
Originally Posted by
ForsakeN
Uff yine bir Milli takım maçı ve yine kadrodan,11den memnun olmayan insanlar. Yahu bırakın kim oynayacaksa oynasın, önemli olan kazanmak değil mi? Anlamıyorum şu kendi takımlarından oyuncuları görmek için can atan insanları. Eğer kendi oyuncularını izlemek için Milli takımı destekliyorlarsa hiç izlemesinler maçları, teknik direktöre de, oyunculara da atıp tutmasınlar. Her ortamda baskı yaratılıyor şu ülkede.
Bırakın adam istediği kadroyu çıkarsın. Selçuk oynasa 5 gol atıp 8 tane asist mi yapacak? Hayır. Antremanlarda oyuncuları takip eden insanlar bu işten anlamıyor da tv başından izleyip de kameranın çektiği anlardan başka birşey göremeyenler daha iyi biliyor sanki. Adam hangi oyuncunun daha iyi katkı vereceğini, sisteme daha iyi uyacağını düşünürse onu oynatır. Başarıyı sizden daha çok istiyor o teknik direktör, önce bunun farkına varalım.
Fatih Terim yönetir takımı futboldan anlamıyor olur, Guus Hiddink gelir bizi anlamıyor olur, Abdullah Avcı gelir vasıfsız olur.
Yahu bu adamlar değil miydi takımın başına getirilmeden önce gelmesi için konuştuklarınız, ismini verdikleriniz.
Bu yazdıklarım burdaki arkadaşlara ithafen yazılmadı, uzun zamandır gördüklerim karşısında yazdım bunları, Milli takımın eski değerini bırakmadılar artık bu tartışmalarla.