Beşiktaşı bu kadrosuna rağmen buralara getiren fikret orman samet aybaba ve başta fernandes olmak üzere oyunculara teşekkür etmeli taraftar
maddi durumlar ortadayken sahadaki mücadele üst düzeyde
Beşiktaşı bu kadrosuna rağmen buralara getiren fikret orman samet aybaba ve başta fernandes olmak üzere oyunculara teşekkür etmeli taraftar
maddi durumlar ortadayken sahadaki mücadele üst düzeyde
Eğer siz elinizle bizi şampiyon yapıyorsanız bizde otomatik olarak elimizle size puan alma şansı veriyoruz demektir burada bir orantı var![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Telegol : Gokhan Gonul ve Egemen tekme tokat kavga etti
Offside golünün iptali konusunun dışında hakem hata falan yapmadı öyle kayda değer.
Gökhan Gönül 'ün derdi ne? Beşiktaş maçlarında bileniyor adam sanki.
Olcay'a ise söylenecek tek bir şey var, bu adamda şeytan tüyü var.
Maçın adamı Fernandes.
FM Gazetesi
Dostum sen beni anlamak istemiyorsan sanırım, uzatmayacağım da. Fener ilk yarı muazzam top oynadı ama ikinci yarı ilk yarıda ki baskıyı devam ettirmedi-ettiremedi. Ve orta alan Beşiktaş'ın eline geçti. Fener'de Emre girene kadar soldan Emre girdikten sonra sağdan yüklendi. Eğer hak-hukuk meselesiyse maçın hakkı beraberlikti.
eto'o bitmiş.
Sözlü bir kavga olmuş olabilir,tekme tokat nedir?
Bir Fenerbahçe'li olarak BJK'yi kutlarım fakat gene bir Fenerbahçe'li olarak ilk kez bir maçta keşke hakem Cüneyt Çakır olsun.Ne biliyim penaltı filan verirdi çevirirdik![]()
İlk yarı sowun o hareketi faul diye durdurulmasaydı ve golümüz yenmeseydi ikinci yarı çok daha farklı bir Fenerbahçe olurdu ama bunda Beşiktaş'ı suçlayacak bir durum yok. Macı hakeden taraftık ama olmadı. Fernandes çok farklı. Beşiktaş'ı tebrik ederim, çok iyi maçtı.
Ve o hakemlerin akıbetinin ne olacağını merakla bekliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
beşiktaş ikinci yarı müthiş mücadele etti bizim takımda iyiydi.
bugün futbol şansı yanımızda değildi bir tek webo kötü idi aykut hoca oyunu okuyup semih değişikliği yapamadı..
bu sonuç galatasarayı şampiyon yapar uzun vade de beşiktaşın galatasarayı kovalayabileceğine inanmıyorum.
Last edited by LaigLeNoiR : 03.Mart.2013 at 23:31 Reason: Tahrik edici kısım silindi.
Yapma gözünü seviyim. Şu dediğin zaten 1 gol demek ki maç 2-0 olucaktı kopucaktı belkide. Daha ilk dakikalarda Sow Ersan'a dokunmuyor temas yok faul verdi karşı karşıya pozisyon. Sizin ilk golde yarım metre mesafe Meireles'in kolu kapalı elle oynama veriyor. Heralde oyuncularda özel güç olduğunu sanıyolar pozisyonu önceden görüp elini bi yerlerine sokması gerekiyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim. Gerçekten büyük olgunlukla mesaj yazıyorlar. Bu bir ironi değil gerçekten böyle düşünüyorum.
Çekişmeli bir maç oldu gitti geldi ve son saniyede Beşiktaş'a döndü.
Her iki takıma da tebrikler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samet Aybaba acilen gitmeli bu takımdan. Vizyon sahibi bir teknik direktör gelmeli bize. Zaten kısıtlı oyuncu var, bir de menajerin kısıtlısı hiç çekilmiyor.
FM Gazetesi
En azından bugün bardağın dolu tarafından bakmak lazım tabi hatalar olabilir en basitinden transferlerde filan da hata var ama beşiktaş bu yarışın içindeyse onların çabası sayesinde oldu bu olay sene başında ilk 5 e girebilir mi diye tartışılıyordu..
Bu arada samet aybaba bence de büyük takım teknik direktörü değil
Fenerbahçe son golde büyük hata yaptı böyle bir maçta 1 puan bile yeterdi.Ne diye defansa 2 oyuncu bırakıyorsun arkadaş !!!
Hakem hataları bugün aleyhine olur, yarın senin lehinde olur. Bunun bir dengesi ya da size oldu bize de olsun tarzında bir işleyişi de yoktur. Ama önem derecesi yüksek olan böyle bir karşılaşmaya sayın Mete Kalkavan'dan ziyade bana göre daha deneyimli bir ismin verilmesi gerekti. Maçın ağırlığını ve kararlardaki tutarlılığı sağlayamadığını düşünüyorum.
Bizim cephemizde Sow'un ilk golüne kadar yapılan muazzam pres ve pas trafiğinin maç sonuna kadar devam etmeyeceği ortadaydı ve kademeli olarak azaltmamız gerekti. Fakat golü attıktan sonra geri çekildik ve presi bıraktık. Beşiktaş orta sahayı bu dakikalarda daha rahat geçti, net pozisyonu olmasa da skor üretmeyi bildi.
İkinci yarı Fenerbahçe adına pek bir şey değişmemişti, Beşiktaş adına bir şey değişmemişti. İki takımın yedek kulübesinin bireysel olarak bir şey değiştiremeyeceği şu maçta kader sahada ki isimlere kalmıştı. Beşiktaş yine olgun olmayan bir atakla golü bulduktan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm. Fakat Sow'un kafa vuruşu Fenerbahçe'yi maça tekrar ortak etti.
Maçın son dakikalarında iki tarafta bilinçsizce yüklenirken oluşan boş alanları Fenerbahçe'nin bu alanları saniyeler içinde kat edebilecek oyunculara kulübede sahip olması gerekirdi. Krasic ve Stoch bu dakikalar için biçilmiş kaftandı. Baroni'yi kenara alıp bu oyunculardan birini sahaya sürmesi olumlu olabilirdi. Bu oyuncular ilk 18'de bile yer almadı.
Bu gol tabi zirve yolunda Beşiktaş'a çok şey kattı, Fenerbahçe'den çok şey aldı. Bu gole çok benzeyen bir pozisyonu İBB maçında yaşamış ve bir defa daha sahadan boynu bükük ayrılmıştık. Maçın son dakikaları diye bilinçsizce yüklenirken mutlaka bir sigorta yapmalıyız. Bedeli yine çok ağır oldu.
Bunlar benim naçizane görüşlerimdir herkesin bakış açısı farklı olmasına rağmen sayın Aykut Kocaman'ın maçı okuyamadığını ya da maç başlamadan maçı kafasında oynayamadığını bu yüzden gerekli kulübe ekibini kuramadığını düşünüyorum.
@furkan58
Gol iptal olmasaydı 2-0 olacaktı diyorsun da yine gol attınız sonuçta. Yine 2-0 olabilirdi ama bizde eşitledik. Olsaydıyla falan yürümez ki o işler. Tamam haklısınız hatalar oldu, ama en büyüğü o gol iptaliydi. Saçma sapan bir hataydı. Ama 2-0 olacaktı demen yanlış bence. Maçın kaderini değiştirdi mi? Evet.
FM Gazetesi
1 puanla 0 puanın farkı yok
o gole diyecek birşey yok, şans meselesi.
ilk yarıdaki hakem hataları dediğim kısım silinmiş mesajımda.
beşiktaşlılara laf atmıyorum tirbün olsun takımları olsun cok iyidiler.
ikinci yarı iyi top oynadılar gercekten şampiyonluk maçı gibiydi maç adeta.
ama hakem %100 fenerbahçe aleyhinde skora etki etti sow a verdiğ faul ve webo nun golü.
bunlar kesinlikle ligin kaderine etki eden kararlar bana göre.
ne para kaldı ne moral
Bu arada uzun süreli ayrılığın ardından Oğuzhan bugün çok iyi bir geri dönüş yaptı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Belki de Beşiktaşlı olmanın etkisiyle ufak tefek ayrıntıları göremedim bilemiyorum. O bahsettiğiniz el olayından demin Rıdvan'da bahsetti.
Bu arada ilk yarıda inanılmaz kötüydük ve hatta rezildik. Fark olur dedim yani o derece. Samet Aybaba dua etsin yatsın kalksın bu takım iyi duran top kullanıyor. Bu maçı futbolcular aldı o ilk golü atarak, Samet Aybaba değil.
FM Gazetesi
fernandes ikinci yarı büyüledi müthiş top oynadı.
bizde ona cevap verebilen bir oyuncu yoktu sow elinden geleni yaptı.
alex oynasa idi bu maç ilk yarı alırdık büyük ihtimal çünkü ilk yarı çok daha iyi top oynuyorduk koparamadık oyunu sadece, ah ah kaptan