1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Tecrübesiz Bir Adam l Trabzonspor A.Ş

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara

Koyu Galatasaray ve Yeni Malatyaspor taraftarıyımdır ama hep trabzona da bir sempatim olmuştur başarılar hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Agedeee View Post
    Koyu Galatasaray ve Yeni Malatyaspor taraftarıyımdır ama hep trabzona da bir sempatim olmuştur başarılar hocam
    Teşekkür ederim. Galatasarayı sevmem açıkcası ama Yeni Malatyaspor'a hayranım var Feneri yendikten sonra

Avrupa Ligi Birinci Eleme Ayağı

Avrupa Ligi İkinci Eleme Ayağı

Avrupa liginden elendik. Beklenmedik bir yenilgi aldık ama futbol kağıt üzerinde oynanmıyor malesef. Oyuncular saha içinde silik görüntü sergilediklerinden dolayı deplesmanda karşı takım ev sahibi avantajını kullanarak iyi bir futbol çıkardı. Onları tebrik etmekten başka bize bişey söylemek düşmez.

Son 3 maçta 3 kırmızı kart görmek cidden akıl işi değil. 3 Kırmızı kart gören oyuncularımda ilk faullerinde kırmızı görmeleri beni çıldırttı ve Galatasaray maçından sonra patladım.

ve büyük futbol federasyonumuz bizi uyarmakta hiç geç kalmadı!

Drenthe'ye ek izin

Dipnot : Galatasaray maçından önce taktik değişime gittim ve kendi taktiğim ile çıktım. Sonuçlar gayet iyi 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlık
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri