-
Öncelikle büyük emek harcayarak çok güzel bir rehber oluşturmuşsunuz tebrik ederim.
Oyuna başladığım ilk 1-2 kariyerle hüsrana uğrayınca yeni bir kariyer ve yeni bir taktik oluşumu dedim ve sizin önerilerinizi dikkate alarak Lille ile bir kariyer başlattım. Sezona da çok iyi girdi takım ancak form iniş çıkışları ve sakatlılklar derken ligde 3. lüğe geriledim , kupada çeyrek finalde elendim ancak şampiyonlar liginde gruplarda 1. olmayı başardım. Tabi ki oyun ligde taktiğimizi çözmek için yeni stratejiler geliştiriyor. Sizce bu sebeple lig maçlarında 1-2 dönem dönem 1-2 taktiksel değişiklik yapmalı mıyız ?
Takımımın taktiksel anlayışı şöyle

Benim asıl sorum kanat oyuncularıyla iglili olacak. Sezon başında çok daha etkili bir hücum gücüm vardı ancak şimdi o etkinliğim kısmen azalmış durumda. Bir hücum şablonu oluştururken kanat oyuncularına nasıl görevler vermemiz gerekiyor sizce ? Yani ben mesela tek forvet oynuyorsam 2 tane kanat oyuncusu yerine bir kanat oyuncusu bir tane de ilçeri kat eden oyuncu kullanmaya dikkat ediyorum. Sizin bu konudaki tavsiyelerinizi de merak ediyorum.
Bi de unutmadan yabancı forumlarda da çoğu insan orta sahayı tutmak için oyunda 3 ortasahalı sistemlerin benimsenmesi gerektiğinden bahsetmiş. Ben Marvin Martin'li kadromu AMC li bir sistemde oynatmak istersem nasıl bir diziliş tavsiye edersiniz ?
Mesaj Yetkileri