1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    GFB'lilere deplasman bileti satılmamak için yapıldığı çok açık bu uygulamanın. Aziz Yıldırım da şu menfaatçi taraftar grubu da rahat bıraksın şu kulübü artık.
    GFB..Taraftarıyım menfaat peşinde koşmadık koşmayız.Maraton Tribününde yapılanları unutmadık.Bilekler falan takıldı.. Bedava bilet dağıtıp olaylar cıkarmak ? Senelerdir Migros tribünene Kombine istedik verilmedi.Yönetim Maraton A-B taraftar blokları yaptı.Paramızı vererek Kombinemizi aldık.Türk Telekom geçtik bu sezon daha orginize olduk.Alex taraftarın %80 seviyor maalesef.Maalesef diyorum ben sevmiyorum.Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Bu bir günlük vs.bir olay değil ortada ters giden bir şey vardır.Takım kendi evinde mağlup olmaya başladı.Alışkanlık haline geldi.Artık Fener yenilmiş diyince şaşırıyormusunuz ? Hayır şaşırmıyorum.Transfere dünyaların parasını harcayıp sahada gelen Antalya,Sivas,Karabük yeniliyorsan orda sıkıntı var demektir.

Başkanın mikrofunu alıp Kadın taraftarları uyarması ile başladı her şey.Orda en büyük hatayı yaptı ? Alex diye bağıranlara Orginize oldu diyor.Bunlar fenerbahceli değildir diyor ? Sen kimsin ki İnsanların fenerbahceliğinini yargılıyorsun ? Sen neye dayanarak bunlar FENERABAHCE li değil diyorsun ?

Alex öyle bir yolladaki tamam bende sevmiyorum ama öyle gönderilmesi yanlıştı yapardın sezon sonu bir jubile yollardın.Oynatmazdın yaşlı falan derdin ? Öyle gönderirsen böyle tepki alırsın.

Her maç sonu Soyunma Odasına iner falan.Orda Teknik Sorumlu yokmu ?Takımla calışan ordaki adamı bostan korkuluğu mu ? Sen ne diye iniyorsun ?

Aziz Yıldırım "SEN KÖTÜ OLSAYDIN BEN SENİ COKTAN YOLLARDIM" demişti Aykut Kocaman'a ?

O cümlenin aslı şudur "SEN GİDERSEN BEN NASIL TAKIM KURARIM YENİ GELİCEK TEKNİK ADAM BUNA İZİN VERMEZ"...(ANCA TÜRK OLURSA)

Biz mahkeme kapısında yattık.En kötü günde gittik destekledik.Neler yaptık onun için o şimdi neler yapıyor.?

Aslında bakarsan bizi Suçlamanız normal.Olayı tamamen GFB-AZİZ YILDIRIM polemiğine cevirdiniz.

Diktatör gibi yönetilen bir kulup istiyorsunuz siz devam edin.Fenerbahce bu değil .

Hıncal Uluç (SEVİN SEVMEYİN) "AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNDİ KONUŞTU FENERBAHCE MAÇI KAZANDI.GAZETELERDE BÖYLE YAZIYORLAR ODA BUNDAN ZEVK ALIYOR"
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Şubat.2013 at 02:56

Mesaj Yetkileri