Başarı falan yok sana önce istikrar diliyorum sonra basarı kendisi gelecektir hemen pes edip kapatma da (:
Başarı falan yok sana önce istikrar diliyorum sonra basarı kendisi gelecektir hemen pes edip kapatma da (:
Teşekkür ederim Burak.
Teşekkürler
Benim kafadan olduğun belliBaşarı sadece tecrübesiz oyunculara dilenen şeydir
Kariyerin başlangıçı yanıltmasın sizi
Trabzonsporu tamamiyle güzel değişim bekliyor allahın izniyle yabancıların sayısı azaltıp türklere önem verdiğimizde işimiz sağlam olacaktır
Trabzon'da Hareketli Saatler
Trabzonspor'un efsanevi teknik direktörü ve oyuncusu olan Şenol Güneş'in emekli olmasının ardından gözler Ünal Karaman'a çevrilmişti. Bilindiği gibi yerine Ünal'ı düşünen taraftarlar Şenol hocadan sonra Ünal'ın başa geleceğini tahmin etmişlerdi. Beklenen oldu zaten ama Ünal Karaman'ın ücreti ve bazı maddeler doğrultusunda imza atacağını söylemesiyle bu anlaşma bozuldu. Trabzonspor'un başına kimin geçeceği tahmin edilebilmesi çok zor olsada azda olsa şansı olan Selim Atalay haberlerde oldu. Akşam saatlerinde Trabzonspor külübünden resmi açıklama yapan yöneticiler u16 takımımız teknik direktörü olan Selim Atalay ile anlaştıklarını duyurdu. Bu olaydan sonra Trabzonsporu hangi olaylar ve maceralar beklediğini göreceğiz.
Selim Atalay Kimdir ?
1986 doğumlu olan Selim, Trabzon'un Hayrat ilçesinde doğmuştur. Karadenizde yetişen Selim, Trabzonspor'a bağlı olması ve babadan oğula miras kalmasının'da etkisi olmasıyla birlikte Trabzonspor'un her maçına gidip takımı son ana kadar destekleyen bir taraftardı. Selim'in ailesine karşı direnişi ve teknik direktör sınava girip kazanmasıyla birlikte Trabzon İdmanocak takımını alt yapısı çalıştırmaya başladı. Daha yaşı genç olmasıyla birlikte tecrübesiz olan Sellim, Her şarta ve koşula karşı ayakta durmasını ve sözünün eri olmayı başardı. Alt yapıdan sonra a takımı çalıştıran Selim aldığı başarılar ile Trabzon'da göze çarpan bi teknik direktör olmayı başarmıştı. Trabzonlu olmasıda ve Trabzonspora bağlı olması onu dahada etkili bir rol yapıyordu. Nihayet Trabzonspor yöneticileri Selim Atalayı u15lerin başına geçirerek ilk adımı atmıştı. 2 sene boyunca u15leri çalıştıran Selim daha sonrada u16ların başına geçer. Buradada iyi bir seri yakalayan Selim artık Trabzon'un geleceği Şenol Güneş'i söylentilerii başlar. Yaşı 25'e geldiğinde Trabzonspor ile anlaşan Selim, Bu yükü kaldıramacağını ve bu yük altında bütün kariyerini bitireceğini söyleyen yorumculara kulaklarını tıkayıp imzayı atmıştı.
Bundan sonra Selim Atalayı genç yaşta yapacağı başarılarıyla konuşacağız. Bakalım Şenol Güneş olma yolundan gidebilecek mi ? Bunların hepsi ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Last edited by Selim Atalay : 16.Ocak.2013 at 18:52
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho