Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Maçı Trabzonspor'un hakettiğini söyleyenler var, hangi pozisyonuna ve hangi oyununa göre bunu söylüyorlar merak içindeyim.
Maçta en az 3-4 tane net gol pozisyonumuz vardı. Trabzon'un net denebilecek bir pozisyonunu ben hatırlamıyorum. Cenk ilk yarıda yan toplarda bir iki çıkış hatası yaptı, onun dışında da fazla pozisyon yaşamadı zaten.
Bu sezon en kötü maçımızdı. Bizim takım mücadele ve yardımlaşma ile oynayan bir takımdı ama bu maçta tanıyamadım ben. Top ayağına alan çalıma gitti. Altıpas alanı içerisinde şut çekmiyoruz, Oğuzhan ve Olcay neredeyse kale direğini bile çalımlayacaklar orada.
Keşke Fenerbahçe ile berabere kalsaydık dedim maç esnasında. Oğuzhan ve Olcay o kadar şımarmış ve gereksiz bir özgüven gelmiş ki delirttiler beni bazen.
Olcay'ın karşı karşıya gol pozisyonlarını bir hayli çalışması gerekiyor. O yönden çok eksiği var, bir çok yönden daha eksiğinin olduğu gibi. Ben hala Olcay'ın bu takımın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.
Bu işler şımarıklıkla olmaz, takım oyunuyla olur. Dünkü maçta herkes kahraman olmaya çalıştı, topu ayağına alan çalıma gitti sürekli.
Maçın adamı Niang'dı. Onur maçın kaderini değiştirdi.
Mesaj Yetkileri