Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

4 21.05%
  • Berabere biter

2 10.53%
  • Fenerbahçe kazanır

13 68.42%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    abi stoch 1600 dakika oynamıs (1300 de olabilir) ne yapmıs ? Yapma gözünü seveyım tutturmuşsunuz stoch stoch . Tepkim sana değil genele
    Stoch konusunda kesinlikle Aykut Kocaman haksız.Bir futbolcu heran oyundan çıkarılacam korkusuyla iyi perfonmans gösteremez.Stoch,çok ekstra özelliğe sahip futbolcu değil fakat geçen sene yaptığı katkı ortada.Aykut Hoca Stoch'tan alınan katkıyı artırmak yerine takımdan kesti,niye yaptığını da bilmiyorum.Caner çok mu iyi oynuyor? en azından zor maçlarda Stoch girer belki sağa çekip gol atar neden olmasın? geçen sene çok yapıyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Stoch konusunda kesinlikle Aykut Kocaman haksız.Bir futbolcu heran oyundan çıkarılacam korkusuyla iyi perfonmans gösteremez.Stoch,çok ekstra özelliğe sahip futbolcu değil fakat geçen sene yaptığı katkı ortada.Aykut Hoca Stoch'tan alınan katkıyı artırmak yerine takımdan kesti,niye yaptığını da bilmiyorum.Caner çok mu iyi oynuyor? en azından zor maçlarda Stoch girer belki sağa çekip gol atar neden olmasın? geçen sene çok yapıyordu.
    Kalınlaştırdığım kısım Stoch'un mevcut durumunun özeti. Gerisi yok maalesef Stoch'ta. Geçen sezon sağa çekip gol attığı (ki çok önemli gollerdi bazıları) maçlar dışında Caner'den daha iyi bir performansı olmadı. Caner de topu alınca 3 kişinin arasına bodosluyor, Stoch da. Caner yedek kalmayı sorun etmeyip, şans verildiğinde çoğu zamna takıma efektif katkısı çok az olsa da mücadele seviyesini düşürmüyor. Ama Stoch takımın üzerine yapılmasını istiyor. Ben bu takımın yıldızıyım havasında sanki. İlk zamanki Stoch ile şu anki Stoch'un mücadele gücü, savunma alışkanlığı çok farklı. Bu açılardan az da olsa geliştirdi kendisini. Aykut Kocaman Stoch'u kazanmak için birşey yapmıyor da, Stoch kazanılmak için ne yapıyor? Katar vb gibi bazı Asya ülkelerini dışarda tutarsak Avrupa'da para kazanabileceği en iyi ligin, sürekli zirveye oynayan, Avrupa'da mücadele eden en iyi takımlarından birisinin kadrosunda şu an. Geçtiğimiz sezon da ahım şahım bir performansı yoktu. Ya da kendisinden beklenilen bir performansı yoktu. Sadece en başta da dediğim gibi attığı bazı uzaktan goller sivriltti. Geçen sezon da bu tartışmalar yapıldı. Bu sezon da eksik olmuyor. Stoch oynatılsın da oynatılsın. Bu tarz konulardaki her yazımda belirtiyorum; bizim gördüğümüz sadece 90 dakika. Bu 90 dakika için 1 hafta boyunca çalışıyor bu adamlar. Antrenman performanslarını kim biliyor burada? Kim takip ediyor tüm antrenmanları? Hafta sonu geliyor, kadrolara bakılıyor. O oynar mı, bu niye yok. Rotasyon yapılmıyor diye eleştirilirsin. Rotasyon için ileride ihtiyacın olacağını düşündüğün 2-3 oyuncuyu oynatırsın, yine eleştirilirsin. Stoch'la başlasa yine eleştirilecek, Krasic'le başladığı maçlarda gördük bunu. "Forma verilmez, alınır" derler, klişedir ama doğrudur bence. Formayı almak için Stoch, Krasic ne yaptı? Stoch, Caner kadar şans bulmuş. Kimin aklında kaldı olumlu bir katkısı? Yerine oynayan Caner de çok iyi değil. Her maç ben de sinir oluyorum yaptıklarına. Ama takımın savunma disiplinine son derece uyumlu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri