Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

24 72.73%
  • Berabere

5 15.15%
  • Bate Borisov

4 12.12%
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Salih'in oyundan çıkmasını doğru buluyorum ben. Hem sarı kartı vardı hem de dikkat edersek ilk yarının son 5-10 dakikası sadece yorgunlukla açıklanabilecek şekilde hatalar yaptı,bunlar büyük hatalar değil ama topu ayağından kaçırma,koşmaya mecali kalmama gibi yorgunlukla anlatabileceğimiz şeyler işte.

Salih çok yetenekli ama biraz kontrolsüz,bunun sebebi yaşı ve kendini göstermek konusundaki hırsı olabilir. Bu yüzden kendini çabuk yoruyor,muhtemelen hoca tekrar gücünü tüketmesini istemedi,ikinci sarı kart riskini de değişiklik yaparak ortadan kaldırmış oldu. Fakat yerine Selçuk girmemeliydi. Bu da mecburiyetten mi tercih mi bilemeyiz. Sezer,Topuz gibi oyuncularımız sakat olmayıp kulübede olsalardı öğrenme şansımız olurdu.
    Dediğin gibi Salih'in sarısı vardı ve yorulmuştu. Yerine girecek tek adam da Selçuk, Emre, Meireles, Topuz ve Sezer yokken kimin girmesini bekliyor insanlar anlamış değilm. Herkes 4-4-2 istiyor ama artık bunun omayacağını herkes biliiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Dediğin gibi Salih'in sarısı vardı ve yorulmuştu. Yerine girecek tek adam da Selçuk, Emre, Meireles, Topuz ve Sezer yokken kimin girmesini bekliyor insanlar anlamış değilm. Herkes 4-4-2 istiyor ama artık bunun omayacağını herkes biliiyor.
    emre oldugu icin belki ama mersin macinda 20-30 dakikalik bir bolumde 442 oynamistik ve son zamanlarin en etkilini futbolunu cikarmistik. hic olmadigi kadar oyunu rakip sahaya yigmis, nefes aldirmamistik o dakikalarda. imkansiz degil yani ama tabi bate macinda beklenen bu muydu bilemem, topu ayagimizda tutmamizi saglayacak oyuncular olmaliydi diye dusunuyorum ben. mehmet topal ve selcukla ne kadar bunu basarabilirdik ki? en azindan 3 forvetten birini cikarip caneri oyuna sokabilirdi ilk hakkinda. selcuk hamlesi tamamen skoru koruma psikolojisi ve bu bakimdan ustunlugu de bateye vermis olduk o dakikada. son 15 dakikaya 1-0 gibi riskli bir skorla girmisken bu resmen intihardi bence. al topu ben savunma yapacam, atabilirsen at oldu. bir kaza golu yesek son yillarin en sansli kurasini harcamis olacaktik.(:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    emre oldugu icin belki ama mersin macinda 20-30 dakikalik bir bolumde 442 oynamistik ve son zamanlarin en etkilini futbolunu cikarmistik. hic olmadigi kadar oyunu rakip sahaya yigmis, nefes aldirmamistik o dakikalarda. imkansiz degil yani ama tabi bate macinda beklenen bu muydu bilemem, topu ayagimizda tutmamizi saglayacak oyuncular olmaliydi diye dusunuyorum ben. mehmet topal ve selcukla ne kadar bunu basarabilirdik ki? en azindan 3 forvetten birini cikarip caneri oyuna sokabilirdi ilk hakkinda. selcuk hamlesi tamamen skoru koruma psikolojisi ve bu bakimdan ustunlugu de bateye vermis olduk o dakikada. son 15 dakikaya 1-0 gibi riskli bir skorla girmisken bu resmen intihardi bence. al topu ben savunma yapacam, atabilirsen at oldu. bir kaza golu yesek son yillarin en sansli kurasini harcamis olacaktik.(:
    Ben de 4-4-2 olsun istiyorum tabiki ama hoca ısrarla bu taktikle devam edeceğini belirtiyor, bu yüzdeb imkansız dedim. Bana kalsa kesinlikle Caner'i alır 4-4-2'ye dönerdim ama eğer taktik 4--3-3 olacaksa başka oyuncu yok. Aykut Kocaman'ın anlayşı bu artık kabullenmek gerekiyor. Belki seneye, takımın başında kalırsa, taktiği değiştirebilir.

Mesaj Yetkileri