1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben o dmcyi kaldırayım hangi diziliş olursa olsun Fenerbahçe atağa kalkamıyor ister tek forvet ister çift forvet fark etmiyor. DMC gittiği anda fark geliyor geldiğinde anda ise şut çekemeyen bir takım.

hocam o zaman şöle bişey önereyim madem dmcsiz olmuyor dmc yedestek rolü verki orta alana da yardımcı olsun. Gökhan veya hasan aliden (hangisi oyununda daha fazla form tutmuşsa ve daha az.hata yapıyorsa) birini ofansif bek yap. Meirelese iki yönlü ortasaha ver ki ortasahada üstünlüğün artsın. Çünkü savaşçı oynatırsan ortasahdan rakibin topla oynamasını kabullenir pres yaparsın. Ama zaten önlibero varken savaşçıya gerek yok. İkiyönlü olması takımı ileri çıkarmada da yardımcı olacaktır. Az önce beklerrden birine ofansif bek ver dediydim. hangi beki ofansif yaptıysan onun önündeki oyuncuyu içe kat eden yap. sow fırşatçı kalsın. Ben olsam kuytı sağ kanatta oynatıp ike yapardım. stoperlerden daha iyi olanı ofansif bek yaptığın oyuncunhn yanına koy. kendimce fikirlerim hocam bi dene istersen belki hücumsal anlamda faydası olabilir

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    hocam o zaman şöle bişey önereyim madem dmcsiz olmuyor dmc yedestek rolü verki orta alana da yardımcı olsun. Gökhan veya hasan aliden (hangisi oyununda daha fazla form tutmuşsa ve daha az.hata yapıyorsa) birini ofansif bek yap. Meirelese iki yönlü ortasaha ver ki ortasahada üstünlüğün artsın. Çünkü savaşçı oynatırsan ortasahdan rakibin topla oynamasını kabullenir pres yaparsın. Ama zaten önlibero varken savaşçıya gerek yok. İkiyönlü olması takımı ileri çıkarmada da yardımcı olacaktır. Az önce beklerrden birine ofansif bek ver dediydim. hangi beki ofansif yaptıysan onun önündeki oyuncuyu içe kat eden yap. sow fırşatçı kalsın. Ben olsam kuytı sağ kanatta oynatıp ike yapardım. stoperlerden daha iyi olanı ofansif bek yaptığın oyuncunhn yanına koy. kendimce fikirlerim hocam bi dene istersen belki hücumsal anlamda faydası olabilir
    Ben 2 beki de hem de dmc hizasında oynatarak ofansif ve hücum görevli yapıyorum, kanatlardan pek gol yemiyorum. Duran toplardan yiyorum çoğunlukla.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    Mehmet Topal ön libero savunma desteği var, çok yüksek seviyede maç sonu puan alıyor, sezon sonu transferine kadar böyle oynatacağım. Belki iyi bir teklif gelir.

Gökhan ve HAK'ı ofansif bek yaptım. HAK bu seviyeyi kaldıramıyor o yüzden Avrupa maçlarında gene aynı durumda savunma olarak oynatıyorum.

Stoper ikilim Albiol ile Yobo ikilisi değil ise maç kazanmam çok zor.

Mesaj Yetkileri