Başarılar.......
Başarılar.......
Aynen öyle
Teşekkürler......
< ======= > Güncelleme < ======= >
Antalyada kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Selim Atalay talimatıyla hazırlık maçların sayısı artırdı ve günlerini birbirlerine yaklaştırdı. Bu hamleyı niçin yaptığını tam olarak bilemiyoruz ama kendisine bu soruyu yönelttiğimizde " Böyle soruları hazırlık maçlarının bittiğinde basın toplantısı düzenlediğim zaman sorarsınız " diyerek geçiştirdi. İşte Trabzonspor'un Antalyadaki kampından görüntüleri
Antalyada kaldığı sürece hazırlık maçlarının bol tutan karadeniz ekibi haızrlık maçlarından teknik heyeti sevindiren skorlar aldı. İşte maçlardan kısa kısa resimler
Trabzonspor vs 1461 Trabzon
Anderlecht vs Trabzonspor
Trabzonspor vs Sparta Pragua
Trabzonspor vs Liverpool
Birmimgham vs Trabzonspor
Elche vs Trabzonspor
Omis vs Trabzonspor
Transferler
Not : Fierro'yu satın alma opsiyonlu kiraladım. ( Satın alma opsiyonu 3.6m )
Personeller ile yollar ayrıldı.
Öncelikle herkese hoşgeldin diyorum ve basın toplantısı açıyorum ama sözü size vermeden önce kısa bir konuşma yapayım ondan sonra sorulara geçeriz.
Öncelikle herkesin merak ettiği konu şu 25 yaşında olmam takım içinde bazı sorunlara ve böyle büyük bir takıma nasıl söz geçirebileceğime düşünüyorsunuz ve bu takımda görevi fazla gitmeyeceğine inan bile olabilir ama ben Trabzon çocuğuyum bizde asla pes etmek yoktur. Sevdiğine kavuşan bir sevgili onu bırakır mı ? Hayır bırakmaz ben ve Trabzonspor ile öyledir. Sevdiğime kavuştum ve bırakmaya niyetim yok.
Şimdi sorularınızı alabilirim.
Soruyu Soran : Merhaba Selim bey. Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum ve gündemi meşgul eden bir soruyu sormak istiyorum. Selim Atalay futbol tecrübesi olmadan ve genç yaşı itibaren nasıl bir taktik izliyeceğini merak konusu ?
Selim Atalay : Herkesin aklındaki sorularından bi tanesi budur herhalde. Jose Mourinho'nun verdiği güzel bir cevap ile bu soruyu yanıtlamak istiyorum. " Joker olmak için önce at mi olmak gerekiyor "
Soruyu Soran : Antreman sisteminiz nasıl işliyor ?
Selim Atalay : Antreman sistemim tamamiyle bana özel olmakta birlikte benim geliştirdiğim bir antreman listesiyle işliyor. Bu listeyi sizinle paylaşsam bunun bi anlamı kalmaz. Her oyuncumu özel ilgiyle besliyorum demek daha doğru olur.
Soruyu Soran : Trabzonspor'da toplu bir göç var bunun sebebi nedir ?
Selim Atalay : Trabzonspor ekibi çok yetersiz bir ekipti bende gereği yaparak 4/3ü ile yollarımızı ayırdık ve yerlerine yeni ve daha iyi bir ekip kurdum ve bu ekibi geliştirmeye devam edicem.
Bu seferlik bu kadar soru yeterdiğer soruları diğer basın toplantısına saklarsınız
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho