1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hakemin suratına tükürük ya da sıvı gelmediğini iddia eden yok sanırım burada.. Konuşurken gayri ihtiyarı tükürük saçılmıştır lakin kasti bir tükürme eyleminin olmadığı da aşikarken nedir bu yaygara?
    Hakemin, yüzüne gelen sıvıyı tükürük zannederek hatalı bir karar verdiğini savunanlar var. Bir de hakemin, yüzüne gelen sıvının tükürük olmadığını bildiği halde raporuna "Meireles bana tükürdü" yazdığını savunanlar var.

Ek: Meireles'in hakeme tükürdüğünü savunanlar da var, unutmuşum.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hakemin, yüzüne gelen sıvıyı tükürük zannederek hatalı bir karar verdiğini savunanlar var. Bir de hakemin, yüzüne gelen sıvının tükürük olmadığını bildiği halde raporuna "Meireles bana tükürdü" yazdığını savunanlar var.

Zaten kasti tükürdüğünü savunanları kaale alacak bir durum yok, geçiyorum..

Yüzüne gelen gayri ihtiyari tükürüğü, kasti düşünüp yazmış olabilir. Bu tamam. Ancak ortalıkta dolaşan bir rapor değişti dedikodusu da var ve bu halen yalanlanmadı veya düzeltilmedi ki bu sebeple tükürük olmadığı halde olmuş gibi düşünenler var..

Ben ortada bir kargaşa görmüyorum. Ha, bu karar yüzünden Türk futbolunun kara bir leke içine girdiğini düşünen varsa, Elmander'in (iyi niyetinden dolayı) düşen cezasına ya da Fatih Terim'in ertelenen cezasına da aynı tepki verilebilirdi.. Ancak geçmişte olduğu gibi bugün de her kararda bir renk çifti aranıyor.. Geçmişte sarı-kırmızı deniyordu şimdi sarı-lacivert, siyah-beyaz da oldu bordo-mavi de oldu.. Tartışmak lüzumsuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post

abi şöyle bir şey var; Halis Özkahya raporu yazarken Meireles'in tükürükten minimum 8 maç ceza alacağını biliyor olması gerek. bunu biliyorsa ona göre hareket etmeli. bir hakem olarak tükürük mü geldi yoksa tükürdü mü bunu ayırt edebilmeli. eğer ayırt edemediyse raporda bunu belirtmeli. bu adam kaç maç yönetmiştir kim bilir , karşısında tükürüklü konuşan birsürü adam çıkmıştır , hangisine böyle rapor yazmış bu adam ? tükürdü diyebilmek için çok emin olması gerek. ee görüntülerde de böyle bir şey yok. raporun değiştiği söylentileri de var tabii. iddialara göre ilk raporda 'tükürük geldi' yazmış , sonra değiştirmiş ve 'tükürdü' yapmış. eğer raporu değiştirdiyse böyle zaten gereken hemen yapılmalı , yok değiştirmediyse , tek rapor varsa ve o raporda da tükürdü yazdıysa 'emin olmadan' bunun da sonuçlarını katlanmalı. kesinlikle bu olayın üstü böyle kapanmamalı.

Raporun değişip değişmediği anlaşılabiliyormuş heralde. hakemler telefonlarına gelen şifreyle bir sisteme girip raporu yazıyorlarmış , eğer değiştiyse gözüküyormuş. Ama biz değişip değişmediğini hiçbir zaman öğrenemeyiz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi şöyle bir şey var; Halis Özkahya raporu yazarken Meireles'in tükürükten minimum 8 maç ceza alacağını biliyor olması gerek. bunu biliyorsa ona göre hareket etmeli. bir hakem olarak tükürük mü geldi yoksa tükürdü mü bunu ayırt edebilmeli. eğer ayırt edemediyse raporda bunu belirtmeli. bu adam kaç maç yönetmiştir kim bilir , karşısında tükürüklü konuşan birsürü adam çıkmıştır , hangisine böyle rapor yazmış bu adam ? tükürdü diyebilmek için çok emin olması gerek. ee görüntülerde de böyle bir şey yok. raporun değiştiği söylentileri de var tabii. iddialara göre ilk raporda 'tükürük geldi' yazmış , sonra değiştirmiş ve 'tükürdü' yapmış. eğer raporu değiştirdiyse böyle zaten gereken hemen yapılmalı , yok değiştirmediyse , tek rapor varsa ve o raporda da tükürdü yazdıysa 'emin olmadan' bunun da sonuçlarını katlanmalı. kesinlikle bu olayın üstü böyle kapanmamalı.

Raporun değişip değişmediği anlaşılabiliyormuş heralde. hakemler telefonlarına gelen şifreyle bir sisteme girip raporu yazıyorlarmış , eğer değiştiyse gözüküyormuş. Ama biz değişip değişmediğini hiçbir zaman öğrenemeyiz.
    Benim söylemim, genel olarak "bak tükürmemiş, hakem düdüğünü assın" kalıbına karşıydı; "raporu değiştirdiyse düdüğünü assın" kalıbına bir şey diyemem tabii.

Quote Originally Posted by ThreepWooD
    Ben böyle bişeyden bahsetmedim ki açı dolaysıyla bizim şaşırma şansımız var ancak hakemin gerek açı gerekse his olarak böyle bişeyi yok.

Damlacıklar yüzde ne kadar yer kaplar ? Ya da şöyle bilinçli yapılan bir tükürük.
    Tekrar etmiş olacağım ama; farzet ki hakem bir saniyeliğine gözünü kapıyor yahut başka bir yöne çeviriyor, o esnada yüzüne tükürük geliyor. Damla veya bütün olarak gelip gelmediğini de herhalde en iyi hakem bilir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri