Sayfa 21 / 41 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Facx View Post
    eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı
    nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?
    nurinin oynaması şart değil ama liverpoolda zamanla oynadıktan sonra öyle olur gibi onun dışında hamitte oynar mehmet topalda oynar 2 dmc emre selçuk önlerinde amc arda (veya bi başkasıda oynar ) ortasaha konusunda sıkıntımız yok bence

bence şimdi oynamamız gereken sistem

____________Burak - Umut_______________
    Arda(G.Töre,Sercan)__________Sercan(Hamit,G.Töre)
    ____________Emre(Hamit)__Selçuk(Nuri)_________
    Balta______Egemen(Ömer)___Semih(Ömer)___GG(Hamit)
    _________________Tolga(Mert,Cenk_____

ilerde ise

________________Burak(Umut,Mevlüt)__________
    Arda(Sercan,G.Töre)_______Nuri(M.Ekici,Arda,Tunay) _______Umut(Sercan,Hamit,G.Töre)
    ____________Emre(Hamit,M.Topal)___Selçuk(E.Çolak,M .Topal)___________
    Balta(H.Ali,İsmail)__Ömer(Egemen,S.Aziz)___Semih(E gemen,S.Aziz)__GG(Hamit
    _________________Volkan(Onur,Sinan,Tolga,Mert)____ _
    Last edited by Facx : 31.Ağustos.2012 at 20:29

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Az önce Trt Spor'da altyazıda okudum. Oğuzhan Özyakup'un performansı Hollanda'da manşet olmuş. Milli takımımızı seçti değil mi Oğuzhan, geri dönüşü yok bunun?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

alt milli takımlarda hollanda'da oynadı, henüz seçimini yapmadı sanırım. Ama tahminım bizi seçer Hollanda'nın havuzunda bile yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Genç Hollanda Milli takımının kaptanlığı yapmışlığı var ama sonradan Türkiye'ye geçti diye biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan Türkiye'yi seçti diye biliyorum bende.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

15 günde bir konuşmaktan başka işe yaramayan A. Avcı, her konuştuğunda biraz daha bileniyor Selçuk İnan'a. İlk polemik olduğunda takımımızın değerli oyuncularından biri, tabii ki düşünüyoruz diyordu, gerçi bunu herkes için söylüyor da, sonradan sağ ayaklı olduğu için Mehmet Topal'ın gerisinde kalıyor çünkü ilk tercihim Topal dedi ki sağ ayak saçmalığına katılmasam da tercihidir saygı duyarım. Şimdi üstü kapalı gönderme yapıyor. Selçuk konuşuyor mu Milli Takım hakkında, Abdullah Avcı hakkında bir kere bile ters açıklama yaptı mı ? Hayır. A. Avcı haddini aşmaya başladı, Emre'ye sahip çıkalım demiş çıksın tabii hakkıdır, en azından Selçuk'a sallamasın artık, sahip çıkmasını falan geçtik, adamın moralini bozuyor sürekli, kabak tadı verdi. Kendi başarısızlığını örtmek için kullanıyor resmen.
    A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
    Selçuk İnan ile uzun yıllardır beraber çalıştığını dile getiren Avcı, yıldız futbolcunun kendisine "beden dilinden" biraz küskün olduğunu söyledi.

Selçuk İnan'ın 'küskün' olmasına hak verebileceğini ifade eden Avcı, "Olabilir, yani mutsuz olacak ama bunu devam ettirirse onun adına da sıkıntı olur. Türk futbolunun adına da sıkıntı olur. Devam ettireceğini düşünmüyoruz" dedi.

"FATURA NE OLURSA OLSUN BİZE ÇIKACAK"
    A Milli Takım'da yaşanacak olumlu ya da olumsuz her şeyin bedelini kendisinin ödeyeceğini ifade eden Avcı, "Fatura tamamen bize çıkacak. 3-4 milyon euro kazanan oyunculara bağırmam hakaret etmem son derece yanlış. Böyle bir durum da söz konusu değil. Selçuk İnan 8 senedir benim genç takımlardan beri beraber olduğum bildiğim bir futbolcu. Mehmet Topal da F.Bahçe'nin oyuncusu. O günkü teknik bir karardır bu." şeklinde konuştu.

"HAMİT'İN SÖYLEDİKLERİNE KATILMIYORUM"
    Hamit Altıntop'un Romanya maçından sonra yaptığı "Hoca sert olmalı" açıklamaları da değerlendiren Avcı, "Hamit Altıntop'un bu lafını doğru bulmuyorum. Hamit, bu takımın ağır toplarından birisidir. Ben teknik direktör olduğumda Madrid'e Hamit'in yanına gittim. Hamit çok farklı kafası olan, detayları düşünebilen bir insan. Benden hakaret etmemi ya da bağırmamı bekliyorlarsa ben bunu yapmam. Bugün bu düzeye gelmiş oyunculara eğer bu lafı bekliyolarsa doğru olmadığını düşünüyorum. Bir bakış, 2 kelime bile çok şey ifade edebilir." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE, EMRE'YE SAHİP ÇIKMALI"
    Türk futbolunda Emre Belözoğlu'nun kritik bir rolünün olduğunu vurgulayan Avcı, "Estonya maçını kazansak da Hamit'in mutsuzluğu yansıdı ekrana. Türk futbolunda Emre Belezoğlu kadar tecrübeli futbolcu yok. Fatih Hoca bir dönem takımında oynamayan Tümer'i oynattı. Uluslararası arenada ayakta kalabilecek nadir oyuncularından birisi Emre. Emre'ye sahip çıkılmasını istiyorum." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değilde geçen ntvsporda dinledim adam son derece rahat.Gruptan çıkma şansımız son derece yüksek diyor.Dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abdullah Avcı bu takımın başında kaldığı sürece başarılı olmamız imkansız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

en azından ya play off da ya da son maçta eleniyoduk 4 maçta havlu attık.
    milli takıma seçilen oyuncular kaliteli ama sürekli gs fb bjk olayları olduğu için olumsuz etkileniyorlar bence.

Hocanın tercihidir milli takımda küslük olmaz küs olan gelmez bir dağa

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Milli takıma hoca seçilmeden önce herkes Avcı seçilsin diye ortalarda dolanıyordu. Bunu isteme sebepleride İBB giibi baskının olmadığı ve uluslararası maç oynamamış bir takımı süper ligde orta sıralarda tutmasıydı. Şimdi bakıyorsun herkes düşman. Yahu bu adamı kamuoyu istemedi mi? Neyin sızlanması bu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Milli takıma hoca seçilmeden önce herkes Avcı seçilsin diye ortalarda dolanıyordu. Bunu isteme sebepleride İBB giibi baskının olmadığı ve uluslararası maç oynamamış bir takımı süper ligde orta sıralarda tutmasıydı. Şimdi bakıyorsun herkes düşman. Yahu bu adamı kamuoyu istemedi mi? Neyin sızlanması bu anlamadım.
    Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tam tarihini bilmiyorum ancak 1-2 senedir yapılmayan Genç denemeleri tekrar başladı zaten Avcının amacı genel olarak genç oyunculara şans tanımak.

İyi yönetmiyor belki ama ben izlediğim maçlarda oyuncularda istek görmedim şahsen zaten biz ne zaman rahat rahat bir turnuvaya katılmışız ki ?

Milli takım konusunda bence sabırsız olmamalıyız, taktiksel çok büyük bir sorun göremiyorum ben, tamam çok muhteşem değil ancak çıkardığı kadro ile de bizim Romanya'yı yenmemiz gerekirdi. Oyuncularda da bir sorun var..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk İnan'ı oynatmaması tercihtir ama hem bu konuda hem de diğer konularda söyledikleri ile yaptıkları taban tabana zıt. Milli Takım Abdullah Avcı'nın çiftliğidir, bunu düzeltecek isim kim olur bilmiyorum ama tez zamanda kurtulmamız lazım bu adamdan. Yoksa turnuvaları tvden takibe devam..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.
    Türkiyede futbol 3 istanbul takımı üzerine kurulu olduğu için.Onları her alanda koruyorlar.Oyuncular kendi takımında oynamasada milli takımda oynatılıyorki formdan düşmesinler,piyasaları düşmesin değerlerini korusunlar. Anadolu takımlarında oynayan adamlar milli takıma girmeyi hakettiklerinde alınmıyor ama bir istanbul takımına transfer oluyorlar bi bakmışsın milli takımdalar. O bahsettiğin lobileri temzileyecek adam yok bu ülkede.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir de şöyle Almanya'dan bütün gurbetçi futbolcuları getirmesinler. Alayı da Mesut Özil olacak değil yahu. Bilmiyorum onun kompleksi midir nedir , buda kaçmasın anasını satayım tarzı bir anlayıs var. Tunaylar, Mehmetler, Gökhanlar, Sercanlar. Hadi gene Sercan 90 dakika içinde 5-6 dakika gözüküyor. Tunay nedir aga ?

Edit: Tunay'ı davet etmemiş Çek maçına.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

A2 takimi Ingiltereye geliyor. Sali gunu bizde izlemeye gidiyoruz. Resimleri eklerim buraya

Ingilizlerin kadrosu beni hayal kirikligina ugratti, Championshipten bile adam yok hep coca-cola league'den ve conference'tan.

En azindan bizimkilerde Emre Colak, Soner Aydogdu ve Cenk Tosun var zevkle izliyebilecegimiz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bir de şöyle Almanya'dan bütün gurbetçi futbolcuları getirmesinler. Alayı da Mesut Özil olacak değil yahu. Bilmiyorum onun kompleksi midir nedir , buda kaçmasın anasını satayım tarzı bir anlayıs var. Tunaylar, Mehmetler, Gökhanlar, Sercanlar. Hadi gene Sercan 90 dakika içinde 5-6 dakika gözüküyor. Tunay nedir aga ?

Aynen Almanyanin en dandik gazetesi haber yapsa X isimli oyuncu Almanyayi secti diye bizimkiler gider yalvarir oyuncuya bize gel diye.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Uff yine bir Milli takım maçı ve yine kadrodan,11den memnun olmayan insanlar. Yahu bırakın kim oynayacaksa oynasın, önemli olan kazanmak değil mi? Anlamıyorum şu kendi takımlarından oyuncuları görmek için can atan insanları. Eğer kendi oyuncularını izlemek için Milli takımı destekliyorlarsa hiç izlemesinler maçları, teknik direktöre de, oyunculara da atıp tutmasınlar. Her ortamda baskı yaratılıyor şu ülkede.

Bırakın adam istediği kadroyu çıkarsın. Selçuk oynasa 5 gol atıp 8 tane asist mi yapacak? Hayır. Antremanlarda oyuncuları takip eden insanlar bu işten anlamıyor da tv başından izleyip de kameranın çektiği anlardan başka birşey göremeyenler daha iyi biliyor sanki. Adam hangi oyuncunun daha iyi katkı vereceğini, sisteme daha iyi uyacağını düşünürse onu oynatır. Başarıyı sizden daha çok istiyor o teknik direktör, önce bunun farkına varalım.

Fatih Terim yönetir takımı futboldan anlamıyor olur, Guus Hiddink gelir bizi anlamıyor olur, Abdullah Avcı gelir vasıfsız olur.

Yahu bu adamlar değil miydi takımın başına getirilmeden önce gelmesi için konuştuklarınız, ismini verdikleriniz.

Bu yazdıklarım burdaki arkadaşlara ithafen yazılmadı, uzun zamandır gördüklerim karşısında yazdım bunları, Milli takımın eski değerini bırakmadılar artık bu tartışmalarla.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Uff yine bir Milli takım maçı ve yine kadrodan,11den memnun olmayan insanlar. Yahu bırakın kim oynayacaksa oynasın, önemli olan kazanmak değil mi? Anlamıyorum şu kendi takımlarından oyuncuları görmek için can atan insanları. Eğer kendi oyuncularını izlemek için Milli takımı destekliyorlarsa hiç izlemesinler maçları, teknik direktöre de, oyunculara da atıp tutmasınlar. Her ortamda baskı yaratılıyor şu ülkede.

Bırakın adam istediği kadroyu çıkarsın. Selçuk oynasa 5 gol atıp 8 tane asist mi yapacak? Hayır. Antremanlarda oyuncuları takip eden insanlar bu işten anlamıyor da tv başından izleyip de kameranın çektiği anlardan başka birşey göremeyenler daha iyi biliyor sanki. Adam hangi oyuncunun daha iyi katkı vereceğini, sisteme daha iyi uyacağını düşünürse onu oynatır. Başarıyı sizden daha çok istiyor o teknik direktör, önce bunun farkına varalım.

Fatih Terim yönetir takımı futboldan anlamıyor olur, Guus Hiddink gelir bizi anlamıyor olur, Abdullah Avcı gelir vasıfsız olur.

Yahu bu adamlar değil miydi takımın başına getirilmeden önce gelmesi için konuştuklarınız, ismini verdikleriniz.

Bu yazdıklarım burdaki arkadaşlara ithafen yazılmadı, uzun zamandır gördüklerim karşısında yazdım bunları, Milli takımın eski değerini bırakmadılar artık bu tartışmalarla.
    Bizim istedigimiz bu milli takim Hollandayla yarisabilecek gucteyken ilk4 macta havluatma olayi. Hollandanin 3de 0 yapmasindan sonra belkide grup 1.ligi icin heveslenirken Hollanda-Romanya-Macaristana yenilmenin anlami nedir?Kendi takimindan oyuncu gormek isteyenler demissinde Besiktastan bir Allahin kulunu koymamislar Sadece Necip Uysal var oda oynarmi suphe.

Nesil
    2007

Milli takımdan o kadar koptum ki kaç puandayız ne alemdeyiz bilmiyorum. Milli takımda birlik kalmadı. Taraftar kendi arasında birlik değil; takımcılık yapıyor. Oyunculara da etki ediyordur mutlaka. Milli maç varmış deyip heyecanlanamıyorum ben de. Takıma güvenim de kalmadı. Yine yeniliriz kafasıyla izliyorum maçları izlesem bile. Teknik direktöre güven yok, oyunculara güven yok, taraftara güven yok kısaca. Yanlış yapıyoruz ama ne zaman anlayacağız bilmiyorum.

Gel gelelim TFF kısmına. TFF başındaki adamı herkes biliyordur TFF başkanı o olan bir ülkenin milli takımı ne yapsın? Hadi onu geçtim milli takımda 26464212. yapılanma diyerek yeni gen hoca getirdiniz. Genç oyuncular dediniz. Soruyorum sizlere bizim GG'nin yedeği kim Allah aşkına biri cevap versin? Ben GG sakatlanınca orada Sabri'yi izlemek zorunda mıyım? Koskoca ülkenin bekleri bu kadar mı? Hadi şu anda bek yok diyelim hiç mi genç bek de yok. Gelsin hazırlık maçlarında en azından bir 10-15 dakika oynasın. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu havayı solusun bi. O kadar mağlubiyet almışsak grupta sıradaki turnuvada çöp. Ondan sonrakine Emre ve Hamit yetişebilecek mi? Onlarda ısrar etmenin mantığı nedir? Çağır Salih'i Oğuzhan'ı illa 3 büyüklerden çağıracaksan. Gençleşme diyorlar biz yaşlanıyoruz anlamadığım şey bu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Milli takımdan o kadar koptum ki kaç puandayız ne alemdeyiz bilmiyorum. Milli takımda birlik kalmadı. Taraftar kendi arasında birlik değil; takımcılık yapıyor. Oyunculara da etki ediyordur mutlaka. Milli maç varmış deyip heyecanlanamıyorum ben de. Takıma güvenim de kalmadı. Yine yeniliriz kafasıyla izliyorum maçları izlesem bile. Teknik direktöre güven yok, oyunculara güven yok, taraftara güven yok kısaca. Yanlış yapıyoruz ama ne zaman anlayacağız bilmiyorum.

Gel gelelim TFF kısmına. TFF başındaki adamı herkes biliyordur TFF başkanı o olan bir ülkenin milli takımı ne yapsın? Hadi onu geçtim milli takımda 26464212. yapılanma diyerek yeni gen hoca getirdiniz. Genç oyuncular dediniz. Soruyorum sizlere bizim GG'nin yedeği kim Allah aşkına biri cevap versin? Ben GG sakatlanınca orada Sabri'yi izlemek zorunda mıyım? Koskoca ülkenin bekleri bu kadar mı? Hadi şu anda bek yok diyelim hiç mi genç bek de yok. Gelsin hazırlık maçlarında en azından bir 10-15 dakika oynasın. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu havayı solusun bi. O kadar mağlubiyet almışsak grupta sıradaki turnuvada çöp. Ondan sonrakine Emre ve Hamit yetişebilecek mi? Onlarda ısrar etmenin mantığı nedir? Çağır Salih'i Oğuzhan'ı illa 3 büyüklerden çağıracaksan. Gençleşme diyorlar biz yaşlanıyoruz anlamadığım şey bu.
    Ozellikle ilk cumlelerine katiliyorum tamamen taraftar-takim butunlugu kalmadi.Suanda ben Portekiz As Kadrosunu birak yedek kadrosunu bile cikartirim ama Turkiye'ye gelince biryerden sonra bu cagrilmaz , bunu Abdullah Avci sevmiyor , bu 3buyuklerden degil diye ilk 11de zorlanirim.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor
    Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.
    zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?
    Hiç bir yere hesap vermek zorunda değiliz öyle bir durumda. Öyle bir zorunluluk yok. Ona göre krampon seçsin. Almanya milli takımı Faroe adalarına maç yapmaya gidiyor ya. Oradaki stad zemin Antep'ten daha mı iyi. San Marino'nun stad tesisleri cok mu kalite. Ya da Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sahası. Elemlerde öyle bir şey yok. Profesyonel futbol oynatabilme iznin olan her stada aldırabiliyorsun. Şampiyonlar ligi gibi değil elemeler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İstanbuldaki taraftarlar kendi takımlarıyla o kadar çok uğraşıyorlar ki milli takım akıllarına bile gelmiyor açıkçası.. Artık başka şehirlerin denenmesi lazım.. Trabzon iyi bir alternatif olabilir, olmalı artık..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Ya sanıyorsun o saydığın oyuncular işe yarayacak olsa Almanlar bize kaptırır mı bu oyuncuları . Almanlar işe yarayan oyuncuyu kaptıracak yok öyle bir dünya. Almanya'da stoper bolluğu olmasa Ömer Toprak'ta bizi tercih etmezdi. Vasat gurbetçi oyuncuları seçiyorlar sonra adı oyuncu bizi tercih etti oluyor. Bunu da bir güzel yiyoruz. Yoksa ortada bir icraat falan yok. Özil'i anladık o zaman İlkay niye seçmedi diye sorarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    A2 takimi Ingiltereye geliyor. Sali gunu bizde izlemeye gidiyoruz. Resimleri eklerim buraya

Ingilizlerin kadrosu beni hayal kirikligina ugratti, Championshipten bile adam yok hep coca-cola league'den ve conference'tan.

En azindan bizimkilerde Emre Colak, Soner Aydogdu ve Cenk Tosun var zevkle izliyebilecegimiz

Emre Çolak ve zevkle izlemek ? Kanser olmazsan iyidir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İstanbuldaki taraftarlar kendi takımlarıyla o kadar çok uğraşıyorlar ki milli takım akıllarına bile gelmiyor açıkçası.. Artık başka şehirlerin denenmesi lazım.. Trabzon iyi bir alternatif olabilir, olmalı artık..
    Trabzon'da da aynı şey olur bence o açıdan bakınca. Bütün klüp maçlarından ayar oldukları oyuncuları takımları protesto ederler. En güzel büyük takımlar harici şehirler. İzmir olabilir. Antalya olabilir ne oldu onların stad durumu bilmiyorum. Manisa çok güzel bir seçim ama gönül isterki hazırlık maçı değil eleme maçı olsun. Sakarya olabilir. Kayseri'deki stad milli takım stadı olacaktı sözde.
    Şanlıurfa'nın stadı var gayet de güzel gözüken. Rize'nin stadı var aynı şekilde. Bu son süper kupanın yapıldığı Erzurum'du sanırım orası var. Yani bu ülkede cıplak gözle süper lig maçı izleyemeyen insanlar var onlardan umutluyum ben milli takım adına.

Sayfa 21 / 41 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri