Originally Posted by
ThreepWooD
Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.
Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.
Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.
Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.
''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.