Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

24 72.73%
  • Berabere

5 15.15%
  • Bate Borisov

4 12.12%
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dünkü maçta evet ben de kızdım, ancak sadece Salih'in çıkıp Selçuğun girmesine kızdım.. Onun dışında 5-6 tane pozisyonumuz var ki birisi Cristianla onu atamaması kabul edilemez.. Rakip 10 kişi olmuş vs bir noktadan sonra farketmez, eğer 1 gol BATE'ye yetiyorsa her türlü saldırır, sen de baskıyı yersin. Bu tür maçlarda 2'yi bulacaksın.

Tüm bunların dışında ben takımdan memnunum. Sizin istediğiniz gibi topla tüfekle, saldırmak geride kaldı artık. Avrupa şampiyonlalarında en güzel futbolu oynayan Hollanda en fazla 2. turu görmüştü, Dünya kupasında savunma ağırlıklı oynadılar Finale çıktılar..

Avrupada haticeye bakmayacaksın, biraz neticeye de önem verin artık. Şurda hiçbiriniz Fenerbahçeyi UEFA da ilk 16'da göremedi, görmüşken de şöyle böyle demeyin artık.

Şunu da unutmayın, 3 kulvarda devam eden tek takım Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi. Doğrusuyla yanlışıyla, beğenirsiniz beğenmezsiniz, ancak biraz da realist olun.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Rakip 10 kişi olmuş vs bir noktadan sonra farketmez, eğer 1 gol BATE'ye yetiyorsa her türlü saldırır, sen de baskıyı yersin. Bu tür maçlarda 2'yi bulacaksın.
    .
    Ayneeeen. Sana top yaptırmazlar, tempoyu düşürmene izin vermezler. Bu seviye futbolda 2.yi bulabilecek pozisyonlara girmek önemli. Atarsan rahatlarsın atamazsan karşında 10 kişi de olsa o turlara kadar gelmiş diri bir rakip var seni son dakikalarda özellikle mutlaka zorlayacaktır. Sende de psikolojik olarak ya gol yersem mantıgı oluşmaya başlayınca haliyle ilk iş topu uzaklaştırıp nefeslenip pozisyon almak oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Mehmet bir şeyi çok merak ediyorum sen de hocayı sevdiğinden dolayı senin üzerinden diğer arkadaşlara da bu mesaj gitmiş olur, neden oyun içi taktik ve teknik üzerinde konuşulunca, bu konuşulan her şey sanki Aykut Kocaman'a edilmiş bir küfür olarak algılanıyor ?

İş takımın durumunu biraz eleştirmeye gelince hemen savunma psikolojisi karşı tarafın karakterini sorgulama noktasına kadar indirgeniyor. Skor taraftarı olan hangi taraf çözmüş değilim mesela. Hani realist olun diyorsun ya kendi adıma söyleyeyim birazcık fanatik olsaydım bugün, ya 3 kulvarda devam eden takımımı göklere çıkarırdım ya da kötü oynanan futbolu yerin dibine sokarak hocaya haraket savururdum, yanılmıyorsam -medya takibime dayanarak- şuan öyle 2 kutup oluşmuş durumda. En azından bu ortamda öyle uçuk 2 kutup yok, Eleştiren de haklı sebepler ortaya koyuyor, hocayı sahiplenen de, tek bir fark Eleştirenin derdi Fenerbahçe iken, savunanın derdi savunduğu kişi.

Bu işin kolayı da var; Mesela "Sen bu işi bilmiyorsun hoca bırak git" deyip de bitirebilirsin cümleleri. Ben dünkü maçı daha önce gördüm, Daum döneminde Lille maçında gördüm, Zico döneminde Az deplasmanında gördüm, Kocaman döneminde GS, Marsilya maçlarında gördüm. Geçmişi hatırlamayanlar onu tekrarlamaya mahkumdur. Bence dünkü oyun anlayışının eleştirilmesi çok doğal bir şey. "3 kulvarda devam eden tek takım Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi." sözü ne kadar doğruysa "Fenerbahçe tarihinin en pahalı ve şöhretli kadrosu Aykut Kocaman'ın elinde" sözü de doğru, bunu es geçmemek gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri