1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Son cümleler baya bir fanatiklik derecesinde olmuş. Daha önceki yorumlarına hiç bakmadım sadece bu cümlen değişik geldi. Hangi takımlısın bılmıyorum sadece cümlene bakarak yorum yaptım
    Hangi takımlı olduğum belli ama bu cumlede bir fanatiklik yok hakemi gerçekten tanıyorum. İnsan olarak sevdiğim bir adam. Burada kim tanısa sever öyle bir adam. Zaten diger noktaları okumak işinize gelmez. Sizin istediğiniz hersey FB lehine olsun. Bunu Gs'lı bi oyuncu yapsa burada neler derdiniz,sezonu kapatsın derdiniz.
    Benimki fanatiklik sizinki objektiflik mi yani?

He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Hangi takımlı olduğum belli ama bu cumlede bir fanatiklik yok hakemi gerçekten tanıyorum. İnsan olarak sevdiğim bir adam. Burada kim tanısa sever öyle bir adam. Zaten diger noktaları okumak işinize gelmez. Sizin istediğiniz hersey FB lehine olsun. Bunu Gs'lı bi oyuncu yapsa burada neler derdiniz,sezonu kapatsın derdiniz.
    Benimki fanatiklik sizinki objektiflik mi yani?

He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız.
    ben yorumuna dedim onun dışında kırmızı kartın getirdiği cezaya ağzımı açmadım dikkat edersen. Hakemi tanıyabilirsin ona lafım yok asma fanatiklik derecesinde yazmışsın ben onu dedim. Sizin Engin'de yaptığı zaman sizde aynılarını yaptınız şimdi bize olunca sizde aynılarını yapıyorsunuz bunun ne sen önüne geçersin nede ben nede bir başkası böyle gelir gider onun için hiç " He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız " demene gerek yok

Quote Originally Posted by ancar View Post
    ben yorumuna dedim onun dışında kırmızı kartın getirdiği cezaya ağzımı açmadım dikkat edersen. Hakemi tanıyabilirsin ona lafım yok asma fanatiklik derecesinde yazmışsın ben onu dedim. Sizin Engin'de yaptığı zaman sizde aynılarını yaptınız şimdi bize olunca sizde aynılarını yapıyorsunuz bunun ne sen önüne geçersin nede ben nede bir başkası böyle gelir gider onun için hiç " He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız " demene gerek yok
    Engin'e ben olsam 2 sene falan verirdim. O konuda benim görüşüm belli.
    Diğer söylediğin de dogru aynıları Gs taraftarı yaptı videolarla bilmem ne aynısı kimin basına gelse aynı reaksiyonlar oluşuyor bir kişi de Turk futbolunu federasyonunu hakemlerini düşünmüyor.
    Ben kendi tuttugum takımın da başına gelse rakip takımın da başına gelse nesnel olarak olması gerekeni söylüyorum. Bu forumda da sokakta da. Kendi takımımın taraftarıyla da çok tartışma yaşadım ben. Infazda olsun Ua içinde olsun. Hiçbirine de üye değilim artık. Çunku bu kafalardan sıyrılmadan bizden başarılı bir futbol cıkacagını dusunmuyorum.

Mesaj Yetkileri