Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Beşiktaşı bu kadrosuna rağmen buralara getiren fikret orman samet aybaba ve başta fernandes olmak üzere oyunculara teşekkür etmeli taraftar

maddi durumlar ortadayken sahadaki mücadele üst düzeyde

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Umarım Galatasaray alır o zaman, içi bizi dışı sizi yakar. Lakabı kademe hatası
    Onun da kaderi Riera ile aynı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eğer siz elinizle bizi şampiyon yapıyorsanız bizde otomatik olarak elimizle size puan alma şansı veriyoruz demektir burada bir orantı var
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umarım Galatasaray alır o zaman, içi bizi dışı sizi yakar. Lakabı kademe hatası
    Demek ki Guiza'da böyle izlenip alınmış Benim izlediğim her maç da baya iyi oynuyor yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Telegol : Gokhan Gonul ve Egemen tekme tokat kavga etti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Telegol : Gokhan Gonul ve Egemen tekme tokat kavga etti
    Telegol 2+2=4 dese inanmam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Offside golünün iptali konusunun dışında hakem hata falan yapmadı öyle kayda değer.

Gökhan Gönül 'ün derdi ne? Beşiktaş maçlarında bileniyor adam sanki.

Olcay'a ise söylenecek tek bir şey var, bu adamda şeytan tüyü var.

Maçın adamı Fernandes.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.
    Dostum sen beni anlamak istemiyorsan sanırım, uzatmayacağım da. Fener ilk yarı muazzam top oynadı ama ikinci yarı ilk yarıda ki baskıyı devam ettirmedi-ettiremedi. Ve orta alan Beşiktaş'ın eline geçti. Fener'de Emre girene kadar soldan Emre girdikten sonra sağdan yüklendi. Eğer hak-hukuk meselesiyse maçın hakkı beraberlikti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sözlü bir kavga olmuş olabilir,tekme tokat nedir?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bir Fenerbahçe'li olarak BJK'yi kutlarım fakat gene bir Fenerbahçe'li olarak ilk kez bir maçta keşke hakem Cüneyt Çakır olsun.Ne biliyim penaltı filan verirdi çevirirdik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Beşiktaşı bu kadrosuna rağmen buralara getiren fikret orman samet aybaba ve başta fernandes olmak üzere oyunculara teşekkür etmeli taraftar

maddi durumlar ortadayken sahadaki mücadele üst düzeyde
    Diğer branşlarını bitirdiği için ki karşıyımdır diğer branşlara teşekkürler Fikret Orman. Sezon boyunca sadece Beşiktaşlıların izlemediği maçta doğru tercihler yaptığın için teşekkür ederim Samet Aybaba.

Onlara teşekkür edebileceğim tek konu bunlar şahsen
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İlk yarı sowun o hareketi faul diye durdurulmasaydı ve golümüz yenmeseydi ikinci yarı çok daha farklı bir Fenerbahçe olurdu ama bunda Beşiktaş'ı suçlayacak bir durum yok. Macı hakeden taraftık ama olmadı. Fernandes çok farklı. Beşiktaş'ı tebrik ederim, çok iyi maçtı.

Ve o hakemlerin akıbetinin ne olacağını merakla bekliyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

beşiktaş ikinci yarı müthiş mücadele etti bizim takımda iyiydi.

bugün futbol şansı yanımızda değildi bir tek webo kötü idi aykut hoca oyunu okuyup semih değişikliği yapamadı..

bu sonuç galatasarayı şampiyon yapar uzun vade de beşiktaşın galatasarayı kovalayabileceğine inanmıyorum.
    Last edited by LaigLeNoiR : 03.Mart.2013 at 23:31 Reason: Tahrik edici kısım silindi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Offside golünün iptali konusunun dışında hakem hata falan yapmadı öyle kayda değer.

Gökhan Gönül 'ün derdi ne? Beşiktaş maçlarında bileniyor adam sanki.

Olcay'a ise söylenecek tek bir şey var, bu adamda şeytan tüyü var.

Maçın adamı Fernandes.
    Yapma gözünü seviyim. Şu dediğin zaten 1 gol demek ki maç 2-0 olucaktı kopucaktı belkide. Daha ilk dakikalarda Sow Ersan'a dokunmuyor temas yok faul verdi karşı karşıya pozisyon. Sizin ilk golde yarım metre mesafe Meireles'in kolu kapalı elle oynama veriyor. Heralde oyuncularda özel güç olduğunu sanıyolar pozisyonu önceden görüp elini bi yerlerine sokması gerekiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim. Gerçekten büyük olgunlukla mesaj yazıyorlar. Bu bir ironi değil gerçekten böyle düşünüyorum.

Çekişmeli bir maç oldu gitti geldi ve son saniyede Beşiktaş'a döndü.

Her iki takıma da tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    beşiktaş ikinci yarı müthiş mücadele etti bizim takımda iyiydi.
    ..

bugün futbol şansı yanımızda değildi bir tek webo kötü idi aykut hoca oyunu okuyup semih değişikliği yapamadı..

bu sonuç galatasarayı şampiyon yapar uzun vade de beşiktaşın galatasarayı kovalayabileceğine inanmıyorum.
    Haklısın arkadaşım n'apalım,şamipyonluk diğer seneye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba acilen gitmeli bu takımdan. Vizyon sahibi bir teknik direktör gelmeli bize. Zaten kısıtlı oyuncu var, bir de menajerin kısıtlısı hiç çekilmiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Diğer branşlarını bitirdiği için ki karşıyımdır diğer branşlara teşekkürler Fikret Orman. Sezon boyunca sadece Beşiktaşlıların izlemediği maçta doğru tercihler yaptığın için teşekkür ederim Samet Aybaba.

Onlara teşekkür edebileceğim tek konu bunlar şahsen
    En azından bugün bardağın dolu tarafından bakmak lazım tabi hatalar olabilir en basitinden transferlerde filan da hata var ama beşiktaş bu yarışın içindeyse onların çabası sayesinde oldu bu olay sene başında ilk 5 e girebilir mi diye tartışılıyordu..

Bu arada samet aybaba bence de büyük takım teknik direktörü değil

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Samet Aybaba acilen gitmeli bu takımdan. Vizyon sahibi bir teknik direktör gelmeli bize. Zaten kısıtlı oyuncu var, bir de menajerin kısıtlısı hiç çekilmiyor.
    Bence Samet hoca çok başarılı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu adamın suçu neydi, sırf Beşiktaş maçlarında koy forvete.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Fenerbahçe son golde büyük hata yaptı böyle bir maçta 1 puan bile yeterdi.Ne diye defansa 2 oyuncu bırakıyorsun arkadaş !!!

Hakem hataları bugün aleyhine olur, yarın senin lehinde olur. Bunun bir dengesi ya da size oldu bize de olsun tarzında bir işleyişi de yoktur. Ama önem derecesi yüksek olan böyle bir karşılaşmaya sayın Mete Kalkavan'dan ziyade bana göre daha deneyimli bir ismin verilmesi gerekti. Maçın ağırlığını ve kararlardaki tutarlılığı sağlayamadığını düşünüyorum.

Bizim cephemizde Sow'un ilk golüne kadar yapılan muazzam pres ve pas trafiğinin maç sonuna kadar devam etmeyeceği ortadaydı ve kademeli olarak azaltmamız gerekti. Fakat golü attıktan sonra geri çekildik ve presi bıraktık. Beşiktaş orta sahayı bu dakikalarda daha rahat geçti, net pozisyonu olmasa da skor üretmeyi bildi.

İkinci yarı Fenerbahçe adına pek bir şey değişmemişti, Beşiktaş adına bir şey değişmemişti. İki takımın yedek kulübesinin bireysel olarak bir şey değiştiremeyeceği şu maçta kader sahada ki isimlere kalmıştı. Beşiktaş yine olgun olmayan bir atakla golü bulduktan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm. Fakat Sow'un kafa vuruşu Fenerbahçe'yi maça tekrar ortak etti.

Maçın son dakikalarında iki tarafta bilinçsizce yüklenirken oluşan boş alanları Fenerbahçe'nin bu alanları saniyeler içinde kat edebilecek oyunculara kulübede sahip olması gerekirdi. Krasic ve Stoch bu dakikalar için biçilmiş kaftandı. Baroni'yi kenara alıp bu oyunculardan birini sahaya sürmesi olumlu olabilirdi. Bu oyuncular ilk 18'de bile yer almadı.

Bu gol tabi zirve yolunda Beşiktaş'a çok şey kattı, Fenerbahçe'den çok şey aldı. Bu gole çok benzeyen bir pozisyonu İBB maçında yaşamış ve bir defa daha sahadan boynu bükük ayrılmıştık. Maçın son dakikaları diye bilinçsizce yüklenirken mutlaka bir sigorta yapmalıyız. Bedeli yine çok ağır oldu.

Bunlar benim naçizane görüşlerimdir herkesin bakış açısı farklı olmasına rağmen sayın Aykut Kocaman'ın maçı okuyamadığını ya da maç başlamadan maçı kafasında oynayamadığını bu yüzden gerekli kulübe ekibini kuramadığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@furkan58

Gol iptal olmasaydı 2-0 olacaktı diyorsun da yine gol attınız sonuçta. Yine 2-0 olabilirdi ama bizde eşitledik. Olsaydıyla falan yürümez ki o işler. Tamam haklısınız hatalar oldu, ama en büyüğü o gol iptaliydi. Saçma sapan bir hataydı. Ama 2-0 olacaktı demen yanlış bence. Maçın kaderini değiştirdi mi? Evet.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Fenerbahçe son golde büyük hata yaptı böyle bir maçta 1 puan bile yeterdi.Ne diye defansa 2 oyuncu bırakıyorsun arkadaş !!!
    Neye yetiyor 1 puan ? Ha 7 olmuş ha 6 ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

@furkan58

Gol iptal olmasaydı 2-0 olacaktı diyorsun da yine gol attınız sonuçta. Yine 2-0 olabilirdi ama bizde eşitledik. Olsaydıyla falan yürümez ki o işler. Tamam haklısınız hatalar oldu, ama en büyüğü o gol iptaliydi. Saçma sapan bir hataydı. Ama 2-0 olacaktı demen yanlış bence. Maçın kaderini değiştirdi mi? Evet.
    Maç daha erken kopabilirdi benim bahsetmek istediğim nokta bu. Kayda değer hata yapmadı demen garip. Maçın kaderini etkileyen 3 hatası var çok net.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Neye yetiyor 1 puan ? Ha 7 olmuş ha 6 ?
    Belki haklısın belki değilsin ama futbolda 1 puanın değeri bile neler yaptırdı !!!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    1 puanla 0 puanın farkı yok
    o gole diyecek birşey yok, şans meselesi.

ilk yarıdaki hakem hataları dediğim kısım silinmiş mesajımda.

beşiktaşlılara laf atmıyorum tirbün olsun takımları olsun cok iyidiler.
    ikinci yarı iyi top oynadılar gercekten şampiyonluk maçı gibiydi maç adeta.
    ama hakem %100 fenerbahçe aleyhinde skora etki etti sow a verdiğ faul ve webo nun golü.
    bunlar kesinlikle ligin kaderine etki eden kararlar bana göre.

ne para kaldı ne moral

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada uzun süreli ayrılığın ardından Oğuzhan bugün çok iyi bir geri dönüş yaptı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki de Beşiktaşlı olmanın etkisiyle ufak tefek ayrıntıları göremedim bilemiyorum. O bahsettiğiniz el olayından demin Rıdvan'da bahsetti.

Bu arada ilk yarıda inanılmaz kötüydük ve hatta rezildik. Fark olur dedim yani o derece. Samet Aybaba dua etsin yatsın kalksın bu takım iyi duran top kullanıyor. Bu maçı futbolcular aldı o ilk golü atarak, Samet Aybaba değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

fernandes ikinci yarı büyüledi müthiş top oynadı.
    bizde ona cevap verebilen bir oyuncu yoktu sow elinden geleni yaptı.

alex oynasa idi bu maç ilk yarı alırdık büyük ihtimal çünkü ilk yarı çok daha iyi top oynuyorduk koparamadık oyunu sadece, ah ah kaptan

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri