Quote Originally Posted by garez0066 View Post
Hocam transferlerin çok iyi oyuncular. Ancak Kweuke'yi almanın, Galatasaray'ın Drogba'yı almasından hiç bir farkı yok. Onun yerine ihtiyacın olan mevkilere alman daha mantıklı gibi. Ayrıca 4-4-2 de oynanabilir Kweuke-Sow ikilisiyle. O yüzden ana problem Sow'u satman gibi görünüyor.

Bir de 3 mc'li 4-3-3 oynarken kanatlardan aşırı atak yiyorsun. Bunun çözümünü bulamadığım için taktik değiştirmiştim. Zaten tam olarak 3 mc'li olmasa bile Barcelona'dan başka bu taktiği adam gibi oynayan da yok neredeyse. Ha var, ama 4-3-2-1 gibi bir düzene kayıyor onlarda iş. 3 forvet oyuncusunun 2 tanesi savunma başladığı anda kanat oyuncusuna dönüyor.
Malesef yeni motorda yle olmuş hocam. Kanattan ataktan ziyade defansla orta saha arasındaki boşluğa kolay adam kaçıyor. Dmcye aldım birini bu sefer de kanatlardan atak yemeye başldım, bunun üzerine de bekleri dmc çizgisine çektim. Serdar kesimal caneri,gökhan,de ceglie kimi koysam iyi oynuyo o mevkide. Kanattan pek atak da yemiyorum. Çoğunlukla duran toplardan gol yiyorum. Onda da duran top sihirbazını ayarlamadım. Mesela egemen kornerde ceza shası çizgisine yakın durup topu alıp rakip yarı sahaya kadar sürüp kaptırdı bir keresinde halbuki adam tutması lazım altı pasın orlarda.