-
Şu konunun kapanma sebebini biri bize açıklarsa sevinirim. Ufak bir konuşmadan konu kapanacaksa biz ağzımızı açmayalım. Forumda o kadar ağır,sert,hakaret içerikli mesajlar gördüm hiç bir yönetici kılını kıpırdatmamış. Biz rakip takımın sohbet alanına bir yorum yazınca 20 kişi abluka altına alıp ağır ve alaycı sözler söylerken yöneticiler sadece izliyor. Biz burada arkadaşın cahilce, birazcık geri kafalılık diyelim yazdığı saçma sapan bir yoruma cevap verdik ve konu kitlendi. Kimse artık forumda eşitlik var demesin. Adam akıllı Bir yönetici silinen mesajları okuyup gerçekten silinecek ve konu kapatılacak kadar ağır bir konuşmamı değilmi konuya açıklık getirirse sevinirim. Foruma gireli tam 5 senem olmuş ama eski tadı yok maalesef. İsteyen üzerine alınabilir ama yöneticilikten zerre gram anlamayan kişileri yönetici yapmışlar.
Ayrıca şu mesaj silme olayına değineceğim. Olay başlıyor bitiyor yönetici arkadaş geliyor mesajları siliyor. Kardeşim konu başlamış ve bitmiş sen silsen ne olur silmesen ne olur. Eğer yönetici yetmiyorsa bir kaç kişi daha ekleyin kardeşim. Adamın biri çıkıyor saçma bir yorum yazıyor ben pc başında deli oluyorum. Kendimi tutamayıp cevap yazıyorum. ama düşünüyorum bir insan nasıl böyle sözler sarf edebiliyor. Sadece bu konu için demiyorum forumda olup biten bütün konular için konuşuyorum.
Biraz konu dışı oldu ama oluşan son olay biraz patlak verdi.
Mesaj Yetkileri