1 ile 30 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Milli takıma hoca seçilmeden önce herkes Avcı seçilsin diye ortalarda dolanıyordu. Bunu isteme sebepleride İBB giibi baskının olmadığı ve uluslararası maç oynamamış bir takımı süper ligde orta sıralarda tutmasıydı. Şimdi bakıyorsun herkes düşman. Yahu bu adamı kamuoyu istemedi mi? Neyin sızlanması bu anlamadım.
    Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tam tarihini bilmiyorum ancak 1-2 senedir yapılmayan Genç denemeleri tekrar başladı zaten Avcının amacı genel olarak genç oyunculara şans tanımak.

İyi yönetmiyor belki ama ben izlediğim maçlarda oyuncularda istek görmedim şahsen zaten biz ne zaman rahat rahat bir turnuvaya katılmışız ki ?

Milli takım konusunda bence sabırsız olmamalıyız, taktiksel çok büyük bir sorun göremiyorum ben, tamam çok muhteşem değil ancak çıkardığı kadro ile de bizim Romanya'yı yenmemiz gerekirdi. Oyuncularda da bir sorun var..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.
    Türkiyede futbol 3 istanbul takımı üzerine kurulu olduğu için.Onları her alanda koruyorlar.Oyuncular kendi takımında oynamasada milli takımda oynatılıyorki formdan düşmesinler,piyasaları düşmesin değerlerini korusunlar. Anadolu takımlarında oynayan adamlar milli takıma girmeyi hakettiklerinde alınmıyor ama bir istanbul takımına transfer oluyorlar bi bakmışsın milli takımdalar. O bahsettiğin lobileri temzileyecek adam yok bu ülkede.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor
    Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.
    zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?
    Hiç bir yere hesap vermek zorunda değiliz öyle bir durumda. Öyle bir zorunluluk yok. Ona göre krampon seçsin. Almanya milli takımı Faroe adalarına maç yapmaya gidiyor ya. Oradaki stad zemin Antep'ten daha mı iyi. San Marino'nun stad tesisleri cok mu kalite. Ya da Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sahası. Elemlerde öyle bir şey yok. Profesyonel futbol oynatabilme iznin olan her stada aldırabiliyorsun. Şampiyonlar ligi gibi değil elemeler.

Mesaj Yetkileri