1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.

Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.

Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.

Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.

''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.

Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.

Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.

Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.

''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.
    Cenkerim iyi güzel diyorsun da arkadaşa katılıyorum ben. En ufak bir konuda "beyler tamam , beyler abartmayın , konu uzamasın , beyler sakin" . Biz iki kariyer paylaşıp iki maç sonucu söylemek için mi buradayız ? Yeri geldiğinde birbirimizi kırmadan , saygı ve forum kurallarına uygun konular çerçevesinde tartışmamızı yaparız.

@I3esiktas ' a katılldığım bir başka nokta da dünkü konuyu başlatan arkadaşın daha kendisiyle çeliştiği , kafasında doğru düzgün bir fikir olmadığı halde burada "galatasaraylıların ahı çıkıyor işte" şeklinde akıl , mantık , izan dışı , fütürsuz bir yorum yazması. Gereken cevap verildi ve konu öyle aman aman da büyümedi.

Sıcağı sıcağına olduğu için dünkü konu üzerinden gidiyorum ama cidden sinir bozucuydu. Biz silmeseydik o konu kapanmaz daha da alevlenir biz silince kapandı diyorsun da asıl o arkadaş gelip özür dilerse konu kapanır.

Saygılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Burada bu konuları da çok konuşmak istemiyorum aslında.

Sizin de tabii haklı olduğunuz kısımlar var, ancak ben kendi adıma konuşayım sizleri tahrik edecek her mesajı direk siliyorum görünce. Her neyse Murat abi açıklamayı yapmış zaten olayı bilmediğimden bana da çok laf düşmez.

İyi forumlar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri