Dünkü maçta evet ben de kızdım, ancak sadece Salih'in çıkıp Selçuğun girmesine kızdım.. Onun dışında 5-6 tane pozisyonumuz var ki birisi Cristianla onu atamaması kabul edilemez.. Rakip 10 kişi olmuş vs bir noktadan sonra farketmez, eğer 1 gol BATE'ye yetiyorsa her türlü saldırır, sen de baskıyı yersin. Bu tür maçlarda 2'yi bulacaksın.
Tüm bunların dışında ben takımdan memnunum. Sizin istediğiniz gibi topla tüfekle, saldırmak geride kaldı artık. Avrupa şampiyonlalarında en güzel futbolu oynayan Hollanda en fazla 2. turu görmüştü, Dünya kupasında savunma ağırlıklı oynadılar Finale çıktılar..
Avrupada haticeye bakmayacaksın, biraz neticeye de önem verin artık. Şurda hiçbiriniz Fenerbahçeyi UEFA da ilk 16'da göremedi, görmüşken de şöyle böyle demeyin artık.
Şunu da unutmayın, 3 kulvarda devam eden tek takım Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi. Doğrusuyla yanlışıyla, beğenirsiniz beğenmezsiniz, ancak biraz da realist olun.