Haber : http://skorer.milliyet.com.tr/penalt...14/default.htm
Ve Yorumlar.
Mayıs 2009 : 3 sene üst üste şampiyon olacağız. Şubat 2013 : Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok.
Aziz Yıldırım Olmasaydı Fener Şuan Neredeydi Düşünmek Lazım Bu kadarda Haksızlık Yapılmaz Şampiyon olunca ondan iyi Yok Kötü Gidince Hemen İstifa Peki Gerçek Taraftar Takımına Böylemi Destek Olur Sizce
hala suçu baskalarına atma çabası fener cok kötü oynuyo sorun burda yok fener yenilmiş yenilcek tabi yenmesi kadar yenilmesi de normal ama ortada oyun yok mucadele yok artık fener macını izlemiyom canım sıkılıyo izlerken bence asıl sorun bu
kulüp şampiyon olduğunda "ben yaptım" demesini biliyorsun ama.."o golleri sen mi attın, yada şutları sen mi çıkardın?" diye sorarlar...olamadığı zaman da yenilen golleri ve atılamayan penaltıları da sahiplenmeyi bileceksin...
Mustafa Denizli döneminde şampiyon olan takımın başarısını üstlenirken öyle demiyordun ama...
her sene şampiyon olmazsın kabul de, her sene güzel iyi futbolda mı oynanmaz...
"takımı ben mi şampiyon yaptım" diye sormuyorsun peki?
Skora göre yorum yazanların olduğu ülkeye Aziz Yıldırım, 10 numara büyük gelir...
fenerbahçe bugün 3 kulvarda yarışan tek takım ,bu yenilgilerde aykut kocamanın sucu bazı oyunları performansına göre değerlendirmek olmalı bu volkanda olsa fark etmez.aziz yıldırıma şu konuda katılıyorum bazı guruplar gerçekten 3 temmuz sürecine büyük destek sunuyorlar yani maç başlamada maşa olmaya aletler
Biz de soralım kendisine "Takımı benmi yönetiyorum" yoksa "Aykut Kocaman mı " Teknik drektörün bile haberi yokken sürekli soyunma odasına girip çıkan kim. İşte golü yiyen de odur.
futbolcusunu hedef yapan başkan, sanada bu yakışır
15 sene başkanlık yaptınız 2 si avrupa şampiyonluğu olmak üzere ( UEFA CUP SUPER CUP) 7 defa galatasaray (98,99,2000,2002,2006,2008,2012) 4 defa fenerbahçe (2001,2004,2005,2007) 2 defa beşiktaş (2003,2009) 1 defa bursa (2010) 1 defa trabzon (2011) şampiyon olmuş. SPORTİF BAŞARI İSTİYORUZ
İyide seni istifaya çağıran taraftarlaramı 6222 sayılı yasayı uygulayıp tribünlerden kovacaksın. ne yapmış bu adamlar seni eleştirip, seni istifaya davet etmekten başka.. hahahahaha.... tam bir aziz yıldırım bakış açısı....
davalar boyunca kaya gibi arkasinda duran volkan'i bir gol icin iki dakikada satmis...helal...
simdi buraya Gs li arkadaslar yorum yazar tek dertleri aziz yildirim .ben kendi adima sonuna kadar büyük baskan aziz yildirimin yanindayim ve bütün arkadaslarimda ayni seyi düsünüyor.200-300 kisilik grup istedigini yapamaz asil o bagiran grup bizlerin huzurunu bozuyor
Her sene şampiyon oluncak diye bişey yoksa Daum'u niye yolladın, Zico'yu niye yolladın; Löw'ü niye yolladın !!! Uzatmaları oynuyorsunuz hepiniz!!
Üsteki Yoruma Cevap ..Zico'yu yolladigi gün bir cimbomlu olarak göbek atmistim. Eger Zico sizde dursaydi su an 4. yildizi coktan takmistiniz ve de Avrupa'da belki de söz sahibiydiniz. Sagol varol Aziz Baskan.