Quote Originally Posted by Matthaus View Post
Trabzonspor daha baskın oynadı. Oyuna daha çok hükmetti. Hele 55'den 80'a kadar olan bölüm var ki maçı izlerken ben bile boğuldum. Tamam pozisyon açısından iki takımda fırsatları değerlendiremedi belki de bu oyuna rağmen kazanabilirdik. Ama sahada ne yaptığını bilen taraf Trabzonspor'du bence. Özellikle Olcay ve Filip yokları oynadı. Birde şu var deplasmanda Ozi ve Ferdi ikilisi ile olmayacağı anlaşıldı. Veli'yi takım dün çok aradı. Adamı beğenmiyoruz falan ama onun olmaması dün orta sahayı o kadar etkisiz kaldı. İkinci yarıdaki katkısı tartışılmaz.

Toraman'da teknik yok oyun görüşü yok Aynısı beklerimizdede yok topu ileri taşıyacak veya kullanıcak kişi olmaması sorununu yaşıyoruz Ferdi defansa kadar gelip top almaktan herseferinde ileriye yardım edemedi oğuzhan ve niang çok yanlız kaldı topu defanstan alıp ofansa aktarıcak Ferdi'nin geri gelmemesini sağlicak bir oyuncumuz yok ben toraman, hilbert ve gökhan(emre)'nin her seferinde Almeida ilerdeymiş gibi ileri dikmesinden yada pas hatası yapmasından bıktım belki idareten necip yapabilir diğerlerine göre daha iyi bu konuda ama sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği var.