Tabii ki kullanıyorum/z, kaçıncı sezonda aldın Bandırma'ya? 42B verebildiğine göre bilmem kaçıncı sezondasınBen takımında 10B alan oyuncunun bana gelmek icin 60-70B istemesinden bahsediyorum, versem veririm zaten ama saçma yani..
Tabii ki kullanıyorum/z, kaçıncı sezonda aldın Bandırma'ya? 42B verebildiğine göre bilmem kaçıncı sezondasınBen takımında 10B alan oyuncunun bana gelmek icin 60-70B istemesinden bahsediyorum, versem veririm zaten ama saçma yani..
4. sezonum, Süper Lig'de 2. sezonumun ortası. En yüksek maaş kaleci Ertuğrul Taşkıran, Hasan Türk ve Zeki Korkmaz'da 52 bin TL aylık. Aylık takımın toplam maaş gideri 750 bin TL, ligde bir galibiyet karşılığı kazandığımız ödül 825 bin TL
Aynı durumun bende farkındayım, benzer durumlarla bende karşılaşıyorum tabii ki mesela Sezer Özmen Ç.Rize'den 8-10 bin gibi bir para kazanırken temsilcisinin yüksek beklentileri yüzünden 45-50 bin TL'ye ikna edemedim, kontratını yeniledi 37,5 bin'e. Muhammed Demirci aylık bin lira kazanamıyorken Sivasspor'da, benim 30 bin liralık maaş teklifime yanaşmadı temsilcisi. Saçma mı, evet saçma ama Bandırmaspor'un popülaritesi de Sivasspor kadar değil ya da tesisleri genç bir oyuncunun gelişimi için iç açıcı değil.