Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

24 72.73%
  • Berabere

5 15.15%
  • Bate Borisov

4 12.12%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 239 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Özetlerden baktığım kadarıyla Sow 3 , Cris 1 , Kuyt 3 tane kaçırmış , adamların tek pozisyonu var, onu da Volkan çıkarıyor.

Dün bizi tedirgin eden rakibin pozisyonlarının olması değil , topun bizim yarı alanda oynanmasıydı.

Ne yapar eder Plzen'i de eleriz , rahat olun
    Son yarım saatte yaşadığımız stresten dolayı çok kızdık ama kaçırdığımız pozisyonlar gerçekten çok fazla. 1 tanesini atsaydık son yarım saati de rahat geçirecektik ve hepimiz çok iyi futbol oynadığımızdan bahsedecekti.

1 hafta boyunca FB gol yememeli temkinli oynalamı diyenler FB korkak futbol oynadı, 10 kişiden baskı yedi rezalet top oynadı gibi yorumlar yapıyorlar. Evet Aykut Kocaman'ın oyuncu değişiklikleri yanlıştı ama şunu unutmamak lazım birçok net gol pozisyonunu ziyan eden oyuncular en az bizim kadar stres yaşadılar. Dediğim gibi 2. golü atabilselerdi çok rahatlayacaklardı ve maçı güle oynaya bitireceklerdi, Trabzon maçında olduğu gibi.

Bir gerçekte şuki ileri üçlü defansif anlamda başarılı olsa da hücum anlamında gerçekten çok kötü. Kuyt etkinliğini tamamen kaybetmiş, Sow sol kanatta kaybolmasına rağmen iyi oynuyor ama bitiriciliği köreliyor, Webo ise bazen çok iyi bazen de (dün ikinci yarıda gördüğümüz gibi) çok kötü oluyor. Herhalde FB'nin en büyük sıkıntısı son 2 yıldır istikrarlı oyuncu sayısı gerçekten çok az.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ilk yari penalti golünden sonra takim 1-0 a yatar dedim 2. yariyi hic izlemedim nitekimde 1-0 a yatmislar zaten..

Quote Originally Posted by himone View Post
    Son yarım saatte yaşadığımız stresten dolayı çok kızdık
    Abi ben de bunu anlamıyorum bizde de bu olay var.
    Avrupa karşılaşması bu. Adı Bate olmuş Plzen olmuş Cluj olmuş farketmez. Bu adamlar Akhisar değil Konya değil. Avrupa maçı bu. Bu adamlar dünyanın zirve klüplerine bile kafa tutuyorlar zaman zaman. Bırakalım da stres olalım biraz. Avrupa maçı rakip kim olursa olsun lig maçına benzemez. Rahat rahat maç seyretme günleri Real Madrid için bile geride kaldı. Her rakip zorlu herkes canını dişine takarak oynuyor. Biraz stres olsun artık. Önceki gün Gs bir "avrupa takımı" gibi oynamadı fakat skoru zar zor da alsa FB dün tam bir "Avrupa takımı" gibi oynadı. Alan savunması vardı. Herkesin görevi vardı, sahada ne yapıldığı belliydi. İsabetli paslar yapıldı top kanatlara açıldı. Kontra atak yapıldı. Bence Fb çok ışık veriyor. Ama Plizen de ışık veriyor. Yani bu takımları küçümseyip sonra zorlanınca da strese girdik diye şikayet etmenin anlamı yok bence. Bu seviyede takımların adı ne olursa olsun iyi takımlar. İşte Schalke'nin oynadıgı futbolu gördük. O seviyede kim olursa olsun kaliteli bir futbol oynayarak oraya gelmiş oluyor ve bu oyununu devam ettiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Doğal olarak eleştiriyoruz, kötü bir oyun içinde olduğumuzu söylüyoruz ama bu kötü oyun içinde hala 3 kupada varlığımızı sürdürüyoruz -en azından şimdilik- bir de iyi futbol oynasak ne olurdu acaba ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Abi ben de bunu anlamıyorum bizde de bu olay var.
    Avrupa karşılaşması bu. Adı Bate olmuş Plzen olmuş Cluj olmuş farketmez. Bu adamlar Akhisar değil Konya değil. Avrupa maçı bu. Bu adamlar dünyanın zirve klüplerine bile kafa tutuyorlar zaman zaman. Bırakalım da stres olalım biraz. Avrupa maçı rakip kim olursa olsun lig maçına benzemez. Rahat rahat maç seyretme günleri Real Madrid için bile geride kaldı. Her rakip zorlu herkes canını dişine takarak oynuyor. Biraz stres olsun artık. Önceki gün Gs bir "avrupa takımı" gibi oynamadı fakat skoru zar zor da alsa FB dün tam bir "Avrupa takımı" gibi oynadı. Alan savunması vardı. Herkesin görevi vardı, sahada ne yapıldığı belliydi. İsabetli paslar yapıldı top kanatlara açıldı. Kontra atak yapıldı. Bence Fb çok ışık veriyor. Ama Plizen de ışık veriyor. Yani bu takımları küçümseyip sonra zorlanınca da strese girdik diye şikayet etmenin anlamı yok bence. Bu seviyede takımların adı ne olursa olsun iyi takımlar. İşte Schalke'nin oynadıgı futbolu gördük. O seviyede kim olursa olsun kaliteli bir futbol oynayarak oraya gelmiş oluyor ve bu oyununu devam ettiriyor.
    Ben de onu diyorum işte, stres anında kızıyoruz ama sakinleşince durumun mantıklı olduğu gayet açık oluyor. Dün FB'nin orta sahasında en önemli oyuncuları yoktu ve son yarım saatte baskı yemesi normaldi. Takım gerçekten mental anlamda rahatlamış değil, eğer Kasımpaşa ve BJK maçlarından iyi sonuçlar alarak çıkarsak zaten içerde o gazla Bursa'yı da büyük ihtimalle yeneriz. Ondan sonra artık kafası rahatlayan takımı teknik açıdan eleştiririz.

FB devre arasından sonra gerçekten bir karakter kazandı, mücadele ediyor ve takım savunmasında gelişme var üstelik en iyi savunmacımız dediğimiz Yobo bu kadar formsuzken. Bu arada Plezen'i hiçbir FB'linin küçümseyeceğini zannetmiyorum, Bate'yi bile aşırı ciddiye aldık Napoli'ye iki maçta 5 atan takımı mı küçümseyecekler? hatta FB'nin asıl sorunu da bu herkesi fazla büyüttüğü için kendi oyununu oynayamıyor ve bu yüzden hep korkak diyoruz ya!

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Doğal olarak eleştiriyoruz, kötü bir oyun içinde olduğumuzu söylüyoruz ama bu kötü oyun içinde hala 3 kupada varlığımızı sürdürüyoruz -en azından şimdilik- bir de iyi futbol oynasak ne olurdu acaba ?
    Oynanmıyor ki iyi futbol. Göze hoş gelen saglı sollu ataklarla futbol oynanmıyor Avrupa'da kimse oynayamıyor. At madrid kapanıp kontra yapa yapa Uefa kupasını aldı geçen sezon. Finalde bile aynı şekilde geçti. İki kişiyle hucum ederek 3 gol buldu. Güzel futbol oynanmıyor. Savunma agırlıklı kontra ataga dayalı oynamazsan Gs durumuna düşüyorsun inanılmaz pozisyonlar veriyorsun. Bu futbolun adı korkak değil gerçekçi akılcı futbol bence. Herkes bu şekilde topu aralarında bir iki dolaştırıp savunma arkasına oynayarak devam ediyor. Eskisi gibi rakibe bas dışarı cıkarma futbolu işe yaramıyor. Barca için bile yaramamaya başladı Celtic ve Milan maglubiyetleri bunu iyice açığa çıkardı. Barca bile böyle oynayamazken bizler nasıl iyi futbol oynayalım. Aksine çirkin kötü bir futbol oynayıp skora yonelik olmamız lazım Dogu Avrupa takımları olarak. Futbol buna döndü artık maalesef özellikle Avrupa'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@davidvilla

İyi Futbol harıl harıl hücum yapmak değildir ki ? Ama İyi Futbol topu rakibe bırakıp işini Allah'a bırakmak da değildir. İyi Futbol -senin anlatmak istediğin- Fenerbahçe'nin Trabzon'da oynadığı futboldu dün oynadığı futbol değil. Dün bir ara topu tamamen rakibe bırakıp kendi sahamıza gömüldük, Rakip kaleci ortasaha'da oynuyordu o kadar rahattı düşünün artık.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@davidvilla

İyi Futbol harıl harıl hücum yapmak değildir ki ? Ama İyi Futbol topu rakibe bırakıp işini Allah'a bırakmak da değildir. İyi Futbol -senin anlatmak istediğin- Fenerbahçe'nin Trabzon'da oynadığı futboldu dün oynadığı futbol değil. Dün bir ara topu tamamen rakibe bırakıp kendi sahamıza gömüldük, Rakip kaleci ortasaha'da oynuyordu o kadar rahattı düşünün artık.
    Bazen gerçekden sallamak için salladığını düşünüyorum. Tamam topu verdikde pozisyonda verdik mi ikinci yarının başındaki pozisyon hariç. Demekki savunma anlamındada doğruyu yaptığın zaman allahlık bir durum olmuyor. Ayrıca bu futbolda ben bir yanlışlık görmüyorum. Eğer yanlışlık olsaydı Chelsea ve İnter şampiyonlar ligini kaldıramazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@CRaCPoT

Rakip 10 kişiydi yalnız, Sen 10 kişi oynarken bırak oyunu rakip sahaya yıkmayı, pozisyon bile bulamadan maç tamamladın. Bu oyuna bir bakış açısı sallamak değil.
    ...

Vallahi futboldan soğudum son 2-3 hatadır maç izleyemiyorum, uyuyakalıyorum... Plzen'i de eler Fenerbahçe bu futbolla. Ama ben daha fazla izleyebileceğimi, katlanabileceğimi sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@CRaCPoT

Rakip 10 kişiydi yalnız, Sen 10 kişi oynarken bırak oyunu rakip sahaya yıkmayı, pozisyon bile bulamadan maç tamamladın. Bu oyuna bir bakış açısı sallamak değil.
    Ben 10 kişiyken yediğim golü çıkarmak, saldırı yapmak ihtiyacında değildim. Neredeyse istediğimi elime almıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben 10 kişiyken yediğim golü çıkarmak, saldırı yapmak ihtiyacında değildim. Neredeyse istediğimi elime almıştım.
    Niye aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum bilmiyorum ama : )
    Ben Fenerbahçe harı harıl hücum yapsın demedim bu kadar mantıksızlık olmaz zaten ama dün hangimiz takımızın tamamen geriye yaslanıp topu rakibe bırakmasından rahatsız olmadı, tedirgin olmadı ? Rakip kaleci orta alana kadar çıkacak derecede rahattı, o kadar ki gömüldük içeriye bu yanlıştı diyorum, bu benim bakış açım kimine göre doğru da olabilir.

@CRaCPoT Chelsea ve İnter örneklerini vermişsin de gözümden kaçmış, Chelsea ve İnter bu anlayışı sadece Barcelona karşısında güttü, Futboldan anlayan insanlarsınız gözünüzü seveyim Barcelona nere 10 kişilik Bate nere ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dünkü maçta evet ben de kızdım, ancak sadece Salih'in çıkıp Selçuğun girmesine kızdım.. Onun dışında 5-6 tane pozisyonumuz var ki birisi Cristianla onu atamaması kabul edilemez.. Rakip 10 kişi olmuş vs bir noktadan sonra farketmez, eğer 1 gol BATE'ye yetiyorsa her türlü saldırır, sen de baskıyı yersin. Bu tür maçlarda 2'yi bulacaksın.

Tüm bunların dışında ben takımdan memnunum. Sizin istediğiniz gibi topla tüfekle, saldırmak geride kaldı artık. Avrupa şampiyonlalarında en güzel futbolu oynayan Hollanda en fazla 2. turu görmüştü, Dünya kupasında savunma ağırlıklı oynadılar Finale çıktılar..

Avrupada haticeye bakmayacaksın, biraz neticeye de önem verin artık. Şurda hiçbiriniz Fenerbahçeyi UEFA da ilk 16'da göremedi, görmüşken de şöyle böyle demeyin artık.

Şunu da unutmayın, 3 kulvarda devam eden tek takım Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi. Doğrusuyla yanlışıyla, beğenirsiniz beğenmezsiniz, ancak biraz da realist olun.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Rakip 10 kişi olmuş vs bir noktadan sonra farketmez, eğer 1 gol BATE'ye yetiyorsa her türlü saldırır, sen de baskıyı yersin. Bu tür maçlarda 2'yi bulacaksın.
    .
    Ayneeeen. Sana top yaptırmazlar, tempoyu düşürmene izin vermezler. Bu seviye futbolda 2.yi bulabilecek pozisyonlara girmek önemli. Atarsan rahatlarsın atamazsan karşında 10 kişi de olsa o turlara kadar gelmiş diri bir rakip var seni son dakikalarda özellikle mutlaka zorlayacaktır. Sende de psikolojik olarak ya gol yersem mantıgı oluşmaya başlayınca haliyle ilk iş topu uzaklaştırıp nefeslenip pozisyon almak oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tur güzel, oynanan futbol kötü. Özellikle 2.yarı kötüydü Fenerbahçe. Ancak şu açıdan da bakmak lazım ; kritik, riskli ve seyircisiz maçta çok iyi futbol istemek de biraz saçma geliyor bana. Neyse, önemli olan turu geçmekti, tebrikler Fenerbahçe !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Mehmet bir şeyi çok merak ediyorum sen de hocayı sevdiğinden dolayı senin üzerinden diğer arkadaşlara da bu mesaj gitmiş olur, neden oyun içi taktik ve teknik üzerinde konuşulunca, bu konuşulan her şey sanki Aykut Kocaman'a edilmiş bir küfür olarak algılanıyor ?

İş takımın durumunu biraz eleştirmeye gelince hemen savunma psikolojisi karşı tarafın karakterini sorgulama noktasına kadar indirgeniyor. Skor taraftarı olan hangi taraf çözmüş değilim mesela. Hani realist olun diyorsun ya kendi adıma söyleyeyim birazcık fanatik olsaydım bugün, ya 3 kulvarda devam eden takımımı göklere çıkarırdım ya da kötü oynanan futbolu yerin dibine sokarak hocaya haraket savururdum, yanılmıyorsam -medya takibime dayanarak- şuan öyle 2 kutup oluşmuş durumda. En azından bu ortamda öyle uçuk 2 kutup yok, Eleştiren de haklı sebepler ortaya koyuyor, hocayı sahiplenen de, tek bir fark Eleştirenin derdi Fenerbahçe iken, savunanın derdi savunduğu kişi.

Bu işin kolayı da var; Mesela "Sen bu işi bilmiyorsun hoca bırak git" deyip de bitirebilirsin cümleleri. Ben dünkü maçı daha önce gördüm, Daum döneminde Lille maçında gördüm, Zico döneminde Az deplasmanında gördüm, Kocaman döneminde GS, Marsilya maçlarında gördüm. Geçmişi hatırlamayanlar onu tekrarlamaya mahkumdur. Bence dünkü oyun anlayışının eleştirilmesi çok doğal bir şey. "3 kulvarda devam eden tek takım Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi." sözü ne kadar doğruysa "Fenerbahçe tarihinin en pahalı ve şöhretli kadrosu Aykut Kocaman'ın elinde" sözü de doğru, bunu es geçmemek gerek.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB daha önce aynı taktikle birçok maçta elendiği veya maç kaybettiği için taraftarların tepkisi normaldir. Aynı şekilde yıllardır kaybedilen bir sürü maç varken topu rakibe vermek çok ta mantıklı değil. Ama birçok FB taraftarı sakinleşince aslında dünkü maçta kötü futbol oynamadığımızı anlamıştır.

Bu arada dün FB özellikle ilk yarıda gümbür gümbür kanat bindirmeleri yaptı ama Gökhan ve Ziegler'in orta özürlü olmalarından dolayı değerlendiremedik. Onların yerinde düzgün orta yapabilen adamlar olsaydı herşey farklı görünürdü. Ama yine de 6-7 tane net gollük pozisyonlar varken beceriksizlik ve şanssızlık yüzünden 2'yi bulamadık. Bence FB Salih çıkana kadar çok iyi oynadı Salih çıktıktan sonra geri yaslandık onda da psikolojik etkenlerden çok kötü göründük. Geri yaslandığımız dakikalarda 3 tane net pozisyon var, yani takım gayet mantıklı oynamış. Oyuncuların beceriksiz olmaları hocanın suçu değil. Tabi o beceriksizleri niye sahada tutuyor diyebilirsiniz, o konuda tartışmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İbrahim, bak asla öyle bir durum yok. Hocayı seviyorum eyvallah, ancak taktik yanlışlarını ben de söyledim çoğu kez ki yukarıdaki mesajda da belirttim Selçuğun girmesiyle BATE resmen işgal etti bizim sahayı, keza ben olsam oyunu tutmak için Webo-Caner değişikliği yapardım, ilerleyen dakikalarda da Sow-Semih değişikliği yapardım ki bence doğru olan buydu. Aykut Hoca bazen oyunu iyi okuyamıyor bu doğru, bazen de oyunu çok doğru okuyor ancak giren oyuncunun performansı kendisine patlıyor (Marsilya maçında Bienvenu'yu alması).

Benim itirazım şurda, Aykut Kocaman sanki 3 yıldır hiç bir iş başarmamış gibi gösteriliyor. Bu çok büyük haksızlık. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.

Bu konuda "Aykut Hoca'da Salih ile başlayacak yürek yok" denmiş mesela, işte bunlar yapılmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

O yanlış hem de fazlasıyla yanlış. Ben hocayı hocalığı konusunda eleştiririm karakteri konusunda değil. Bunu yapanda ayıp eder. Takıma yansıttığı önemlidir, Yoksa takım gol atınca sevinmiş sevinmemiş, gülmemiş, maçlara eşofmanla çıkmış, çok somurtkan veya çok lakayık vs bunlar kimseyi ilgilendirmez, bunlar kişisel eleştiridir -ki hoş değil.

Benim en çok dert yandığım konu şu aslında, hocanın gitmesini isteyen biri olsam zaten "İstifa" diye bir sözün arkasına bir şeyler serpiştirir, cümleleri öyle süsler geçerim. Ama hep kendini bulacak diye bekliyorum, bir insanın hatası neden sunulur ? Doğrusunu yapsın diye değil mi ? Hep derim, Eğer Aykut Hoca daha önce yaptığı bir hatayı tekrar ediyorsa, bu kesinlikle yanındaki insanların, yöneticilerin veya kendi heyetinin suçudur. Keşke yakınındaki insanlar bu konuda daha iyi analiz yapsa, daha etkili olsa. (Kıgili gibi çıkıp üzerimizde nazar var ondan böyleyiz veya bazı basın mensupları gibi "Fener'e oyunlar oynanıyor" dünyasında olmadan)

Hepimiz Fenerbahçeliyiz hocanın da gayesi bizim de gayemiz takımımızın başarılı olması. Aykut Hoca bu yolda ilerlerken hata elbet olacaktır, bu doğaldır, hatayı eleştirenler de olacaktır bu da doğaldır. Eleştiriliyorsan yol aliyorsun demektir. Şuan Fenerbahçe'de oluşan 2 kutbun keskin bir şekilde ayrılmasının sebebi de bu. Aşırı sahiplenme ve ayrıştırma doğal olandan koparıyor.

Hocanın 3 senedir başardıkları takdir-e şayan ama unutulmamalı ki Daum da aynı başarı içinde gönderildi, Zico da. 3 Senedir, her sezon takımımızın ligi geriden takip etmesi, oynanan maçların genelinde kötü bir oyun ortaya koyması ve maç sonlarının kriz içinde geçmesi bu renge gönül veren ve takip eden insanları bunaltmış durumda. Aynı senaryoların tekrar tekrar sunulması sıkıyor ve bir noktadan sonra bu bağ kopuyor. Aykut Kocaman'nın ilk senesinde galibiyet serisi başlamadan önce oynattığı futbolda böyleydi, geçen sene oynattığı da ama bu kadar büyük bir tepkinin bu sene gelmesi bu birikimden kaynaklanıyor.
    ...

Nesil
    2006

Çok fazla bir şey yazmaya gerek yok.

Yıllardır tek kale maç oynadığımız olurdu sonunda hep rakipler gülerdi. Fenerbahçe bu yıl Avrupa'da bunu aştı. O kadar sakin o kadar ağır tempoda oynuyor ki biz ekranda sıkılırken takım teker teker maçları kazanıyor. Bunu başarmaya başladık eskiden elendiğimiz takımların oyunlarını artık rakiplere satmaya başladık.

Dün için söylenecek söz Baroni'nin direkt, Kuyt'ın son dakika da iki defa aynı golü kaçırması Semih'in kalecinin presinden topu aldıktan sonra iyi değerlendirememesi 4-0 olacak maçı 1-0 bitirdi. Bu yüzden sıkıntı yaşadı. Bir üst tura çıkmak güzel. Eğer sonunda kupa veya iyi bir başarı gelecekse 20 şut çekip kazanamamaktansa bu maçlara razıyımdır.

Bu arada seyircisiz maçta seyirci olayları yüzünden maç durdu. Daha önce Feyenoord taraftar olayları yüzünden ihraç edilmişti; umarım başımız ağrımaz. Daha kimse tehlikenin farkında değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe, Bate Borisov maçında sahaya atılan meşaleler sebebiyle UEFA disiplin kuruluna sevk edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şaka gibiyiz.Bir seyircisiz daha yersek o meşaleleri atanlar göbek atar heralde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

insan degil o mesaleleri atanlar..

Kuyt bırak git Allah aşkına. Sabrımı zorladı durdu maçta. Bu arada sayın Kocaman Salih'i oyundan alıp Selçuk'u sokarken ne düşünüyordu çok merak ediyorum. Ecel terleri döküp kontrolü BATE'ye verdik kendi ellerimizle.

O meşaleyi atan da taraftar olamaz. O maç neden seyircisiz oynanıyor bir düşünsün bakalım o kişi. Şaka gibi yahu.

Nesil
    2006

Seyircisiz maçtan seyircisiz oynama cezası yiyen ilk kulüp oalcağız. Belki bu sefer seyircili oynama cezası filanda verebilirler. Komedi gibiyiz.

Ama 5 kişi bu olay yüzünden göz altına alınmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Salih'in oyundan çıkmasını doğru buluyorum ben. Hem sarı kartı vardı hem de dikkat edersek ilk yarının son 5-10 dakikası sadece yorgunlukla açıklanabilecek şekilde hatalar yaptı,bunlar büyük hatalar değil ama topu ayağından kaçırma,koşmaya mecali kalmama gibi yorgunlukla anlatabileceğimiz şeyler işte.

Salih çok yetenekli ama biraz kontrolsüz,bunun sebebi yaşı ve kendini göstermek konusundaki hırsı olabilir. Bu yüzden kendini çabuk yoruyor,muhtemelen hoca tekrar gücünü tüketmesini istemedi,ikinci sarı kart riskini de değişiklik yaparak ortadan kaldırmış oldu. Fakat yerine Selçuk girmemeliydi. Bu da mecburiyetten mi tercih mi bilemeyiz. Sezer,Topuz gibi oyuncularımız sakat olmayıp kulübede olsalardı öğrenme şansımız olurdu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Salih'in oyundan çıkmasını doğru buluyorum ben. Hem sarı kartı vardı hem de dikkat edersek ilk yarının son 5-10 dakikası sadece yorgunlukla açıklanabilecek şekilde hatalar yaptı,bunlar büyük hatalar değil ama topu ayağından kaçırma,koşmaya mecali kalmama gibi yorgunlukla anlatabileceğimiz şeyler işte.

Salih çok yetenekli ama biraz kontrolsüz,bunun sebebi yaşı ve kendini göstermek konusundaki hırsı olabilir. Bu yüzden kendini çabuk yoruyor,muhtemelen hoca tekrar gücünü tüketmesini istemedi,ikinci sarı kart riskini de değişiklik yaparak ortadan kaldırmış oldu. Fakat yerine Selçuk girmemeliydi. Bu da mecburiyetten mi tercih mi bilemeyiz. Sezer,Topuz gibi oyuncularımız sakat olmayıp kulübede olsalardı öğrenme şansımız olurdu.
    Dediğin gibi Salih'in sarısı vardı ve yorulmuştu. Yerine girecek tek adam da Selçuk, Emre, Meireles, Topuz ve Sezer yokken kimin girmesini bekliyor insanlar anlamış değilm. Herkes 4-4-2 istiyor ama artık bunun omayacağını herkes biliiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Dediğin gibi Salih'in sarısı vardı ve yorulmuştu. Yerine girecek tek adam da Selçuk, Emre, Meireles, Topuz ve Sezer yokken kimin girmesini bekliyor insanlar anlamış değilm. Herkes 4-4-2 istiyor ama artık bunun omayacağını herkes biliiyor.
    emre oldugu icin belki ama mersin macinda 20-30 dakikalik bir bolumde 442 oynamistik ve son zamanlarin en etkilini futbolunu cikarmistik. hic olmadigi kadar oyunu rakip sahaya yigmis, nefes aldirmamistik o dakikalarda. imkansiz degil yani ama tabi bate macinda beklenen bu muydu bilemem, topu ayagimizda tutmamizi saglayacak oyuncular olmaliydi diye dusunuyorum ben. mehmet topal ve selcukla ne kadar bunu basarabilirdik ki? en azindan 3 forvetten birini cikarip caneri oyuna sokabilirdi ilk hakkinda. selcuk hamlesi tamamen skoru koruma psikolojisi ve bu bakimdan ustunlugu de bateye vermis olduk o dakikada. son 15 dakikaya 1-0 gibi riskli bir skorla girmisken bu resmen intihardi bence. al topu ben savunma yapacam, atabilirsen at oldu. bir kaza golu yesek son yillarin en sansli kurasini harcamis olacaktik.(:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    emre oldugu icin belki ama mersin macinda 20-30 dakikalik bir bolumde 442 oynamistik ve son zamanlarin en etkilini futbolunu cikarmistik. hic olmadigi kadar oyunu rakip sahaya yigmis, nefes aldirmamistik o dakikalarda. imkansiz degil yani ama tabi bate macinda beklenen bu muydu bilemem, topu ayagimizda tutmamizi saglayacak oyuncular olmaliydi diye dusunuyorum ben. mehmet topal ve selcukla ne kadar bunu basarabilirdik ki? en azindan 3 forvetten birini cikarip caneri oyuna sokabilirdi ilk hakkinda. selcuk hamlesi tamamen skoru koruma psikolojisi ve bu bakimdan ustunlugu de bateye vermis olduk o dakikada. son 15 dakikaya 1-0 gibi riskli bir skorla girmisken bu resmen intihardi bence. al topu ben savunma yapacam, atabilirsen at oldu. bir kaza golu yesek son yillarin en sansli kurasini harcamis olacaktik.(:
    Ben de 4-4-2 olsun istiyorum tabiki ama hoca ısrarla bu taktikle devam edeceğini belirtiyor, bu yüzdeb imkansız dedim. Bana kalsa kesinlikle Caner'i alır 4-4-2'ye dönerdim ama eğer taktik 4--3-3 olacaksa başka oyuncu yok. Aykut Kocaman'ın anlayşı bu artık kabullenmek gerekiyor. Belki seneye, takımın başında kalırsa, taktiği değiştirebilir.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri