O püh sana gibi bi hareket var kafa hareketi lig tv de arkadan cekim sonra 3g olarak on cekimi bulunmuş bence orada bi su kitlesi olup olmadıgı anlaşılmıyor ki puh hareketi anlaşılıyor. Siz oradan ne kadar tukurmedi diye iddia etseniz de karşı taraf da o kadar tukurdu diye iddia edebilir. Yani demek istediğim bunları geçiniz.
O meireles'in hareketlerini sokakta biri sana sinirlenip yapsa gömersin kafayı.
Hakem niye durup dururken futbolcu için bana tükürdü desin. Hakem fanatik Galatasaray'lı hatta öyleki bize 10 tane penaltı verdi sizi 7 kişi bıraktı sonra da evine gitti oooh kafayı vurdu yattı.
Bu mu yani?
Sizin Meireles ne kadar dürüst şerefliyse bizim Halis Ozkahya ondan 10 kat daha dürüst ve şereflidir.
Bilmemne Torres bütün parasını koyuyormus Meireles'e ben de Halis Ozkahya'yı tanıyorum ve butun mal varlıgımı koyuyorum yalan söylemediğine dair.
Bu arada hadi senin bakış açından bakmak istiyorum, hadi tükürmedi, orada artık ne soyluyorsa onu sinirle hiddetle söylerken agzından tükürük gelmiş olabilir yani hepimizin basına gelen bişey hakem de bunu tükürdü olarak almış olabilir.
Hadi hakem yalan söylüyor diyelim ona da tamam.Tükürmedi olarak kabul edelim.
Bu hareketleri yapan adamın hakeme cok tatlısın demediği kesin bu itirazlarına en az 10 maç verilmezse en agır ceza verilmezse bir daha bu hareketlerin önüne nasıl geçeceğiz?
Bir kere o el hareketinden en az 10 maç almalı. Gelmiş burada Turk insanını gerizekalı yerine koyuyor. Ok işareti yaptım diyor. Benim portekizli arkadaslarım var iş yaptıgım adamlar var üşenmedim gonderdim videoyu ne yapıyor bu dedim bu el hareketi ne dedim? Adam telefonla aradı beni bunu Portekizde yapsa 12 maçtan daha fazla alırdı dedi. Bu uluslarası bir hareket ve hakaret içeriyor. Bak bunlar hep hakem yalan soyluyorsa olarak düşündüğüm konular. Tükürmeyi cıkarsak bile en az 10 maç almalı yani yoksa önüne geçemeyiz, sonu yok.
Ayrıca oyuncuların arkasında koskoca klüpler var fakat hakemlerin arkasında kimse yok, kimse durmuyor. Bu da dipnot.