1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

AÇIKLAMA
    Galatasaraya Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dünkü -asılsız ve bir o kadar da manasız- açıklamasında, Sneijder'i renklerimize bağlamak için, eski oyuncularımızdan Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğimizi ancak İnter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığımızı iddia etmektedir.

Spor kamuoyu bilmelidir ki, Hooijdonk'la bu yönde herhangi bir temasımız olmamakla birlikte, Sayın Moratti'den de herhangi bir randevu talebimiz olmamıştır.

Gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamaların kamuoyunda da bu sebeple epey kısıtlı yer aldığını görmekle birlikte, iddiasını ispat edemeyenlerin kamuoyu önünde ne tür sıfatlara maruz kaldığını hatırlatarak, Aktar'ı ve mensubu bulunduğu camiayı, bu gerçek dışı iddiaları kanıtlamaya aksi halde bu yalan haber nedeniyle camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    fenerbahce.org

Yalanların doğrusunu yazmak önemli tabi birde takımla bu kadar uğraşsa yönetim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    fenerbahce.org

Yalanların doğrusunu yazmak önemli tabi birde takımla bu kadar uğraşsa yönetim.
    Aynen. Ya konuşmayacaklar ya da ıspatlayacaklar. Ispatlayamazlarsa da özür dilemeyi bilecekler.
    İlk kez FB klubünün resmi bir açıklamasını mantıklı buluyorum açıkcası.
    Gs klubünden cıkıp bir yönetici konuşursa bu Gs klubünü ilgilendirir. O yüzden yöneticiler konuşurken dikkatli olmalılar.

Mesaj Yetkileri