Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Öncelikle Merhaba. Sondan başlayayım; Yönetici alımı yapıyoruz ancak ekstrem durumlar olmadıktan sonra yönetime yeni aldığımız kimseyi Futbol alanında görevlendirmiyoruz. Bu sebepten dolayı buna sıcak bakmıyoruz ancak yönetici eksikliği konusunda sana hak veriyorum.

Mesajların silinmemesi konusunda ise şöyle bir durum var 100 tane üye varsa bunların içinde 3-4 kişi var yönetici olan. Bu sebeple olaya anında müdahil olması imkansıza yakın. Bu tür durumlarda herkese söylediğimiz bir olay var tekrar edeyim, bu tarz bir mesaj gördüğünüz zaman uyarı butonuna basıyoruz ve beklemeye geçiyoruz kesinlikle cevap vermiyoruz ama bu konuda malesef dayanamıyoruz.

Konunun kapanması ise bana göre de yanlıştı. Uzun zamandır böyle bir uygulama yapmıyorduk. Mesajları geç bile görsek konu kapatma olayı yoktu ama o anki yönetici arkadaşımız geç saat olduğu için ve tartışma son bulmadığı için uyarılara rağmen daha fazla uzamaması için konuyu kilitlemiş. O da bir yerde haklı sayılır. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz.
Murat abi ben anında müdahale olayına şahsen inanmıyorum. 3-4 yöneticiyi bırak 1 yönetici bile olsa 100 kişi değil 200 kişinin konuşmasını yönetebilir. Uyarı butonuna o kadar çok basıyorum ki abi şimdi belki dışarıdan gören yalan atıyor diyebilir normal karşılarım ama bakıyorum o butona bastıgım mesaj 2-3 sayfa atlıyor insan dayanamıyor. Ben dünkü konuda bir tartışma ve ağır mesaj göremedim konunun kapanmasını geçtim silinmesi bile bana göre bir hata.