1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?
    Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.
    En fazla 8-9a indirirler bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    En fazla 8-9a indirirler bence.
    Engin örneği var, hiç düşmedi alt limitlerde verildi diye. Sanıyorum bu da aynı şekilde yani düşmeyedebilir ama LigTv görüntüsünde tükürme yok, sıkıntı burada. Bence ceza yanlış, 10 verselerdi ama sebebi gerçekçi olsaydı. Tükürmeyen adama tükürdü diye ceza veremezsin benim mantığım almıyor bunu. Tükürük geldiyse bile aynı şey değil kasıt yok, o mesafeden sen gördüğüm en iyi hakemsin de tükürük gelir ya. Caner olayında hakem küfür ya da işte lan duydum dedi oyuncuları karıştırmış bu da hata elbet ama kasıt yok. İşi batıran PFDK idi. Bu sefer hakem de işin içinde, burada içten içe sevinen Fenerbahçe'li olmayanların da düşünmesi lazım bu veya başka hakem yarın bir gün bizleri de yakabilir. Ayrıca Meireles olmayacak diye Fenerbahçe için çok da değişen bir şey olmaz, Selçuk var, deplasmanda tek galibiyet Selçuk ile gelmiş.

Mesaj Yetkileri