Sayfa 285 / 447 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
8,521 ile 8,550 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Meireles Ts deplasmanını kaçırıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?
    Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş ama, bir gördü pir gördü gibi oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.
    En fazla 8-9a indirirler bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocanın Eskişehir maçında bahsettiği zulüm devam ediyor. Tükürdü denilen oyuncunun görüntüsü yok. Yok gay işareti yapmış, yok bilmem ne. Ayıptır ya yazıklar olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    11 maç yerinde bir ceza.Az bile olabilir yaptığı onca şeyden sonra.
    Lütfen at gözlüklerini bırakalım. 11 maç az haklısın en az 55 maç olmalıydı. Tarafsız taraflı federasyon ve PFDK ile...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakemi dövseydi bari bi şey kaybetmezdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ceza inmez 11 maç verilebilecek en az ceza zaten.

Bu arada zaten cezanın yarısı kupada kaynıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    aynı cezayı alırdı. Az bile demiş bana kalırsa.PFDK birilerine mesaj yollamak istedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Allah'tan ülkemizde idam cezası yok..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Lütfen at gözlüklerini bırakalım. 11 maç az haklısın en az 55 maç olmalıydı. Tarafsız taraflı federasyon ve PFDK ile...
    Harbiden haklısın hocam yaptığı onca şey derken şunu da unutmayın hakemin yakasına yapışan adamla aynı kefeye konuluyor bu hareketler, maksimum 7-8 maç olmalıydı bana göre.

3 temmuz süreci hala devam ediyor.

haklıysan korkma hak seni korur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Aynen icim ona yandı tartaklasaydı biraz bari lafla gecismis oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncumuz küfür etmez, küfür etti diye ceza verirler, oyuncumuz tükürmez, tükürdü diye ceza verirler. Ey güzel ülkemin güzel insanları...

Hakemi dövmek de 11 maç, bari dövseydi de, içinde kalmasaydı, en azından çıktım dövdüm, 11 maç ceza aldım derdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tükürmeden 8 maç ceza almış Meireles. Tükürmediği halde. Bunun hesabını kim verecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyuncumuz küfür etmez, küfür etti diye ceza verirler, oyuncumuz tükürmez, tükürdü diye ceza verirler. Ey güzel ülkemin güzel insanları...

Hakemi dövmek de 11 maç, bari dövseydi de, içinde kalmasaydı, en azından çıktım dövdüm, 11 maç ceza aldım derdi.
    Merak etme abi bu cezalar hep emsal, bundan sonra hakemlere sözlü sataşma yok, direk ağız burun dalmak var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tükürdü diyerek yalan söyleyen bir hakem var. ötesi var mı ? o adam kimin adamı , bunu bulsunlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

sıra geldi herhalde Kuyt'a...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    En fazla 8-9a indirirler bence.
    Engin örneği var, hiç düşmedi alt limitlerde verildi diye. Sanıyorum bu da aynı şekilde yani düşmeyedebilir ama LigTv görüntüsünde tükürme yok, sıkıntı burada. Bence ceza yanlış, 10 verselerdi ama sebebi gerçekçi olsaydı. Tükürmeyen adama tükürdü diye ceza veremezsin benim mantığım almıyor bunu. Tükürük geldiyse bile aynı şey değil kasıt yok, o mesafeden sen gördüğüm en iyi hakemsin de tükürük gelir ya. Caner olayında hakem küfür ya da işte lan duydum dedi oyuncuları karıştırmış bu da hata elbet ama kasıt yok. İşi batıran PFDK idi. Bu sefer hakem de işin içinde, burada içten içe sevinen Fenerbahçe'li olmayanların da düşünmesi lazım bu veya başka hakem yarın bir gün bizleri de yakabilir. Ayrıca Meireles olmayacak diye Fenerbahçe için çok da değişen bir şey olmaz, Selçuk var, deplasmanda tek galibiyet Selçuk ile gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Merak etme abi bu cezalar hep emsal, bundan sonra hakemlere sözlü sataşma yok, direk ağız burun dalmak var..
    Emsal deyince tv görüntülerinden ceza alan Emre geliyor hep aklıma, nedense o da emsal olacaktı, artık tv görüntülerinden ceza gelecekti.

Ama şaşırmamak lazım, ağzını açmayan adama 2 maç ceza verdiler ki itiraf da vardı orada, ona ceza verenler, bunu mu es geçeceklerdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun oldu artık.. Her alanda adaletsiz oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

O yüzden Futbol fena halde hayata benzer diyorlar ya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben 8-9 maç bekliyodumda 11 de çok şaşırlcak bi rakam değil bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha ilk yarı bitmedi. Bir oyuncumuz etmediği küfürden 2 maç, diğer oyuncumuz ortada olmayan tükürükten 12 maç ceza aldı. Alenen yapılması bazı olayların aslında olayın artısı. Utanma yok sıkılma yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Daha ilk yarı bitmedi. Bir oyuncumuz etmediği küfürden 2 maç, diğer oyuncumuz ortada olmayan tükürükten 12 maç ceza aldı. Alenen yapılması bazı olayların aslında olayın artısı. Utanma yok sıkılma yok.
    Eğer denildiği gibi tükürükten 8 maçsa, 3 maçın küfür ve hakaretten olması normal, olması gereken de oydu ama sanmıyorum ben yaptım diye itiraf varken Tahkim cezayı kaldırmadı, şimdi tv görüntülerine bakıp hakemini yaksın, cezayı onaylarlar, tv den bakıp değerlendirme de bir zamanların emsali olarak kalmış olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Artık yönetim de ne yapıyosa yapsın.. Caner'e verdiler bişi yapmadılar, üstüne Caner'in hakkını savunan Aykut Kocaman'a verdiler yine bişi yapılmadı.. Her gelen at oynatmaya başladı.. Anladık 3 temmuz devam ediyor ancak elini kolunu bağlayan bi durum mu var? Varsa kalkın o koltuktan..

Güya bunların düşüncesi yargıtay kararına kadar uslu duralım, sen kazanacaksın diye Fenerbahçe kaybediyor efendi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Buraya gelip ceza normal yazanları da allah'a havale ediyorum. Ayıptır,kul hakkı diye bir şey var. Siz de biliyorsunuz ortada tükürük falan yok! Şimdi bu cezanın 8 maçı olmayan tükürükten verilmiş deniyor,hadi 8 değil yarısı yani 6 maç tükürükten verilmiş olsun. Olmayan bir tükürük yüzünden,hakemin yalanıyla 6 maç ceza alacakken 12 maç ceza alıyor bir insan. Bu mudur normal bu mudur sizin adalet kavramınız?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

6-7 maç idealdi bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ceza çokmuş, vay anasını be!

Siz şu talimatnamenin 42. maddesine bir bakın önce.

Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:

MADDE 42 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
    (1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
    (aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
    (bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
    (cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
    verilir.
    (2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.

Yani, hakaretin cezası 3-7 maç arası, tükürmenin cezası da 8-12 maç arası.

Meireles 3+8+1 maç cezası almış. İki ceza da alt sınırdan.

Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!

Mesaj Yetkileri