilir mi acaba ?
Uzaktan sut ceker ozelligi onemli bir handikap.

Bir oyuncuyu oyun kurucu yapmak (takim taktik ekranindan, sadece oyun kurucu gorevi vererek degil) yararli olur.

Ayrica oyunculara mumkun oldugunca hucum gorevi degil, destek gorevi vermen de oyuncularin rakibin savunmasinin arkasina fazla sarkmasini engeller.

Maca girerken paslasmayi cogaltmak icin Risksiz Paslasma, Rakip Ceza Alanina Paslasarak Gir, Ayaga Pas Yap ve Bekleri Ileri Cikart seslenmeleri.

Rakibe topu birakmamak icin Rakibi Rahatsiz Et ve Topa Dal seslenmeleri ile topa daha fazla sahip olmayi basarabilirsin.

Ama sinirla stratejisi ile genisligi cok fazla yukseltmeni tavsiye etmem. Gobekten rakibin atacagi ara paslarda ve ver-kac'larda kolay kirmizi kart gorursun.

Ek: Bu sekilde bekler cok guzel goller atabiliyor