-
Milli takımdan o kadar koptum ki kaç puandayız ne alemdeyiz bilmiyorum. Milli takımda birlik kalmadı. Taraftar kendi arasında birlik değil; takımcılık yapıyor. Oyunculara da etki ediyordur mutlaka. Milli maç varmış deyip heyecanlanamıyorum ben de. Takıma güvenim de kalmadı. Yine yeniliriz kafasıyla izliyorum maçları izlesem bile. Teknik direktöre güven yok, oyunculara güven yok, taraftara güven yok kısaca. Yanlış yapıyoruz ama ne zaman anlayacağız bilmiyorum.
Gel gelelim TFF kısmına. TFF başındaki adamı herkes biliyordur TFF başkanı o olan bir ülkenin milli takımı ne yapsın? Hadi onu geçtim milli takımda 26464212. yapılanma diyerek yeni gen hoca getirdiniz. Genç oyuncular dediniz. Soruyorum sizlere bizim GG'nin yedeği kim Allah aşkına biri cevap versin? Ben GG sakatlanınca orada Sabri'yi izlemek zorunda mıyım? Koskoca ülkenin bekleri bu kadar mı? Hadi şu anda bek yok diyelim hiç mi genç bek de yok. Gelsin hazırlık maçlarında en azından bir 10-15 dakika oynasın. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu havayı solusun bi. O kadar mağlubiyet almışsak grupta sıradaki turnuvada çöp. Ondan sonrakine Emre ve Hamit yetişebilecek mi? Onlarda ısrar etmenin mantığı nedir? Çağır Salih'i Oğuzhan'ı illa 3 büyüklerden çağıracaksan. Gençleşme diyorlar biz yaşlanıyoruz anlamadığım şey bu.
Mesaj Yetkileri