Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
Toraman'da teknik yok oyun görüşü yok Aynısı beklerimizdede yok topu ileri taşıyacak veya kullanıcak kişi olmaması sorununu yaşıyoruz Ferdi defansa kadar gelip top almaktan herseferinde ileriye yardım edemedi oğuzhan ve niang çok yanlız kaldı topu defanstan alıp ofansa aktarıcak Ferdi'nin geri gelmemesini sağlicak bir oyuncumuz yok ben toraman, hilbert ve gökhan(emre)'nin her seferinde Almeida ilerdeymiş gibi ileri dikmesinden yada pas hatası yapmasından bıktım belki idareten necip yapabilir diğerlerine göre daha iyi bu konuda ama sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği var.
Sezon başından beri sistem Almeida'nın üzerine kurulu. İleri şişirme toplarla Almeida'yı besliyordu takım. Kolay değil sezonun ortası bile diyemeyeceğim 9 hafta kala farklı bir sisteme geçiş yapmak. Galatasaray'da Terim bile düzeni bozmamak için Sneijder'i solda oynatmaya çalışıyor. Almeida'nın sakatlığı ancak bu kadar etkileyebilirdi. Dönüşü de ne kadar fit olur bilinmez. Niang şu son iki,üç maçtır takımın en iyisiydi diyebilirim. Ama Niang'ın arkasında oynayan üçlü Niang'ı daha çok beslemeli. Necip ve Oğuzhan'ın bir an önce form tutması lazım. Oğuzhan'da sakatlığın etkileri devam ediyor. Toraman konusunda önde oynadığı zaman daha dengeli bir takıma bürünüyor Beşiktaş ama o akıcılık kayboluyor bu kez. Ozi,Veli,Necip hepsi hazır duruma geldiğinde yine Toraman stopere kaydırılacaktır. Bu üçlüden ikisinin yedek kalması olmaz. Beklere hiç değinmeyeceğim. İki bekte orjin bek değil. Bir bek oyuncusunun vasıflarını yerine getiremiyor. Süzen daha çok oyun kurabiliyor ama onunda savunması sıkıntı. Hele Hilbert sezon sonu falan giderse hiç üzülmeye gerek yok. Yerine birini bulurlar illa.