1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Oyunu çarşamba günü temin ettim fakat 5-6 tane Fenerbahçe kariyeri açıp her defasında kapattım. Taktiği oluşturuyorum ama Kuyt'ı yedek bırakmak hiç içimden gelmediği için kapatıyorum. Krasic ve M.Topal'ı yine ilk on bire monte etmek istiyorum ama olmuyor haliyle. Transfer güncellemelerinden sonra daha da içinden çıkılmaz bir hale gelecek Fenerbahçe kadrosu.

Bir yandan Bölgesel Amatör Lig yamasını indirmeyi düşünüyorum. Geçen yıldan oyunda yapmak istediğim hedefleri daha çok zaman harcayarak geliştirmem mümkün olacak gibi. Oyuna çok daha detay eklenmesi sıfırdan bir ekip alıp en yukarıya çıkarmayı zevkli hale getirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Nefis kariyer oluyor, ilk kez bu kadar zevk aldım bir kariyerden

İBB pilot klüp bu arada ben yönetmiyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Asist rekoru kırdı, ligde asist kralı olmasının yanında.

O yüzden Krasic'i elinizde tutun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Oyunu çarşamba günü temin ettim fakat 5-6 tane Fenerbahçe kariyeri açıp her defasında kapattım. Taktiği oluşturuyorum ama Kuyt'ı yedek bırakmak hiç içimden gelmediği için kapatıyorum. Krasic ve M.Topal'ı yine ilk on bire monte etmek istiyorum ama olmuyor haliyle. Transfer güncellemelerinden sonra daha da içinden çıkılmaz bir hale gelecek Fenerbahçe kadrosu.

Bir yandan Bölgesel Amatör Lig yamasını indirmeyi düşünüyorum. Geçen yıldan oyunda yapmak istediğim hedefleri daha çok zaman harcayarak geliştirmem mümkün olacak gibi. Oyuna çok daha detay eklenmesi sıfırdan bir ekip alıp en yukarıya çıkarmayı zevkli hale getirmiş.
    Çift forvet oynat o zaman ortasaha hakimiyetin elinden gidiyor Mehmet Topal ve Meireles tam olarak iyi performans sergileyemedikleri için. Bu nedenle çok sağlam bir stoper alacaksın. Ben Albiol'u kiraladım Yobo ile süper ikili oldular. Sakatlık ceza oldu mu Egemen giriyor oyuna. Kuyt ise takımın en golcüsü oldu bu arada. Sow'dan bile daha iyi.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post

Gerçek hayattaki perrformansa ve sevdiğin adamlara göre değil oyunun gerçeklerine göre oynıycaksın(benim de en sevdiğim adam kuyt gerçekte takımda ama oyunda satmaya çalışıyorum) Krasic kanat olarak hız,hızlanma top sürme gibi çok önemli özelliklere sahip onun için kuytı yedek bırakacaksın mecburen. Kasımda 4-4-2 iş yapmıyordu şimdi yapar mı bilmem ama ön liberosuz iş yapmaz gibi takımlar. Ön libero koyarsan da 4-1-3-2 oynamak zorundasın. Ben 2 stoper ön libero hizasında iki ofansif bek, 1 ön libero,2 çift yönlü orta saha amrl ve forvetle oynuyorum. Çok adamla ceza sahasında oluyorum(bekler kanatlar ve mcler de ceza sahasına giriyo stoperler ve dmc(defansif oyun kurucu) geride kalıyor.

Mesaj Yetkileri