Quote Originally Posted by Zafonte View Post
ben tek forvetli sistemlerde mutlaka santraforun yanına bi yardımcı santrafor veya bi amc hiç olmadı kanatlardan en az birine içe kat eden verilmesi gerektiğini düşünüyorum. ordaki santrafor sow bile olsa yalnız kalır. baksana orta alanla arasındaki mesafeye. kanatlara zaten direk kanat komutu verdiğinden ceza sahasına girmezler kanattan sowa oynarlar fazla gelişmeyen cılız ataklar olarak kalır.
dumur olduğum başka bi mevzu şu dmc mevzusu. yani arkadaşım şl için eyvallah da süper ligte fenerbahçe gibi takımda niye dmc oynatırsın. sonuçta defans hattı bi çok takıma göre üstün ve süratli. dmc oynatmayıp defans hattını öne çıkarsan hem savunmacıların atağa katılmasına destek olursun hem de savunma hattıyla forvet arasındaki mesafe azalır. dediğim riskli bişey tabi ama türkiye fenerbahçe gs gibi takımlara sorun çıkarmaz. dediklerimi bi düşün elimden geldiğince yardımcı olurum sorabilirsin.
Ben o dmcyi kaldırayım hangi diziliş olursa olsun Fenerbahçe atağa kalkamıyor ister tek forvet ister çift forvet fark etmiyor. DMC gittiği anda fark geliyor geldiğinde anda ise şut çekemeyen bir takım.